• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çay Tiryakisi Arkadaşlarım...

ay bu sıralar huzur kalmadığından bir rahat rahat çay içemiyorum ya

çayı yine demledim :D ders çalışmaya çalışıyorum ahhh kpss

çaycılar nerelerdesiniz beraber sohbet edelim bir çay demledim bileğimin ağrısına keyifle içemedim

Ay nasıl canımı çay istettin :) tek basimaysam günde iki demlik içerim bana çaynur çaygul falan der arkadaşlar :)))

Bu arada benimde bileğim agriyor çarşamba doktora gidiyorum kismetse randevu aldım sol bileğim fazla zorladim sanırım sızın problem ne aaynaa aaynaa

Ay nasıl canımı çay istettin :) tek basimaysam günde iki demlik içerim bana çaynur çaygul falan der arkadaşlar :)))

Bu arada benimde bileğim agriyor çarşamba doktora gidiyorum kismetse randevu aldım sol bileğim fazla zorladim sanırım sızın problem ne aaynaa aaynaa
Bende sağ bilegim canım bende salı günü gideceğim inşallah bir de sol gözümün kapağı acıyor çok birden Sağım solum ağrir oldu be Allah şifa versin canım cumlemize
Caysiz dusunemen kendimi sma demir eksikliği yapıyor diyorlar ben bebek istiyorum bu sıralar dikkat ediyorum olmadıkça daha kontrollü olmak zorunda kalıyor insan

Back
X