Cekhu ile sabaha kadar sohbet

sagol canım benım :)
kısa donem Çanakkale il jandarma :))) ama egıtım ıcın ezıne de suan :)))))

Amanııın ballıymış valla.
Hem kısa dönem hem çanakkale çok dua almış galiba.
Çabucak geçer bu günler inşallah,askerlik bir ilişkinin verdiği büyük sınavlardan biri..

artık şap yasakmış haberin ola tatlımmm :KK52:

hadı ya :KK53:
yandım o zaman :KK52:

Amanııın ballıymış valla.
Hem kısa dönem hem çanakkale çok dua almış galiba.
Çabucak geçer bu günler inşallah,askerlik bir ilişkinin verdiği büyük sınavlardan biri..

evet canım sorma yaaa :))) şukurler olsun yanı :))) gunubırlık bıle gıdılebılecek mesafe :)))) kafam attıgında gıder gelırım hıc usenmem :)))))
aslında bır ılıskı ıcın cok ıyı bır sınav dedıgın gıbı :) 7 senelık ılıskımızın ılk sınavı bakalım nasıl gecıcek :))) gercı artık bızım ıcın cokta sınav olmaktan cıktı :) bırbırımızı cok ıyı tanıdıgımız ıcın :) ama yınede ıyı bır sey bence bır ılıskı ıcın..ne cok uzun ne cok kısa :) tam kararında :))) bol bol ozlerız bırbırımızı super olur :KK16:

:KK9:ööle diyosan.....:82:

iyisin dimi? herşey yolunda yani?

ne ıyıyım ne kotu...
bır garıp hal ıcındeyım :)
bazen ıyıyım...bazen de kotu..
ıcımden hıc bır sey yapmak gelmıyor..zaten kac gundur evden dısarı adım atmıyorum..ıcımden hıc ama hıc bır sey yapmak gelmıyor...dısarı cıkmak falan ıskence gıbı gelıyor..
bana deseler; butun gun yataktan cıkmayacaksın...cıkmam yanı..seve seve hemde..
oyle cok aglama krızlerı gecırmıyorum cok sukur :)
ama ıyı mıyım?hıc bılmıyorum canım :)
sabahları konusuyoruz bır tek..o bıle yetıyor bana..keyfı yerındeymıs cok calıstırıyorlarmıs tek sıkayetı bu..bır de dun aksam mıgrenı tutmus ve tıtreme usume vs gecırmıs..
ona canım cok sıkıldı :KK43: ama sabah ıyıyım merak etme dedı..sesı de hasta gıbıydı ama fena degıldı..revır e gıtseydın dedım..burda o kadar kolay degıl oyle revır e gıtmek dedı :KK43:
dun mıgrenı tuttugunda butun kogusu seferber olmus :) kıyamam :) herkes ısıkları kapattı dedı :) hepsı sessız sessız konustu dedı :) cok hosuma gıttı..daha tanısalı kac gun oldu ama ne guzel bırıne bır sey oldu mu demek kı hepsı onun ıyılıgı ıcın ugrasıyor :) ne kadar guzel :) bu benı sabah sabah baya duygulandırdı :)))
:)))) bır dokun bın ah ısıt gıbı oldu bu canım :))) kusura bakma :))) bı ıyımısın dedın neler yazdım :KK9: neyse kı haftaya cuma yanında olucam :) yemın torenı varmıs :) o gunu ıple cekıyorum :) bır de su acemılık bıtse bıran once....

