- 21 Nisan 2012
- 7.732
- 8.224
Ya ona soylenme sebebimm neden boyle yapiyo gibisinden
Bunu sormanız gereken kişi kayınvalideniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya ona soylenme sebebimm neden boyle yapiyo gibisinden
HaklisinizBunu sormanız gereken kişi kayınvalideniz
Haklisiniz
Sizin bi durusunuz karariniz yok mu hayat karsisinda?Meraba kizlar
Size bu sabah yasadigim bi olayi anlatayim...
Biz koyluk kucuk bi yerde yasiyoruz.. sabah kahvalti yapacaktik..cay suyunu koydum ben... cayi demleyecektim iste ve cayin bittigini fark ettim... esime soyledim alsin diye. Oda bakkal kapaliydi..ve bu sebeplede kaynanamdan istedi bi atimlik cay.. kaynanamla altli ustlu oturuyoz zaten... o da esim anne hadi dedikce o daha beter yerinden kalkmamazlik yapti... 3. 4. Deyisinde kalkti cay getirmek icin.... o sirada bizim komsu duymus 1 paket cay cocuguyla gondermis.. ayni zamanda esimin amcasinin karisi oluyo.. iste sonra onun ardinda 3 dakka sonra kaynanam geldi.. ben onun geldigini gormemistim.. esime soyleniyodum bak iste annen bi kere kalkana kadaarrrr yengem bize coktan gondermis cayi bile annen de surdan sura cay getirmek bu kadar zor geliyo iste dedimm... 3 4 defa soylemene ragmen anca getirdi falan dedim iste..o siradada kayinvalidem geldi... bi daha onlardan bi sey almayin dedi gitti..
Sizce benim dedigimi duymusmudur.. duymussada sizce ben bunu kafama takmali miyimm...
Bende iste esimle de tartistim biraz annen neden boyle falan gibisinden sizce abartmismiyim kizlar..
Bi de su an bag zamani yaa.. asagida bastik falan yapiyolar sizce gitmeli miyim yardima...