- 19 Mayıs 2020
- 46.504
- 208.254
Herifin sadece kapıya atıp durması bile sonuna kadar boşanma sebebi iken adamın köpeklerine takmış çok ilginç. Olması gereken geç bile kalınan bir şey olmadık sebepten vuku bulmuş.madem soruyorsun cevabını vereyim.eşin hırlı değil hırsız değil p…k değil ,çiftliği varmış,o köpekler bir şekilde üretilir sağda solda yapmayıp yasal yollardan işletiyorsa hayvanlara olan sevgisi de bir artı benim gözümde,petşhop açıp hazır satabilirdi yasak olmasına rağmen bir sürü satış var merdiven altı,eşin bokunu da suyunu da tüm bakımlarını üstleniyor belli ki.ne iş yaptığını yakınlarıma söylemeye utanıyorum derken kendiniz daha çalışmıyordunuz o bok kokan kocanızın getirdiği parayla geçinip bir de ondan utanıyorum demek sizin tepeden bakan biri olduğunuzu gösteriyor,evlenirken moda tasarımcısı olmadığını biliyordun.
iş yerimden uzak bir yerde indirmesini istedim demen bile çok çirkin burada okurken bile kanım dondu eşiniz kim bilir ne hissetti.
kaç kere gelmiş aramış siz nazın dozunu kaçırmışsınız 99 defa gelmiş ama siz 100 gelsin istemişsiniz ama olmamış .
bu yaptığın şey naz değilse niye pişmansın boşandığına oh be hayat varmış de önüne bak.
Ağzıma geleni söylerim bağırırım ağzımı bozarım sonra pişman olurum kin tutmam diyorsun yani yazdıklarını oku sende az değilsin eşin kadar senin de sinirli yönün var
Erkeklik gruru yapmıştır.inanma o duruşlaraÇabalaması için artık çok geç değil mi? Mahkeme salonuna bile elini kolunu sallayarak girdi çıktı.
Evvel de çabalamıştı, neye yaradı?Çabalaması için artık çok geç değil mi? Mahkeme salonuna bile elini kolunu sallayarak girdi çıktı.
1 buçuk aydır dinlemedim hiç hep tersledim cevap vermedim. Şuan son bir kez arasam mı söylemek istediği neydi duymak için.Seviyo ve barışmak istiyo gibisin..zamana bırak
Arama,bir uzmana git zamana bırak1 buçuk aydır dinlemedim hiç hep tersledim cevap vermedim. Şuan son bir kez arasam mı söylemek istediği neydi duymak için.
Keşke dinleseydin şu an böyle bok kokan kocana hasret kalmazdın. Uzaktan kokusu mis gelmeye mi başladı.1 buçuk aydır dinlemedim hiç hep tersledim cevap vermedim. Şuan son bir kez arasam mı söylemek istediği neydi duymak için.
Benim zaten canım yanıyor ne biçim bi rezilsin sen Allah belanı versin.Keşke dinleseydin şu an böyle bok kokan kocana hasret kalmazdın. Uzaktan kokusu mis gelmeye mi başladı.
Adam ya dövüş köpeği üretiyor ya hayvan dövüştürüyor gibi bir şey anladım benmadem soruyorsun cevabını vereyim.eşin hırlı değil hırsız değil p…k değil ,çiftliği varmış,o köpekler bir şekilde üretilir sağda solda yapmayıp yasal yollardan işletiyorsa hayvanlara olan sevgisi de bir artı benim gözümde,petşhop açıp hazır satabilirdi yasak olmasına rağmen bir sürü satış var merdiven altı,eşin bokunu da suyunu da tüm bakımlarını üstleniyor belli ki.ne iş yaptığını yakınlarıma söylemeye utanıyorum derken kendiniz daha çalışmıyordunuz o bok kokan kocanızın getirdiği parayla geçinip bir de ondan utanıyorum demek sizin tepeden bakan biri olduğunuzu gösteriyor,evlenirken moda tasarımcısı olmadığını biliyordun.
iş yerimden uzak bir yerde indirmesini istedim demen bile çok çirkin burada okurken bile kanım dondu eşiniz kim bilir ne hissetti.
kaç kere gelmiş aramış siz nazın dozunu kaçırmışsınız 99 defa gelmiş ama siz 100 gelsin istemişsiniz ama olmamış .
bu yaptığın şey naz değilse niye pişmansın boşandığına oh be hayat varmış de önüne bak.
Ağzıma geleni söylerim bağırırım ağzımı bozarım sonra pişman olurum kin tutmam diyorsun yani yazdıklarını oku sende az değilsin eşin kadar senin de sinirli yönün var
Bilmiyorum ki,normal köpek çiftliği de olabilir,av köpeği,çoban köpeği vs gibi ben öyle anlayıp yorumladımAdam ya dövüş köpeği üretiyor ya hayvan dövüştürüyor gibi bir şey anladım ben
En basiti yasak ırk üretmesi
Yanlış mı anladım bilmiyorum.
Ben de seni boşuyorumBenim zaten canım yanıyor ne biçim bi rezilsin sen Allah belanı versin.
Hanımefendi ne tarz yorumlar istiyorsunuz? Söyleyin sizi yalanlarla avutalım. Burdaki herkes acı da olsa doğruları söylüyor. Beddua etmeniz hoş olmamış.Benim zaten canım yanıyor ne biçim bi rezilsin sen Allah belanı versin.
E yine sinir anıyla ağzınıza geleni söylüyorsunuz.Benim zaten canım yanıyor ne biçim bi rezilsin sen Allah belanı versin.
madem soruyorsun cevabını vereyim.eşin hırlı değil hırsız değil p…k değil ,çiftliği varmış,o köpekler bir şekilde üretilir sağda solda yapmayıp yasal yollardan işletiyorsa hayvanlara olan sevgisi de bir artı benim gözümde,petşhop açıp hazır satabilirdi yasak olmasına rağmen bir sürü satış var merdiven altı,eşin bokunu da suyunu da tüm bakımlarını üstleniyor belli ki.ne iş yaptığını yakınlarıma söylemeye utanıyorum derken kendiniz daha çalışmıyordunuz o bok kokan kocanızın getirdiği parayla geçinip bir de ondan utanıyorum demek sizin tepeden bakan biri olduğunuzu gösteriyor,evlenirken moda tasarımcısı olmadığını biliyordun.