Cay

Bu mesele buyuk bir mesele degıl bence
Anladıgım kadarıyla kv den hoşlanmıyorsunuz bu yuzden daha cok surtusme yasanır aranızda
İlerisi için şunu anlamanızı isterim
Kimse annesinin babasının yaptığı davranışlar yuzunden suçlanamaz

Söylenerek onunda huxurunu kacırıyorsunuz. Lafınızı üstü kapalı söyleyin gecin yorumu o kendı içinde yapsın
Görür az çok

Dogruyu soylemissiniz bunda sorun yok. Ama kocanizi doldurusa getirmis olmussunuz. Kocanizda zaten olanlarin farkinda dile getirmeniz gerekmiyordu. Kayinvalide duyduysa ayip olmustur tabiki.

Kimden ne alacaginiza siz.karar verirsiniz, kayinvalideniz karisamaz.

Yardima da gidin tabi. Kendi anneniz babaniz calissa evde oturur muydunuz?

40 kusurlu hareket var nerdeyse.
Adam nerden bilsin annesi neden öyle yapıyor, bir şeyi sorgulayacaksanız doğru kişiyle yapın, aksi halde sadece antipatik olursunuz.

Meraba kizlar

Size bu sabah yasadigim bi olayi anlatayim...
Biz koyluk kucuk bi yerde yasiyoruz.. sabah kahvalti yapacaktik..cay suyunu koydum ben... cayi demleyecektim iste ve cayin bittigini fark ettim... esime soyledim alsin diye. Oda bakkal kapaliydi..ve bu sebeplede kaynanamdan istedi bi atimlik cay.. kaynanamla altli ustlu oturuyoz zaten... o da esim anne hadi dedikce o daha beter yerinden kalkmamazlik yapti... 3. 4. Deyisinde kalkti cay getirmek icin.... o sirada bizim komsu duymus 1 paket cay cocuguyla gondermis.. ayni zamanda esimin amcasinin karisi oluyo.. iste sonra onun ardinda 3 dakka sonra kaynanam geldi.. ben onun geldigini gormemistim.. esime soyleniyodum bak iste annen bi kere kalkana kadaarrrr yengem bize coktan gondermis cayi bile annen
de surdan sura cay getirmek bu kadar zor geliyo iste dedimm... 3 4 defa soylemene ragmen anca getirdi falan dedim iste..o siradada kayinvalidem geldi... bi daha onlardan bi sey almayin dedi gitti..

Sizce benim dedigimi duymusmudur.. duymussada sizce ben bunu kafama takmali miyimm...

Bende iste esimle de tartistim biraz annen neden boyle falan gibisinden sizce abartmismiyim kizlar..

Bi de su an bag zamani yaa.. asagida bastik falan yapiyolar sizce gitmeli miyim yardima...
Sizin bi durusunuz karariniz yok mu hayat karsisinda?
Yok kafama takayim mi
Yok abarttim mi
Yok yardimma gideyim mi
Simdi siz bizden yardim degil direkt ne yapayim diye soruyorsunuz. Hem de bi cok konuda.
Bu şekilde cok zor olur hayat sizin icin.

Çay bağımlısı mısınız? Yoksunluk anında krize falan mı giriyorsunuz? Bu kadar söylenecek bir şey yok ortada.

Kadının neden ayağınıza getirmesini bekliyorsunuz ki?
Eşiniz gidip alsaymış direk.

Kadin sizin hizmetçinizmi? Ziline basıp, izin alıp, girip mutfağa kendiniz alsaydınız..
Altı üstlü kayinvalideyle okadar samimiyetiniz vardır heralde..

Altı üstü bir çay
Şahsen ben kayinvalidemden istemezdim bile...
Duymuştur tabiki
Esinize bunun için söylenmeyin bence dolduruşa getirmenin faydası yok
Yaptıkları bastikdan sizede veriyorlarsa yardıma gidin tabiki

X