• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çay Tiryakisi Arkadaşlarım...

Demleyip termosa koyup koyup iciyorum. Severim.

şu anda taze demlediğim çayla burayı takipteyim kızlar herkese benden çay :KK39:

Ay yanında da bir şeyler olunca daha güzel gidiyor ya kurabiye ya da sabahları simitttttttttttttttttt :)

Annem koyu caykolikti. Sbahtan aksama kadar sobanin ustunden demligi eksik olmaz, gider gelir bir bardak icerdi. Kalan cayi dokmez, buzdolabina koyar, buzlu cay yapar gene icerdi. Ben evlenene kadar cay icmedim diyebilirim, sekerli sicak su gibi gelirdi ve hic sevmezdim. Evlendikten sonar eltim caykolik cikti, her dakka cay demlerdi, mecbur eslik ederdik. Uzaklara tasindim, kahvaltida iki bardak haricinde biraktim gene cayi... Ancak su dizileri son zamanlarda cay icme sahneleri ile doldurdular, her dakka cay icip canimi cektirmeye basladilar. Artik ben de dizide nasil olsa gozume soka soka icecekler deyip diziye baslamadan cayimi demliyorum..:KK48: Simdi kalkip ben de evvelce demledigim cayi isitip icecegim, canimi cektirdiniz gene cunki..:63:

Çay severlerdenim . Günün her saati içebilirim . Sudan sonraki olmazsa olmazımız .

Beeen :) simdi servisteyim. Ise gider fitmez semaverde cay demliyorum. Kendim aldim semaveri. Oranin pis caylarini icemiyorum. Champion marka demliyorum seylan cayi. Karadeniz cayi da icemiyorum. Seker atmam. Sabah kahvaltidan once mutlaka icmem lazim gunum gecmiyo sonra :)

Annem koyu caykolikti. Sbahtan aksama kadar sobanin ustunden demligi eksik olmaz, gider gelir bir bardak icerdi. Kalan cayi dokmez, buzdolabina koyar, buzlu cay yapar gene icerdi. Ben evlenene kadar cay icmedim diyebilirim, sekerli sicak su gibi gelirdi ve hic sevmezdim. Evlendikten sonar eltim caykolik cikti, her dakka cay demlerdi, mecbur eslik ederdik. Uzaklara tasindim, kahvaltida iki bardak haricinde biraktim gene cayi... Ancak su dizileri son zamanlarda cay icme sahneleri ile doldurdular, her dakka cay icip canimi cektirmeye basladilar. Artik ben de dizide nasil olsa gozume soka soka icecekler deyip diziye baslamadan cayimi demliyorum..:KK48: Simdi kalkip ben de evvelce demledigim cayi isitip icecegim, canimi cektirdiniz gene cunki..:63:
Ben de çay içen görürsem kesin canım çeker hatta bardaklarım da güzel olsun demlikte güzel olsun takıntıları başladı şimdi de üç öğün demliyorum hele yorgunken ne iyi giidiyor annenizle ne çay içeriz :D

Beeen :) simdi servisteyim. Ise gider fitmez semaverde cay demliyorum. Kendim aldim semaveri. Oranin pis caylarini icemiyorum. Champion marka demliyorum seylan cayi. Karadeniz cayi da icemiyorum. Seker atmam. Sabah kahvaltidan once mutlaka icmem lazim gunum gecmiyo sonra :)
Heheh ben de hayırlısıyla atanırsam sizin gibi olurum heralde iyi demlenmiş olacak çay sıcak olacak ve asla soğuk çay içemem

Komşularım çaya geldi birkaç kafa dengi komşu buldum kendi apartmanımdan değiil karşı apartmana sıçradım :D 2 demliik çayı bitirdik

Çayy candırr günde en az 15bardakk.. içmeden kendime gelemem...
Oturmuş demini almis ham olmıyacak... az şekerli...

Kilerimde çayım bitti iki üç tane kiloluk çay stoklayayım :D

Kaynanamla kaynatamla ve eşimle bir demlik çayı bitirdik :D

Back
X