Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

canım senin adınaysa niye daha arıyosun açıp baksana..biraz öncede bana geldi dikkat etmeden önce arrşı komşunun ziline bastı ora açmayınca benim zile bastı...
canım benim adımaa ama kagıt yazıp bıraktı adam..paket bırakmadı kiii kağıdı aldım komşunun kapısından..

kızlar bana markafoniden 10tl çek daha gelmiş
siz de bi kontrol edin hesaplarınızı

ayrıca oxxo'nun sitesinden 50 tl lik ürün alana, 20tl ' si oxxo dan hediye
bugün son günmüş

bana da gelmiş kontes markafoni. İki çeki aynı anda kullanabiliryor muyuz bi bilgin var mı?:26:

kağıdın üstünde firmanın adı yazmıyo mu? yazması lazım ama:44::44:
hayır hiçbirşey yazmıyor.zaten aras kargoyu hiç sevmiyorum.daha önce de sorun yaşamıştım paketiniz var gelin alın diye aradılar gittim yok dediler.yanlışlık oldu galiba...sonra tam kapıdan çıktım geri döndüm eminmisiniz tekrar bakın deddim .aa pardon varmış diye verdiler paketi.

arkadaşlar çok oluyorum ama ilgi alanlarımla ilgili hiçbişey doldurmadım ben yani üye oldum ama adres iş bilgileri falan girdim ilgi alanları başka sayfadamı bilen varmı acaba

bugün huggies günü galiba, bana da geldi..
bebekli bi yakiinime hediye edeceğim..benim sıpam büyüdü..

arkadaşlar çok oluyorum ama ilgi alanlarımla ilgili hiçbişey doldurmadım ben yani üye oldum ama adres iş bilgileri falan girdim ilgi alanları başka sayfadamı bilen varmı acaba

canım anasayfada fm sayfası yazıo üstte oraya tıkla sonra bilgilerime tıkla zaten çıkar sırayla sayfa sayfa ilerle kaydet sanırım 5 sayfa kadar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…