Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Sony İnternet TV kazanma şansı!

19 Nisan-20 Mayıs 2011 tarihleri arasında Garanti İnternet/Cep Şubesi'ne giriş yapın, 25 adet Sony Internet TV'den birini kazanma şansı yakalayın.

Üstelik İnternet Şubesine giriş yaptıktan sonra ertesi gün cep telefonu numaranıza SMS ile gelen kodu Garanti Facebook sayfasındaki kampanya sekmesinde yer alan ilgili alana girerek bir çekiliş hakkı daha kazanabilir, şansınızı artırabilirsiniz.

kızlar mailime gelmiş bi bakın

THIS E-MAIL IS INTENDED ONLY FOR THE ADDRESSEE(S) AND MAY CONTAIN
CONFIDENTIAL INFORMATION. IF YOU ARE NOT THE INTENDED
RECIPIENT, YOU ARE HEREBY NOTIFIED THAT ANY USE OF THIS
INFORMATION OR DISSEMINATION, DISTRIBUTION OR COPYING OF THIS
E-MAIL IS STRICTLY PROHIBITED. IF YOU HAVE RECEIVED THIS
E-MAIL IN ERROR, PLEASE NOTIFY THE SENDER IMMEDIATELY BY RETURN
E-MAIL AND DELETE THE ORIGINAL MESSAGE.
THANK YOU.

bana estee lauderden bu gelmiş bilgilerimi istemişler altta da bu vardı çeviriden bi şey anlamadım ing iyi olan var mııı :26::26::26:

kızlar bana markafoniden 10tl çek daha gelmiş
siz de bi kontrol edin hesaplarınızı :KK31:

ayrıca oxxo'nun sitesinden 50 tl lik ürün alana, 20tl ' si oxxo dan hediye
bugün son günmüş

fikrimühimmm süper yaa ben daha 6 7 aylık üyeyim 2 büyük vaselin nesfit ve kase bebek ve sepeti badem sekeri nazar boncukları ve simdide glissler gelcekkkkk süperrrrrrrrrrrrrr

kızlar bu fikrimühimde onlar sordukça mı yorum yazacağız ürünlere,bilemedim?
nerden yazacağız misal,bulamıyorum da sitede
biri açıklarsa çok memnun olacağım:KK69:

onlar maille ulaşıyolar canım sen bişi yapmıyon mail geldikten sonra ulaşıyon onlara ama kızlar sordum cvplamadınız fikri muhimin yeni dediğinzi le ilgili mail bana gelmedi fikri muhimden erkek sağlığı ile ilgili amil geldi bu konuyla ilgili mail gelen yokmu ya

onlar maille ulaşıyolar canım sen bişi yapmıyon mail geldikten sonra ulaşıyon onlara ama kızlar sordum cvplamadınız fikri muhimin yeni dediğinzi le ilgili mail bana gelmedi fikri muhimden erkek sağlığı ile ilgili amil geldi bu konuyla ilgili mail gelen yokmu ya
he şimdilik beklemedeyim yani :KK61: tamamdır canım çok teşekkürler:KK71:

ben nerdeyse 2 yıldır üyeyim hiçbişi gelmedi fikri mühimden acaba sadece istanbuldakileremi yolluyolar anlamadımki yada tekrarmı üye olsam başka isimle off offyaaaaaaa:KK50:

valla fikrimühim süper bi site üye ol canım bence ben cok memnunum denemek bedava ve denedim biliyorumdan daha aktifffff

ben nerdeyse 2 yıldır üyeyim hiçbişi gelmedi fikri mühimden acaba sadece istanbuldakileremi yolluyolar anlamadımki yada tekrarmı üye olsam başka isimle off offyaaaaaaa:KK50:

canım bilgilerini güncelle ilgi alanları adres falan gibi belki onları işaretlememişindir bu arada ben izmirdeyim tek ist gelmio

X