• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cedas ' ın objektifinden

cedas

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2007
10
0
86
Tekirdağ
merhaba bende sizler gibi bir fotograf delisiyim :asigim:
edirne
Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı!
yeniçiftlik (tekirdağ)
antalya
antalya
mutfak balkonumdan manzaralar

son hız devam :enbuyukkk:

canım ailem

fotograflar cok guzel nasıl bır makıne kullandıgını ogrenebılırmıyım profosyonel mısın?

çok teşekkür ederim kızlar :hooray:
birkaçtane de çiçek fotografı paylaşmak isterim..

hayır tabii profesyonel değilim :1no2: ama olmak istiyorum :sm_cool:
birkaç fotograf sitesine de üyeyim , yorumlarla eleştirilerle kendimi geliştirmeye çalışıyorum.makinam canon power shot A530 .. ben memnunum tavsiye ederim ama itiraf ediyorum gözüm yükseklerde daha iyi bir göz istiyorum

kareler çok güzel AMAAA neden ters ışıkta çektin ?

ters ışık , düz ışık vs vs teknik terimlerden pek anlamıyorum çünkü henüz çok yeniyim bu hobide.sadece çekiyorum.elbette hepsini ben çektim.ha üzerlerinde photoshopla renk oynaması yaptım mı evet yaptım.fotograf çekmeyi çok seviyorum ve onlar üzerinde çalışmalar yapmayı.çiçekler annemin bahçesinden ve bu kareleri yakalamak için yüzlerce fotograf çektim onlar üzerinde :)
gözümü daha önce de yazmıştım sanki "canon power shot A530 .."

sevgiler..

Çok güzeller canım emeğine sağlık devamını bekliyoruz ama...Mesela sokakta oyun oynayan çocukları çekmende çok hoş olur yüzlerindeki o masumluğu yakalayarak süper kareler elde edebilirsin..Ailenide Allah nazarlardan saklasın mutluluğun daim olsun...

aslında bunu çok istiyorum ama malesef aileleri kızacak diye cesaret edemiyorum çocukları çekmeye. teşekkürler

selam
ben fotokritik isimli bir siteye üyeyim , aynı fotograflarımı orada da kullanmıştım.ve bir gül fotografımın altında bu bilgileri buldum.bunları ben yazmadım nasıl nerden elde ettiler onu da bilmiyorum çok ilginç :) ama hepsi doğru
Exif Bilgileri Foto.Mak. Canon PowerShot A530
Perde Hızı 1/400 sn
Diyafram f2.6
Çekim Tarihi 12/05/2007 14:50:28
Odak Uzaklığı 6 mm
fotografları kendim çektiğimi söylediğim halde şüphelenip yok yere canımı sıkan arkadaş bunlar benim çekimlerim emin olabilirsin.

Back