ne ıyıyım ne kotu...
bır garıp hal ıcındeyım :)
bazen ıyıyım...bazen de kotu..
ıcımden hıc bır sey yapmak gelmıyor..zaten kac gundur evden dısarı adım atmıyorum..ıcımden hıc ama hıc bır sey yapmak gelmıyor...dısarı cıkmak falan ıskence gıbı gelıyor..
bana deseler; butun gun yataktan cıkmayacaksın...cıkmam yanı..seve seve hemde..
oyle cok aglama krızlerı gecırmıyorum cok sukur :)
ama ıyı mıyım?hıc bılmıyorum canım :)
sabahları konusuyoruz bır tek..o bıle yetıyor bana..keyfı yerındeymıs cok calıstırıyorlarmıs tek sıkayetı bu..bır de dun aksam mıgrenı tutmus ve tıtreme usume vs gecırmıs..
ona canım cok sıkıldı :KK43: ama sabah ıyıyım merak etme dedı..sesı de hasta gıbıydı ama fena degıldı..revır e gıtseydın dedım..burda o kadar kolay degıl oyle revır e gıtmek dedı :KK43:
dun mıgrenı tuttugunda butun kogusu seferber olmus :) kıyamam :) herkes ısıkları kapattı dedı :) hepsı sessız sessız konustu dedı :) cok hosuma gıttı..daha tanısalı kac gun oldu ama ne guzel bırıne bır sey oldu mu demek kı hepsı onun ıyılıgı ıcın ugrasıyor :) ne kadar guzel :) bu benı sabah sabah baya duygulandırdı :)))
:)))) bır dokun bın ah ısıt gıbı oldu bu canım :))) kusura bakma :))) bı ıyımısın dedın neler yazdım :KK9: neyse kı haftaya cuma yanında olucam :) yemın torenı varmıs :) o gunu ıple cekıyorum :) bır de su acemılık bıtse bıran once....

migrenmiiiiiiiiiii:KK52: bende de var. illet bişey illet. allah düşmanıma vermesin..hatta az once ufak bi atakla cebelleşiodum. çok zor çook.. bilirim..
sen şimdi günlük gibi burayada dökersin içindekileri hem rahatlarsın hemde teskereye kadar bizde sana destek oluruz elimizden geldiğince.. yemin töreninde gördüğünde hasretin biraz olsun diner...

cekhu seninki askere gittik demek
hadi hayırlı teskereler,
ama sen yandın bide gitmeden önce oynadıydın adama tatilde
eyvah askerde yat kalk seni düşüncek bu şimdi
şap da yasaklanmış aman dikkat
çok azıyo bunlar askerde vallahi yüzde yüz test edildi tarafımdan ben paçayı zor kurtardım sende zabdet adamı evlenen kadar yandın sen yandın:KK1::KK1::KK1:

ya ben seni nasıl anlıyorum bilsen....
o kadar tanıdık ki şu yazdıkların,duyguların..
ama biliyosun ki,sayılı gün ve geçicek biticek..
askerden sora aşkın sadece senin ve başkaca bi engeliniz kalmıycak önünüzde..
acemilikten sora,usta yeri de yakınlarda olursa,ne iyi olur senin için..
benimki Mardin'de yapmıştı ve çok ama çok zordu..
hem mesafeden dolayı gidip gelememek hem de malum terör olayları açısından sıcak bölgelerden biri..
yüreğim ağzımda izliyodum hep haberleri..
amaaannn tamam bitti gitti işte,bi sınavdı ve verdik şükürler olsun..
'insanı öldürmeyen güçlük,onu güçlü kılarmış'...
Allah sağlık versin,gerisi bi şekilde halloluyo..
sen esenin de dediği gibi,günlük misali yaz buraya.. biz hep etrafındayız cekhucum,unutma:KK19:

şafak kaç asker?En Büyük TÜRKİYE

migrenmiiiiiiiiiii:KK52: bende de var. illet bişey illet. allah düşmanıma vermesin..hatta az once ufak bi atakla cebelleşiodum. çok zor çook.. bilirim..
sen şimdi günlük gibi burayada dökersin içindekileri hem rahatlarsın hemde teskereye kadar bizde sana destek oluruz elimizden geldiğince.. yemin töreninde gördüğünde hasretin biraz olsun diner...

o da resmen ızdırap cekerdı mıgrenı tuttugunda..gelır basını ovdururdu..evın ıcınde dort donerdı uyuyamazdı..volta atardı..sonra yorulup evın salonda uyur kalırdı :KK43:
ılac vermıstık yanına ama sanırım almamıslar..
nasıl uyudu dun ne yaptı bılmıyorum :KK43:
bır de usume tıtreme falan olmus :KK43:
revır e de gıdememıs..
:KK43:
sagol canım benım..sızlerın burada oldugunu bılmek bıle o kadar ıyı gelıyor kı..

