slm terlik doğan cüceloğlu'nun yazsını okudum gözlerim doldu teşekkürler paylaşım içinolumunekankayizsmile gerçi kaç ay olmuşsempatiksalakcinni her neyse ben de siyah halis mühlis türk çayı tirkasiyim ama eşim tam tersi binde bir içerklava:, bu arada bitki çayı, yeşil çay falan hiç içmedim denemek lazım:1hug:
Bende yeni çay tiryakisi oldum:) Köyde:)
Her akşam demlerim çayımı içerim kimse içmezse o demliği ben bitiririm:)
Ama istanbula gelince içesim gelmiyo sanırım köyümün o güzelim suyundan dolayı içesim geliyordu:)
Haftasonuna gidiyorum artık bol booll demler demler içeriim.
çay mı dedi birileri uyuşturucu gibi bağımlıyım çaya.. abartısız içmesem başıma ağrı giriyor, aşırı sinir yapıyor..
ayrım yapmadan (ama özellikle siyah çay belirtmeden geçmiyim ) ne tür çay çeşidi varsa dudaklarımdan ağzıma ve ardından yutak borumdan mideme ve ardından ince bağırsaklarımdan çıkış yoluna doğru birçok adımdan geçip beni benden alıyor ( o kadar hissederek, lezzetine vararak içiyor okadar seviyorum yani)
şu ramazan ayında en çok canımın istediği şeylerden biri su diğeride çay.akşam iftara yakın demliyorum yemekten kalkınca hemen hazır oluyor demli demli içiyorum ohh :))
slm kızlar ben de tiryakilerdenim.ben çayları karıştırmayı seviyorum ahmet çay türk çayı bazen tomurcuk bazen içine karanfilde atarım.ama ahmet çay artık eskisi gibi güzel değil ya. bilenler bilir kokulusu bi harikaydı ama son aldığım normal kaçak çay gibi geldi bana.şimdi doğuşun siyah bi paketi varmış onunla kaçak çayı karıştırıcam.annemde içtim hoşuma gitti.bide tomurcuk marka önerileriniz var mı kızlar? kokusu olan. farklı çay tarifleriniz varsa yazın bizde deneyelim
Selam kızlar, 7 bitkiden yapılan bi çay var bilginiz var mı bu konu hakkında? Zayıflamaya yardımcı oluyomuş içinde kiraz çöpü yeşilçay falan var. deneyen var mı içinizde? Yardımcı olablirseniz sevnrm.