Çay tiryakilerinin paylaşım alanı :))))

aaaaa ben çay tiryakisi burayı nasıl görmemişim. valla ellerinize sağlık canlarım. nasıl hora geçti bilemezsiniz.:)

5752.jpg

Son düzenleme:
terlik geçmiş olsun canım öksürük bendede var 1 ayı geçti ama hala devam ediyor.
sen bize artık şöle güzel bir çay yaparsın artık nasılsa geldin kaydirigubbakcemile5

gecmis olsun terlikcim. a.s.a.s.
Teşekkürler arkadaşlar sizlere sağlıklı günler dilerim evet çaylar benden yiyeceklerde buyrun hanımlar...

cimg0706tp3.jpg

Ben sizlerle bir çay içeyim bari diye geldim ama yoksunuz neyse başka sefere çay koliklerim benim... a.s.

Günaydınnnn hanımlarrrr..... hihoyyyt
Sabah kahvaltıları yapılıyordur yada şimdi çayı koydum dediğinizi duyar gibiyim... a.s
Ohhhh şimdi demlendimi bir güzel misss çay kokusu oh ohhhh :kahve:

Bende kahvaltımı yaptım keyif çayı içiyorum. Hem KK arkadaşlarım neler yapıyor diye bakıyorum hemde çayımı yudumluyorum... :lepi:
ışte size çaylar ve kahvaltı ne dersiniz?... Sofrada muhteşem yaniiii, reçelinden, böreğine , o sofrada en güzel duran çaylarrrrr değilmi hanımlar....

DSC07032.JPG

Afiyet Olsun... Sofranız bereketle dolsun.......

siyah çay diyenlerdenim...

sabahları kocaman bir su bardağı çay içmeden kendime gelemem..

evet nedense ben çayı cam bardaktan içmeyi seviyorum,....

kupadan fincandan içince sanki çayın tadında eksiklik oluyor...

yeşil çayı gergin zamanlarımda sedatif etkisi için içiyorum...çok işe yarıyor bol limonlu olarak içilince

canım nasıl çekti şimdicokacimcoook

kız zaten "hastayım hasta canım istiyor pasta" durumdayım mahvettin benikaydirigubbakcemile

Demek bensiz kahvaltı haaaa... :eek:klava: Alacağınız olsun kızlar... kötükedihüso
Boğazınızdan nası geçti bensiz o güzelim zeytinler, peynirler, çaylar, börekler... senağlama

yeşil çayı gergin zamanlarımda sedatif etkisi için içiyorum...çok işe yarıyor bol limonlu olarak içilince

Bak şimdi '' SEDATİF '' nedir canım ya bende içerim yeşilçay ama bu nedir bilmiyorum... İtiraf etmeliyim ki, normal Türk çayımızı çok çok daha fazla sevmeme rağmen ben yeşilçay içtiğimde şişkinliğim olmuyor. Bunu cidden fark ediyorum... nedendir bilinmez amaaa... :kahve:

bari ben kendi kendimi davet edeyim dedimyasakkelime:mymeka:
eeeeh gelirkende elim bos gelmem yani,bilirim adabi usulu heral,sofarn cok guzel deeee
pogcan biraz yanmis gibi yenisi getirem dedim,naniknanik
bak hemencecik neler yaptim sana,

afiyet bal seker olsun,bu gidisle gene sisecez heralkaydirigubbakcemile3

Ofis şartlarında şu anda sallama çay içiyorum ve nefret ediyorum:jeyyar:

Yaşasın ince belli bardaktaki çay
Kahrolsun poşet çay
:enbuyukkk:

Yeşil çayı bende sevmiyom gülüm valla bana ters o işler abicim.. yasakkelime
Çay dedin mi ,ohhh mis gibi tavşan kanı olcekkk; şööle en tazesinden..
Kupayla filan da asla ağzımın tadını bozmam, şöyle temiz yıkanmışından bi cam bardak olcak..
İçindeki nedir, ne değildir göreceksin yani.. naniknanik
Dudaklarını yakacak illaha ki, ohhhhh yanında da mis gibi simit, peynir, domates....
cokacimcoook

Bak şimdi elimde çay var, hala canım çay çekiyo yaaaa. ::jeyyar:

canım nasıl çekti şimdicokacimcoook

kız zaten "hastayım hasta canım istiyor pasta" durumdayım mahvettin benikaydirigubbakcemile

Demek bensiz kahvaltı haaaa... :eek:klava: Alacağınız olsun kızlar... kötükedihüso
Boğazınızdan nası geçti bensiz o güzelim zeytinler, peynirler, çaylar, börekler... senağlama

Ayyy birtanemsiniz yaaa sizsiz boğazımdan geçermi buyrun buyrun.... kaydirigubbakcemile
Hastamısın zakkumum çay vereyim geçermi?... :uhm:
Bak su bardağında koydum üstelikte limonlu limonluuuu sevmezsen çıkarırım limonu....
%C3%A7ay.JPG

Ferzacığım sanada koydum çayyyy bir tanem.... nazarlıklı süslü püslü çayyy bardağı bakarmısın...

NazarCay.jpg

Ofis şartlarında şu anda sallama çay içiyorum ve nefret ediyorum:jeyyar:

Yaşasın ince belli bardaktaki çay
Kahrolsun poşet çay
:enbuyukkk:

Yaşasın; küçük tombul bardakta siyah, taze çay... sengözlerimebaksanab

bari ben kendi kendimi davet edeyim dedimyasakkelime:mymeka:
eeeeh gelirkende elim bos gelmem yani,bilirim adabi usulu heral,sofarn cok guzel deeee
pogcan biraz yanmis gibi yenisi getirem dedim,naniknanik
bak hemencecik neler yaptim sana,

afiyet bal seker olsun,bu gidisle gene sisecez heralkaydirigubbakcemile3

Birşey getirmesende davetlimsin canım benimmm... Mmenun olurum çay seven sevmeyen tüm KK HANIMLARI DAVETLİDİR. Bu arada getirdiklerinde pek lezzetli görünüyor elisciğim.... kaydirigubbakcemile3

Hastamısın zakkumum çay vereyim geçermi?... :uhm:

yok canım tatlı pasta abur cubur ne bulursam yemek isterim ben hastaykenkaydirigubbakcemile3

vallah çay olsunda ister bardak ister kupada günün her saati içerim kaydirigubbakcemile2
ama siyah çay olacak içinede tomurcuk atacan ohhhhh mis gibi :lepi:

Mutfakta birimi var..Mis gibi çay kokusu geliyor. Sevdiklerim de burada olunca deymeyin keyfime

"ama siyah çay olacak içinede tomurcuk atacan ohhhhh mis gibi "Aynen ank aynen çay olsun da

Mutfakta birimi var..Mis gibi çay kokusu geliyor. Sevdiklerim de burada olunca deymeyin keyfime

"ama siyah çay olacak içinede tomurcuk atacan ohhhhh mis gibi "Aynen ank aynen çay olsun da

demi ablacım şimdi içmek vardı mis gibi olurdu helede deniz kenarında isen değme keyfe şimdi.kaydirigubbakcemile3

X