Çay tiryakilerinin paylaşım alanı :))))

ayyyyyyyyyyyyyyyyy birde simit olsaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Çay ve simit ayrılmaz ikili... annem ve komşumuz safiye abla kulakları çınlasın eminönü simidini çok severler... o tarafa gidersek hemen alırdık onlar için... yerimseniben

Son düzenleme:
günaydın çay tiryakileri..................

Çay tiryakileri semaverde çay demledim inanın şimdi elimde çayım içiyorum...
bugün oğlumu doktora götürdüm çay içememiştim... oğluş iyileşmeye çalışıyor eşimle birlikte başında bekliyoruz ilaçlar etkisini göstersede iyileşse...
bir yandanda çay içiyoruz....

çay içen tiryakiler nerelerdesiniz....... :uhm::uhm::uhm:

terlikcim geçmiş olsun oğluşun en kısa zamanda iyileşir inşallah canım cay istedi ama karnım ac ac karnına çaydan zevk alamıyorum

terlikcim geçmiş olsun oğluşun en kısa zamanda iyileşir inşallah canım cay istedi ama karnım ac ac karnına çaydan zevk alamıyorum

İyi dileklerin için teşekkürler canım.... çayın yanında birşeylerde ikram edeyim canım...

ben de tam bir cay tiryakisiyim. söyle tavsan kani, mis kokulu sicak cayi hicbiseye degismem. bir koca caydanlik cayi demleyip icerim. caysiz bir hayat düsünemiyorum

ben de tam bir cay tiryakisiyim. söyle tavsan kani, mis kokulu sicak cayi hicbiseye degismem. bir koca caydanlik cayi demleyip icerim. caysiz bir hayat düsünemiyorum

Her nedense o kokusunu hele duydummu mutlaka içmem lazım... çaysız birgün düşünemiyorum... sana katılıyorum canım... yerimseniben

hani reklamda diyor ya:
Ne Varsa Çayda Var...............

Daha önce neden görmedim ben bu topiği.
Valla, dehşet çay bağımlısıyım yaa..
Hele bu yüzden Ramazan gelince beni bir terleme basar, "ben akşama kadar, çaysız nasıl duracağım" diye...

Bu da zararlı bir şey yaaa. uyuşturucu madde gibi kendine bağlıyor insanı... Kokusuna bile aşığım...

Peki size bir sorum olacak. Madem ki çaya tiryakisiniz:
Birini çok sevseniz, aşık olsanız ve o kişi de dese ki: " sana ömür boyu çok güzel bir hayat vaadediyorum. Ama bir daha ömrün boyunca çay içmeyeceksin."
Ne yapardınız......
Bu çok kazık bir soru.... Cevabını asla veremem sanırım.

Böyle bir soruyu hiç duymamış olalım.... :jeyyar:
Hiçbirşeyi sevmekten vazgeçmek zorunda kalmadığımız günler dilerim.... kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…