Cekhu ile sabaha kadar sohbet

günaydınnnn oooh allah muhabbetinizi arttırsın walla :))) deprem oldu duydum bende önce yorgunluk sandımdı :KK70: merkez üssü selçuk diyince televizyon aha ben değilim dedim :) oynadım akşam hem patates yemeği yaptım benimkine hemde kıvırdım mutfakta walla :))) amann amaaan bi görünnn aşkım yardım ediiim sana , bitanemmm çok yorma kendini :))) bu oryantalde var bi hikmet :d

günaydınnnn oooh allah muhabbetinizi arttırsın walla :))) deprem oldu duydum bende önce yorgunluk sandımdı :KK70: merkez üssü selçuk diyince televizyon aha ben değilim dedim :) oynadım akşam hem patates yemeği yaptım benimkine hemde kıvırdım mutfakta walla :))) amann amaaan bi görünnn aşkım yardım ediiim sana , bitanemmm çok yorma kendini :))) bu oryantalde var bi hikmet :d

oo oynadınmı aferin kız
ben dedim size
şu konuyu iyiki açmışım yaw göüzümüz açıldı:KK1:

Var tabii olma mı? :KK1:

burası çok yağmurlu bugun içim daraldıııııııııııııııııııııı

gunaydin kizlaaaarrrr
ooo esencim demek oynayinca oyle oluyor haaaa :))) guzeeeellll haftasonu oynayım bakiyim bende :)))))
ay evet ya dün ne güzeldi hava bugün yağmurlu :KK43: yarına düzelse bari :)))

yellowbomb kızım sen bu ısı biliyorsun ki konu acıyorsun :) vallahi kırk yıl düşünsem oyle bır konu açmayı akıl edemem ben :)))) ya ben biraz odunumdur aslında :)))) hiç bilmem naz yapmayı :))) varsa yoksa apaci dansı :))) kop koooopppp

hayyal yine muhtsem bır giriş yapmış :))) oynak iste her halinden belli daha gozundeki capagi temizlemeden dans ediyor :)))

ankcigim hayırlı cumalar sanada :)

Son düzenleme:
Cundaya gittinmi daha önce bilmem ama taşkahve var mutlaka sakızlı türk kahvesi için seviosan eğer süper... bayılmıştım... eğer gezmeyi seviosanız ödemiş tarafında birgi var. bir köy ama harika bi köy.. biz kalmalı gidemesek bile haftasonları egede izmire yakın yerleri geziyoruz.. köylerden alışveriş yapmak harika gerçekten..

kopp koppu bende seviyorumda benimki ağır abi. ona meyhane kültürü lazım çalgı çengi :KK70: o yüzden iyi oldu oryantal hihih

gunaydin kizlaaaarrrr
ooo esencim demek oynayinca oyle oluyor haaaa :))) guzeeeellll haftasonu oynayım bakiyim bende :)))))
ay evet ya dün ne güzeldi hava bugün yağmurlu :KK43: yarına düzelse bari :)))

yellowbomb kızım sen bu ısı biliyorsun ki konu acıyorsun :) vallahi kırk yıl düşünsem oyle bır konu açmayı akıl edemem ben :)))) ya ben biraz odunumdur aslında :)))) hiç bilmem naz yapmayı :))) varsa yoksa apaci dansı :))) kop koooopppp

hayyal yine muhtsem bır giriş yapmış :))) oynak iste her halinden belli daha gozundeki capagi temizlemeden dans ediyor :)))

ankcigim hayırlı cumalar sanada :)

saol canım seninde cuman mübarek olsun
çok heyecanlıyım ya kızlar
yarın akşam kızım geliyor bayram tatili için 10 gün kalıp döncek yine okula

ank06 çok sevindimm bir an önce kavuş inşaalhh.10 gün yetmez ama özlemini en azından bastırırsın.

ank06 çok sevindimm bir an önce kavuş inşaalhh.10 gün yetmez ama özlemini en azından bastırırsın.

Teşekkürler canım yetmiyor ama elden de bişey gelmiyor işte canları sağolsun yeterki son 2 senesi artık bitirsinde gelsin diyorum

eheheh kk nın aplasısın tabiii mecbur yetişcennnnn :KK64:

demiii yani her yerde kolumuz var :KK53:

X