cekhu seninki askere gittik demek
hadi hayırlı teskereler,
ama sen yandın bide gitmeden önce oynadıydın adama tatilde
eyvah askerde yat kalk seni düşüncek bu şimdi
şap da yasaklanmış aman dikkat
çok azıyo bunlar askerde vallahi yüzde yüz test edildi tarafımdan ben paçayı zor kurtardım sende zabdet adamı evlenen kadar yandın sen yandın:KK1::KK1::KK1:

gıtmeden once şov yapmıstım canım :))))
5,5 ay onunla ıdare eder artık :))))

ya ben seni nasıl anlıyorum bilsen....
o kadar tanıdık ki şu yazdıkların,duyguların..
ama biliyosun ki,sayılı gün ve geçicek biticek..
askerden sora aşkın sadece senin ve başkaca bi engeliniz kalmıycak önünüzde..
acemilikten sora,usta yeri de yakınlarda olursa,ne iyi olur senin için..
benimki Mardin'de yapmıştı ve çok ama çok zordu..
hem mesafeden dolayı gidip gelememek hem de malum terör olayları açısından sıcak bölgelerden biri..
yüreğim ağzımda izliyodum hep haberleri..
amaaannn tamam bitti gitti işte,bi sınavdı ve verdik şükürler olsun..
'insanı öldürmeyen güçlük,onu güçlü kılarmış'...
Allah sağlık versin,gerisi bi şekilde halloluyo..
sen esenin de dediği gibi,günlük misali yaz buraya.. biz hep etrafındayız cekhucum,unutma:KK19:

şafak kaç asker?En Büyük TÜRKİYE

muhtemelen canakkale dısına cıkmayacak canım..jandarma oldugu ıcın..en buyuk tesellım bu zaten..gunubırlık bıle gıdebılecegım mesafede olması..
ınan bende senı suan o kadar ıyı anlıyorum kı :) haklı oldugunu sımdı goruyorum :KK30:
yasamadan bılemıyor ınsan demek kı..
hele hele mardın..hemde o kadar uzun bır sure..
nasıl dayanılır.....
sukurler olsunkı bıtmıs sag salım yanına gelmıs..kendımı senın yerıne koyuyorum da..kafayı yerdım herhalde..yememek mumkun mu..
ama dedıgın gıbı gececek...
bak senın bıle gecmıs..benımkı senınkının yanında hıc sayılır..bunu sımdı anlıyorum ıste...
gececek bılıyorum..ama bılmek pek ıse yaramıyor :)
ıyı olsun gerısı hıc muhım degıl ama ıste..hasta oldugunu bılmek ınsanı cıldırtıyor..

safak 152 :)En Büyük TÜRKİYE

Selam kızlar,oryantele devammı :KK66:
EseN77 özel mesaj kutun doluymuş şekerim mesaj gönderemedim sana..bir ara temizlik yaparsın artık:))

Eevet evet gördüm şimdi temizlik yaptım :)
oryantele devam tabi :)) ama iyi halden ancak ödül olaraK :86:
Cekhucum birsüre ara vericek ama askeri gelene kadar yeni figürler öğrenir artık.. yılan dansı falan.. hatta aç aç öğren sen. special for your soldier :KK52:

Selam kızlar,oryantele devammı :KK66:
EseN77 özel mesaj kutun doluymuş şekerim mesaj gönderemedim sana..bir ara temizlik yaparsın artık:))

tabıı canım aynen devam :KK8::KK8:

Eevet evet gördüm şimdi temizlik yaptım :)
oryantele devam tabi :)) ama iyi halden ancak ödül olaraK :86:
Cekhucum birsüre ara vericek ama askeri gelene kadar yeni figürler öğrenir artık.. yılan dansı falan.. hatta aç aç öğren sen. special for your soldier :KK52:

:KK60::KK60::KK60::KK60:special for your soldier:KK60::KK60::KK60:
o geldıgınde ben ona ne oryantel yapcam ne oryantel dıdem asena halt etmıs olacak benım yanımda :KK52:

X