Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

sitenin kendi sayfasında verdiği cevap buymuş

Türk kahvesi yumuşak ve kadifemsi köpüğü sayesinde
damakta en uzun süre tadını devam ettiren kahve türüdür.

Telvesi ile ikram edilen tek kahve çeşididir.

İnce kenarlı fincanda sunulduğu için, diğer kahve türlerine
göre daha yavaş soğur ve böylece daha uzun süreli
kahve keyfi sunar

Hadi ya öyle miymiş zaten sadece 3 gün soru soracaktı ilk günden fiyasko:KK58:

Ama kahvenin geç soğumasını sağlayan köpüktür diyor. Yani direkt söylüyor. Küçük ince kenarlı fincanda servis edildiği için geç soğur demiyor. Yani tabi bunun sebebi birden fazla olabilir ama o zaman da şıklarda doğru cevaplardan birisi olması lazım. Diğer durumda soru hatalı olur bence :44:

kahve dünyasının kendi sitesinde ince kenarlı olması diyo...

tatlım üst tarafta kaç yanlış kaç doğru olduğunu yazıo mutlaka yazmıştır da görmemişsindir.. yarınkinde dikkat edersin cnm :KK71:

siyah inci rica etem bene markafoni için istek yaparmısın ? beklemekden sıkıldım kaç haftadır yedeklerde beklemekden tşkler...

ya banada cevap verın noluyo burda :) ne kazanıyrosunuz nasıl kazanıyorsunuz anlamadım yahu cok sayfa var okuyamadımda

Herkese mutlu günler..

Facebook ta etinin sayfasına bakın kızlar, kiminle mutlu olursun linki var hediye paketi kazanabilirsiniz :) Kahve dünyasının sorusunu da yanıtladım bakalım çıkacak mı ?

sitenin kendi sayfasında verdiği cevap buymuş

Türk kahvesi yumuşak ve kadifemsi köpüğü sayesinde
damakta en uzun süre tadını devam ettiren kahve türüdür.

Telvesi ile ikram edilen tek kahve çeşididir.

İnce kenarlı fincanda sunulduğu için, diğer kahve türlerine
göre daha yavaş soğur ve böylece daha uzun süreli
kahve keyfi sunar
cevabım doğru ama şansım yok :KK43:
ipragazdan kazandığım tüpüm geldiii:KK52::KK52::KK52: sanırım cüsse olarak kazandığım en büyük hediyeydi :KK60::KK60::KK60:
canım güzel güzel yemekler pişir güle güle kullan :KK56:

ya banada cevap verın noluyo burda :) ne kazanıyrosunuz nasıl kazanıyorsunuz anlamadım yahu cok sayfa var okuyamadımda
Hoşgeldin :KK61:
Firmların kampanyaları oluyor onlara katılıyoruz ya da facebookta firmaların yarışmaları çekilişleri oluyor onlara katılıyoruz şansı olan kazanıyor :KK1:Burdan kampanya haberlerini duyuruyoruz.Katılmak isteyenler katılıyor.Başlardaki sayfalara göz atmanı tavsiye ederim.:KK34:

X