• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çay Tiryakisi Arkadaşlarım...

15 gündür adet olmadım hamile de değilmişim moralim bozuldukça çaya vuruyorum kendimi

günde 20 bardak içiyorum neredeyse hemde su bardagı büyüklügünde yarısına kadar dem çok mu abartıyorum acaba

aman bir çayımız var şurda ondanda mahrum olmayalım demiii bak çay dedik canım çekti :-)

kayınpederim öğle saatlerinde eltilerimle beni yemeğe götürdü ben 2 aylık gelinim yataktan kalkıp düşmüşüm yanlarına etraf siyah beyaz gelen garsona en acilinden çay söyledim ama unuttular biraz sonra kp garsona ''benim çay kurusunun çayını getirmediniz daha ama'' dedi ama çayı içince etraf renklendi çiçeğe böceğe renk geldi ya

çay ocakta yanına mısır patlatacağım....hamile değilmişim çok üzgünüm stresimi çayla atıyorum

1ay icmesem aklima gelmez.Nasil tiryakiler varmis aramizda cok.sasirdim.bizim eskiden bir hocamiz cay icmedwn.sokaga dusersem bitun gunbasim agrir derdi inanmazdim.demekki bunlar tiryakiliktenmis.

Kahveden lezzet alamam hayatta.
İyi demlenmiş cay yaninda da çikolata soslu bir kek.
Kurabiye.
Ve yahut simit peynir .
Off

Back
X