• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çaydan zayıflayan varmı ?

hilali_yigidim

yigidin annesi
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2018
85
30
3
Merhaba hanımlar
Sizlere çok önemli bir sorum olacak lütfen tecrübeli kişiler yazsın. Çay ile zayıflayan varmı? Yada tok tutan bitkisel çaylar ? Benim kilo problemim var 10 kilo gitmesi lazım spor için çok faulüm.... :dua:lütfen yardım edin :skandal:

merhaba :) zayıflatan çay diye bir şey maalesef yok ama diyet ve spora takviye olarak zayıflamaya ve yağ yakımına destek olan çaylar var. Yeşil çay, kekik çayı ve beyaz çay bana göre yağ yakımına yardım için en etkilileri diyebilirim, bu aralar favorim beyaz çay :)

iştah kapatan bir çay bilmiyorum ama canınız tatlı istediğinde meyveli bitki çaylarından yardım alabilirsiniz, tüm marketlerde bulunan bir marka elmalı tart tadında bitki çayı çıkarmış ben çok beğendim :) bir de eğer adet öncesi/adet döneminde oluşan ödem motivasyonunuzu bozuyorsa mutlaka papatya çayı için, ödem atmaya yardım ediyor :)

Dogadan form bagırsak çalıştırıyor lakin tok tutmaz kilo verdirmez cayı icip yemeye devam ederseniz yattıgınız yerden kilo veremezsiniz

Ben 100 küsura alıyordum şuan ki fiyatı bilmiyorum. Adını da bilmiyorum. 1.5 sene önce kullandım. Kilo verdim yine aldım. Sonra mide ameliyatı oldum artıkzayıfım :)

Teff tohumlu çay var bende şimdi ona bakıyorum bilgisi olan varmı
Ay sakıııııınnnn denemeyin bile !!!!!! benim arkadaşım o çay yüzünden mahvoldu. Her sene yeni bişi çıkarıyorlar. Bende yıllar önce goji barry denen mereti denemiştim bir bok olmuyor hep zarar sağlığa hep zarar bunlar.

Back