saol canımafiyet olsun bal olsun vıtamın olarak gerı dönüşsunnnn ben kaçırmıştım lınkınıde bulamadımmm
ben molped numune istemedim ki..acaba aras kargo huggiesmi getiriyodu
evyapa mail attım teşekkür maili.onlarda kuru bir teşekkür ettiler adres falan istemediler bana göndermiycekler sabunAras la Evyaptan sabun geliyo
dün aras kargoyla ne geldi diye merak ediyordum sabah gidip aldım.bingo soft gelmiş.ve bunlarda dün gelenler Eki Görüntüle 196744
saol canım .. geçen ay bingo kapsülleri oyunu vardı.. ilk 10 a girene gönderiyorlardı.güle güle kullan canım. Bingo nerden geldi nasıl kazandın yada
arkadaşlar kazananlara Estée Lauder den mail filan geldimi :26:
arkadaşlar kazananlara Estée Lauder den mail filan geldimi :26:
üye oldum ama bende anlamadım tamamını eksiksiz doldurunca aktivasyon emaili geliyor.
üye olan her 10. kişiye avon kids 2li ürün hediyeymiş ama başka bir açıklama yapmamışlar...
ve Chiccy Accessories : Mina Karenim burada CHICCY, takı ve aksesuar yarışması varmış.
Persan’dan Bahar Hediyeleri… | Vitrin
mutfak önlüğü hediye ediyorlar altına sadece yorum yapacaksın...
hanımlar bu arada bi site vardı 12 tane baharat tohumu verecekti hatırlamıyorum onda da sadece yorum yapmıştık linki hatırlayan var mııııııı???????
bana gelmedi
elagöz arkadaşımıza gelmiş
sana da mı gelmedi?
mail beklemekten bi hal oldum
isim benzerliği olacak diye ödüm kopuyor
banada gelmedi canım dün sabah maillerimi temizlemiştim inşallah yanlışlıkla silmemişimdir