Cbelestone adlı iğne hakkında bilgisi olan var mıııı??

gecmis olsun..
umarım saglıkla bebegine kavusursun :))))
sagol canım ya sende bebısını saglıkla buyut ınsallaha.s.:nazar:
canım için rahat olsun .. erken doğma rsski olan bebişler için yapılıyor .. bizde 10 gün felan önce olduk 2 doz bu çarş-perş diğer dozları vurulup tamamlıycaz .. bu önlem aslında . olası erken doğum durumunda bebişlerin ciğerleri gelişmiş olacak ve akiliklere karşı 1-0 önde olunacak ...
tüp bebekle hamile kalanlara 26-28. hafta gibi yapılabliyor ilk doz . buna karşın spontan hamile kaln görümcemin iki kızı için de yapıldı , ikisi de oldukça erken geldiler düyaya ..korkulup endişelenecek bir şey yok .. iğnenin yapıldığı günün ilerleen saatleri ve ertesi günü bebek hareketlerinde azalma olsa da 1-2 gün sonra eski formunu yakalıyorlar ve bu normal bir durum olarak karşılanıyor dr.lar tarafından ..
sagol canım verdıgın bılgıler ıcın.......ınsallah hayırlı vakıtte gelır bebısler:Saruboceq:a.s.:emir_bebek::ecrin_bebek:

canım için rahat olsun .. erken doğma rsski olan bebişler için yapılıyor .. bizde 10 gün felan önce olduk 2 doz bu çarş-perş diğer dozları vurulup tamamlıycaz .. bu önlem aslında . olası erken doğum durumunda bebişlerin ciğerleri gelişmiş olacak ve akiliklere karşı 1-0 önde olunacak ...
tüp bebekle hamile kalanlara 26-28. hafta gibi yapılabliyor ilk doz . buna karşın spontan hamile kaln görümcemin iki kızı için de yapıldı , ikisi de oldukça erken geldiler düyaya ..korkulup endişelenecek bir şey yok .. iğnenin yapıldığı günün ilerleen saatleri ve ertesi günü bebek hareketlerinde azalma olsa da 1-2 gün sonra eski formunu yakalıyorlar ve bu normal bir durum olarak karşılanıyor dr.lar tarafından ..

tesekkürler cnm
zaten biz buigneyi 11 ay önce vurulduk
ve simdi tontik bir oğlum var Şeniz

kızlar ben 33 hafta 1 günlük hamileyim. doktorum celestene adlı ilacı bana da verdi. ciğerleri gelişsin diye. ilacın üzerini okudum 32. haftadan önce doğan bebekler için kullanıldığı yazıyor. ben 33 oldum inşallah zamanından önce gelmez.
şimdi doktorlarınıza soraBİLİR MİSİNİZ bu ilacın 32. haftayı atlatmış hamilelerde kullanılması uygun olur mu? yardım edin lütfen...

şimdi doktorlarınıza soraBİLİR MİSİNİZ bu ilacın 32. haftayı atlatmış hamilelerde kullanılması uygun olur mu? yardım edin lütfen...

canım bu konuda mesaj yazanların hepsi doğurdu sanırı bebişlerini , bence sen başka bir dr.a sor , yada bazı sitelerin dr.a sorun bölümleri var , oralardan bi dene .. zannetmiyorum bi sakıncası olacağını , yoksa dr.un niye versin , için rahat olsun , önemli olan olabildiğince pozitif düşünmek .. ben 30 en fazla 32yi görsem daha bi şey istemem derken Allaha şükür 37+6da doğum yaptım , hiç belli olmuyor bu beişlerin işleri .. inşallah senin miniğin de sabırsızlık yapmaz ve bekler zamanını ..
sağlıkla kucağına alman dileğiyle ..

cnm ben 30 haftamı bugun bitirdim
benim rahim agzı yetmezligim vardı o yuzden dikiş atıldı
benim rahimcik sorunlu oncede rahimde septumdan ameliyat oldum
o yuzden erken dogum riskim war..bugun sabah 2 doz vuruldum aksamda 2 doz vurulacagım
ve bitecek
walla benimkine okadar cok sey yukledikki erken dogarsa sorun olmasın diye kung fuuu yaparak cıkacak sanırım :)))

iğnenin zararı yok canım .doğumu başlatabilir söylentileri var ama yanlış.bende 31.haftada olmuştum 37+4 doğum yaptım.şimdi 6 aylık teyzesi.allah kucağına almayı nasip etsin,sağ salim doğsun inşallah.

X