Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Kızlar sizede dermalogica dan hediyeniz var diye mail geldi mi :44:
bana geldi yanlız okunmuyor

evet bana da geldi.
mailde şöyle yazıyor:
facebook sayfasında fırsatlar sizleri bekliyor.speed mapping cilt analizi
katılan herkese anında %10 indirim
en fazla arkadaşını davet eden üyelerimize orjinal boy ürün hediyeleri.

canım en çok arkadaş davet edenlere, birde herkese yüzde 10 indirim varmış benim ilgimi çekmedi yanii mail de içeriği göster de ya da güvenli de açılıyor

teşekkürler canım

ya galiba pek profesyonelce yapılmış bi kampanya diildi çünkü herkes şikayetçi yoksa milletin gözüne soka soka aynı kişilerin isimlerini arka arkaya yazmazlardıı

dimi yaa

alfabetik sıralama bile yoook

ay 7 ceddimi sordu mübarek :86: teşekkür ediyorum

aynen ya cevapla cevapla bitmedi

kullandığın ürünün seri numarasını bile soruyoo

işim yok onumu arıycam ya

bende kullanmıyorum plipsh ürünü seçeneğini işaretledim

Cosmed Vücut Bakımı Serisi iki üründen oluşuyor. Selülitlerinizden kurtulmanız için iki mükemmel ürün: Anti Selülit Serum ve Anti Selülit Losyon... Bu ürünlerin en sevdiğiniz özelliği nedir? 22 Mayıs Pazar günü saat 20:00'a kadar facebook@cosmed.com.tr adresine mail olarak cevaplarını gönderen her 25. kişiye ANTİ SELÜLİT LOSYON HEDİYEMİZ! Herkes şansını denesin!

Theramed Türkiye hayranları! Sizleri Fa Türkiye sayfamıza bekliyoruz. Sayfamızda yer alan Ne Renksin? testlerine katılarak hem renginizi öğrenebilir, hem de ödül kazanma şansını elde edebilirsiniz.

Oylamada en yüksek puan alan 1.’ye Sony Bloggie Touch kamera, 2.’ye Polaroid 300 Instant Analog fotoğraf makinesi, 3.’ye arkadaşlarıyla süper bir akşam yemeği hediye. Hadi tıkla ve katıl!
https://www.facebook.com/faturkiye

Bitmedi... Üstelik her hafta testlere katılan 100. ve 200. üyelere Fa’dan muhteşem bir bakım seti hediye!

Son düzenleme:
kızlar aras kargodan ne geliyodu???az önce alt komşuya geldi onlar evde yoktu.içimden bi ses bana geldiğini söyledi..indim gizlice kağıdı okudum benim adımaymışş.of adam üst kata uğramadan gitti yaa:2:şimdi arıyorum kargoyu açmıyorlarrr

kargoyu aradım kadın suratıma kapattı.sinir oldum ya.gidip saçını yolmak istiyomm

kargoyu aradım kadın suratıma kapattı.sinir oldum ya.gidip saçını yolmak istiyomm

canım senin adınaysa niye daha arıyosun açıp baksana..biraz öncede bana geldi dikkat etmeden önce arrşı komşunun ziline bastı ora açmayınca benim zile bastı...

fikrimühimmm süper yaa ben daha 6 7 aylık üyeyim 2 büyük vaselin nesfit ve kase bebek ve sepeti ve simdide glissler gelcekkkkk süperrrrrrrrrrrrrr

babystar numune gönderiyor kızlar iki tanecik ama az önce mng kargodan sms geldi bende huggiesim sandım bahtıma babystar çıktı..

coca cola 125. yıl şerefine seda sayanın konuklarına hediye verdi
üç kapak biriktirdik bi kutup ayısı alamadık hayret bi şi yaaaaaaa bak bedevi bile diilim kutup ayusu yooook :2:

varımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Bugün huggis geldi banada
arkadaşlar bana fikri mühimden bahsttiğinzi kampanya değilde erkek sağlığı ileilgili bi kampanya için mail geldi katıldım teste okadar niye sizin bahsettiğinzi gelmemeiş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…