amin canim cümlemizinkini. benimkilerde babalarina cekerse ömür boyu yalniz icmeye mahkumum demektir:çok üzgünüm:Olur niye olmasınki...
Şöyle dizinin dibine otutturup çapkınlıklarını dinlersinn:asigim:
birde futbol muhabbeti olursa ooo tadından yenmez şekerimm...
Allah yavrularına uzun ve sağlıklı ömür versin..
Bunada şükür ama değilmi hanımlar az kalmış büyümelerine... sağlık olsun burada beraber eşlik ediyoruz şekerim... afiyet olsun tatlım... :teytey:
Çay tiryakileri nerelerdesiniz????
Şu kış gününde sıcacık bir fincan çayla, tatlı sohbetler edelim,,,
terlikcim sayende canım..
Bak ne güzel çay muhabbeti ediyoruz..
Bu çocukların büyümesi uzun yıllar alır..
Biz en iyisi burda yapalım çay keyfimizi..
Çay tiryakileri nerelerdesiniz????
Şu kış gününde sıcacık bir fincan çayla, tatlı sohbetler edelim,,,
ben burdayim cigdemcim. baskada kimse yok.
simdi kendime bir koca caydanlik cay demledim. onu iciyorum. yine yalnizim malesef.
gel beraber icelim
Geçmiş olsun terlikcim...
Bende ziyaretçi defterine neredesin diye yazmayı düşünüyordum...
Deryacım hep beraber buluşup Çay içip, sohbet edemedik...
Neyse canım dinlen sen bende çayımı yeni içtim..
Bugün yalnız değildim eşimde eşlik etti bana..
Peki size bir sorum olacak akşamla gece arası bazen çaydemliyorum ve baya bir içiyorum ama uykum kaçıyor.. sizede oluyormu??
selam ben geldim nasılsınızz
geçmiş olsun canım neyin varr
Geçen haftadan beri oğlum hasta doktora götürdük ilaçlar vs iyileşmeye çalışıyor derken bana geçti dün akşamdan beri çok kötüyüm grip oldum... Üstünüze afiyet kuru öksürük var başım sersem gibi göz kapaklarım kalkmıyor o derece demin çayla bişeyler atıştırdık eşimle. İlacımı içtim artık dayanamıyorum yatıcam canım... seni öpüyorum ... a.s
tekrar geçmiş olsun canım sıcak birşeyler iç dinlen tamammı hadi iyi geceler :a015:
Evet kızlar biri çaymı dedi banamı öyle geldi ben varımmmm ben çay içmeye geldimmm .... elimde olmayan sebeplerle aranızda yoktum sizleri çoookkkk özlediiimmmm.... pc de arıza vardı kasa bilgisayarcıya tamire gitti... bugün kavuşabildim eşim getirdi sağolsun... hepinizi öpüyorum hadi çaylar benden hanımlar neler yaptınız bakalım ben yokken anlatın?... bu arad ben hastayım oğlumdan geçti... aslında hiç takatım yok ama özlem herşeyi bastırıyor...