Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
terlik geçmiş olsun canım öksürük bendede var 1 ayı geçti ama hala devam ediyor.
sen bize artık şöle güzel bir çay yaparsın artık nasılsa geldin kaydirigubbakcemile5
Teşekkürler arkadaşlar sizlere sağlıklı günler dilerim evet çaylar benden yiyeceklerde buyrun hanımlar...gecmis olsun terlikcim. a.s.a.s.
siyah çay diyenlerdenim...
sabahları kocaman bir su bardağı çay içmeden kendime gelemem..
evet nedense ben çayı cam bardaktan içmeyi seviyorum,....
kupadan fincandan içince sanki çayın tadında eksiklik oluyor...
yeşil çayı gergin zamanlarımda sedatif etkisi için içiyorum...çok işe yarıyor bol limonlu olarak içilince
siyah çay diyenlerdenim...
sabahları kocaman bir su bardağı çay içmeden kendime gelemem..
evet nedense ben çayı cam bardaktan içmeyi seviyorum,....
kupadan fincandan içince sanki çayın tadında eksiklik oluyor...
yeşil çayı gergin zamanlarımda sedatif etkisi için içiyorum...çok işe yarıyor bol limonlu olarak içilince
canım nasıl çekti şimdicokacimcoook
kız zaten "hastayım hasta canım istiyor pasta" durumdayım mahvettin benikaydirigubbakcemile
Demek bensiz kahvaltı haaaa... klava: Alacağınız olsun kızlar... kötükedihüso
Boğazınızdan nası geçti bensiz o güzelim zeytinler, peynirler, çaylar, börekler... senağlama
Ofis şartlarında şu anda sallama çay içiyorum ve nefret ediyorum:jeyyar:
Yaşasın ince belli bardaktaki çay
Kahrolsun poşet çay:enbuyukkk:
bari ben kendi kendimi davet edeyim dedimyasakkelime:mymeka:
eeeeh gelirkende elim bos gelmem yani,bilirim adabi usulu heral,sofarn cok guzel deeee
pogcan biraz yanmis gibi yenisi getirem dedim,naniknanik
bak hemencecik neler yaptim sana,
afiyet bal seker olsun,bu gidisle gene sisecez heralkaydirigubbakcemile3
Yaşasın; küçük tombul bardakta siyah, taze çay... sengözlerimebaksanab
Mutfakta birimi var..Mis gibi çay kokusu geliyor. Sevdiklerim de burada olunca deymeyin keyfime
"ama siyah çay olacak içinede tomurcuk atacan ohhhhh mis gibi "Aynen ank aynen çay olsun da