Bakın komşular, kaynana... Siz ne derseniz deyin hiçbir bahane bir bebeğin sağlıksız bir ortamda büyümesini tolere etmez. Tehdit, komşu kavgası, kaynana şiddeti ... Dışarıdan bir bakın çirkinliğe bir bebek var ortada ya salın artık şunları.
Polis haklı sizi el birliği ile deli çıkaramasalar bile sizi çok uğraştırabilirler. Bebek ve çocuklar söz konusuysa davalar kamu davasına dönüşür (yani diyelim ki sizi şikayet ettiler polisin dediği gibi imza topladılar falan onlar sizi direkt avukat tutup dava etmese bile söz konusu bebekse savcı size dava açar) dava sonuçlanana kadar bebeğe tarafsızlık çıkabilir (ki bu ortamda %100 hakim bebeği bu ortamdan uzaklaştırır) bu ne demek biliyor musunuz? İstese de kaynananız da siz de bebeği alamazsınız bu süreçte sosyal hizmetler alır.
Ben hukukçu değilim hukuki bilgilerim de bu kadar. Yanlışım varsa şimdiden özür dilerim. Amacım da yargılamak değil. Cidden size yardım etmeyi istiyorum. Kimseyi umursamayın. Bebeğiniz, siz ve eşiniz. Şu olumsuzluklara kendinizi kapatıp ailenizle olun, arkadaşlar edinin, bebekten fırsat buldukça hobilerinize yönelin. Açıp bir müzik dinleseniz bile bir şeydir kendinizi kurtarın. Siz bir yerlerden bilgi almaya çalışırken birisi sizi bildirse olaylar o kadar hızlı bir şekilde büyür ki önünü alamazsınız