Cay

ReLaX02

Üzerimden atamadığım mutsuzluklarım var..
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2017
196
725
Meraba kizlar

Size bu sabah yasadigim bi olayi anlatayim...
Biz koyluk kucuk bi yerde yasiyoruz.. sabah kahvalti yapacaktik..cay suyunu koydum ben... cayi demleyecektim iste ve cayin bittigini fark ettim... esime soyledim alsin diye. Oda bakkal kapaliydi..ve bu sebeplede kaynanamdan istedi bi atimlik cay.. kaynanamla altli ustlu oturuyoz zaten... o da esim anne hadi dedikce o daha beter yerinden kalkmamazlik yapti... 3. 4. Deyisinde kalkti cay getirmek icin.... o sirada bizim komsu duymus 1 paket cay cocuguyla gondermis.. ayni zamanda esimin amcasinin karisi oluyo.. iste sonra onun ardinda 3 dakka sonra kaynanam geldi.. ben onun geldigini gormemistim.. esime soyleniyodum bak iste annen bi kere kalkana kadaarrrr yengem bize coktan gondermis cayi bile annen
de surdan sura cay getirmek bu kadar zor geliyo iste dedimm... 3 4 defa soylemene ragmen anca getirdi falan dedim iste..o siradada kayinvalidem geldi... bi daha onlardan bi sey almayin dedi gitti..

Sizce benim dedigimi duymusmudur.. duymussada sizce ben bunu kafama takmali miyimm...

Bende iste esimle de tartistim biraz annen neden boyle falan gibisinden sizce abartmismiyim kizlar..

Bi de su an bag zamani yaa.. asagida bastik falan yapiyolar sizce gitmeli miyim yardima...

Duymamistir bosver duysa baska tepki verrirdi.

Yardima gitme.konusunda birsey diyemicem.

Gitmen gerekiyorsa sen daha iyi bilirsin biz bilemeyiZ

Meraba kizlar

Biz koyluk kucuk bi yerde yasiyoruz.. sabah kahvalti yapacaktik..cay suyunu koydum ben... cayi demleyecektim iste ve cayin bittigini fark ettim... esime soyledim alsin diye. Oda bakkal kapaliydi..ve bu sebeplede kaynanamdan istedi bi atimlik cay.. kaynanamla altli ustlu oturuyoz zaten... o da esim anne hadi dedikce o daha beter yerinden kalkmamazlik yapti... 3. 4. Deyisinde kalkti cay getirmek icin.... o sirada bizim komsu duymus 1 paket cay cocuguyla gondermis.. ayni zamanda esimin amcasinin karisi oluyo.. iste sonra onun ardinda 3 dakka sonra kaynanam geldi.. ben onun geldigini gormemistim.. esime soyleniyodum bak iste annen bi kere kalkana kadaarrrr yengem bize coktan gondermis cayi bile annen
de surdan sura cay getirmek bu kadar zor geliyo iste dedimm... 3 4 defa soylemene ragmen anca getirdi falan dedim iste..o siradada kayinvalidem geldi... bi daha onlardan bi sey almayin dedi gitti..

Sizce benim dedigimi duymusmudur.. duymussada sizce ben bunu kafama takmali miyimm...

Bende iste esimle de tartistim biraz annen neden boyle falan gibisinden sizce abartmismiyim kizlar..

Bi de su an bag zamani yaa.. asagida bastik falan yapiyolar sizce gitmeli miyim yardima...
Duymuştur duymasaydı onlardan birşey almayın diye söylemezdi çay içinse eşime karşı sanırım sizin söylediğiniz söylemezdim o gün çay içmezdim yoksa ,köyde yaşadığnız için bağ-bahçe işi çok olur belkide kadın çok yorgundu yerinden kalkamadı yeri geliyor kolumu kıpırdatacak halim kalmıyor.Yada eşiniz annesine söyleyinceye kadar anahtar vardır diye tahmin ediyorum kendisi gidip biraz alabilirdi.

Duyduysa duydu boşverin, anne sen getirene kadar yengem getirdi almayalım da ne yapalım deyin yüzüne.
Ayrıca eşinizle niye kavga ediyorsunuz onu hiç anlamadım, zaten forumdaki kadınların yarısı eşiyle annen niye böyle diye kavga ediyor hiç anlamıyorum.

Boşver uzatmayin. Duysaydi belli ederdi. Sonucta yüzyüze bakiyosunuz. Baska baska yerlere gitmedin sorun.

Ben olsam oyle kv den cay may istemezdim herhalde. Kocanada niye soyleniyosunki? Dirdir etmek diyolar buna.. esin gormuyo mu sonucta annesinin yaptigini?

Meraba kizlar

Duymuştur iki adımlık mesafede nasıl duymasın
Çok ayıp olmuş, gidip almak gibi bir seçenek var, niye ayağınıza getirsin kadın
Sonra mutfak takip edilir, bir şey azaldıysa bitmeden alınıp konulur

gelinler doldurmayin kocalarinizi.
esin alsin annesinin evinden koca kadindan niye istiyosunuz?girsin eve alsin

bu kafayla cok olaylar yaşarsın esini de uzaklastirirsin

Çayı eşiniz gidip alamıyor mu annesinin evinden neden getirmesini bekliyor?
Ya kaynanam karsi komsudaydi ve anahtar yoktu... esimde anahtari istedi zaten..o da vermedi ben getiririm deyip gecistirdi ve komsularla olan isine devam etti

Duymuştur duymasaydı onlardan birşey almayın diye söylemezdi çay içinse eşime karşı sanırım sizin söylediğiniz söylemezdim o gün çay içmezdim yoksa ,köyde yaşadığnız için bağ-bahçe işi çok olur belkide kadın çok yorgundu yerinden kalkamadı yeri geliyor kolumu kıpırdatacak halim kalmıyor.Yada eşiniz annesine söyleyinceye kadar anahtar vardır diye tahmin ediyorum kendisi gidip biraz alabilirdi.
Ya daha bastik isine baslamamislardi bile komsuda oturuyodu..esimdede anahtar yoktu olsa soylemezdi bile gidip alirdi

Duymuştur iki adımlık mesafede nasıl duymasın
Çok ayıp olmuş, gidip almak gibi bir seçenek var, niye ayağınıza getirsin kadın
Sonra mutfak takip edilir, bir şey azaldıysa bitmeden alınıp konulur
Ya azaldigini farketmemisim.. kaynanam evde deildi.. karsi komsudaydi anahtarda yoktu o yuzden ondan istedik ki biz anahtari bi cocuk var orda onla gonder dedik.

Kocaniza niye soylendiniz
Cayi gec getirdi diye annesini cope mi atsin adam?
Yaa hayir ben kesinlike oyle bi sey demiyorum. Annedir bu atilir mi hic.. ayrica cayi gec getirdigini soylemedim cunku oda yanimdaydi.

gelinler doldurmayin kocalarinizi.
esin alsin annesinin evinden koca kadindan niye istiyosunuz?girsin eve alsin

bu kafayla cok olaylar yaşarsın esini de uzaklastirirsin
Ya kapi acik deildi ki bizdede anahtar yoktu

X