Çay tiryakilerinin paylaşım alanı :))))

selamlarrrr nasılsınızz

İyidir kardelenciğim anlaşılan çaya geldin demli çay var güzelim buyur edicem ama kapalı gözüküyorsun canım...
Çay içen gülümseme olmadığı için kahve içeni koydum... Şeniz

Çay soğumasın diyeymiş bu dantel sizlerlede paylaşmak istedim...
bizim çaylarda buyrun içelim.... :içelim:

tşkler canım daha şimdi gördüm sağol yaaa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Eşimle oğlumla 5 çayımızı içiyoruz oğlum bitki çayıyla bize katılıyor... yiyeceklerde hazır hadiyin çay severler bu topiğe...

Son düzenleme:
Oyy ben kendime çay demledim taze taze alam da gelem bibardak sıcak sıcak.

manyag gibi çay seven olarak bende burda yer almalıyım.. saat kaç oldu hala çay içiyorum ..

Şöyle yakın bir arkadaşınla,kardeşinle, annenle yada teyzenle
Koyu bir sohbettesin ve aynı zamanda çay keyfinde...
Çaydanlık sürekli ocakta(sıcak sıcak) bardaklar arka rakaya dolup boşalıyor...
Zaman su gibi akıp gider hiç farkında bile olamazsın. .işte tam anlamıyla bir çay keyfi..

kıs valla yüreğime hançer sapladın ha nezamandır böğle bir çay içmedim hep yanlız hep yanlız pöfff pekte severim emme yok işte kimse..:çok üzgünüm:

kıs valla yüreğime hançer sapladın ha nezamandır böğle bir çay içmedim hep yanlız hep yanlız pöfff pekte severim emme yok işte kimse..:çok üzgünüm:

ay ben de icmedim ne zamandir söyle toplanipta keyifli keyifli. canim cekti vallahi.

O kadar güzel dile getirmişsinki canım bir an düşününce çok güzel. Biz annem gelinimiz hep beraber anlattığın gibi çay sefası yapıyoruz çok şükür herkesede tavsiye olunur... a.s.

O kadar güzel dile getirmişsinki canım bir an düşününce çok güzel. Biz annem gelinimiz hep beraber anlattığın gibi çay sefası yapıyoruz çok şükür herkesede tavsiye olunur... a.s.
bilirim o vazgecilmez cay toplantilarini. ama malesef ben yapamiyorum. burda yalniz oldugum icin senağlamakendim pisirip kendim iciyorum:çok üzgünüm:

bilirim o vazgecilmez cay toplantilarini. ama malesef ben yapamiyorum. burda yalniz oldugum icin senağlamakendim pisirip kendim iciyorum:çok üzgünüm:

Ağlama birtanem bak bende sana çay getirdim... şutarafagitti

Ah canım ah bu konuda bende senin gibiyim
Önceleri sohbetimizi mutfakta yapardık..(annem,kuzenim,teyzem) Sabah saat 9 da başlayıp masayı 12 de toplardık...
Şimdi ise yalnızım..Dört gözle kızımın büyümesini bekliyorum...
O büyüyene kadarda oturma odasında tv izlerken, yada pc başında kk. da yazışırken(şuan da olduğu gibi) keyif yapmaya çalışıyorum..
Neyse böylede güzel..kaydirigubbakcemile5

sen yine kizinin büyümesini bekliyceksin.ne güzel.
:dance::roflol: ben de oglanlari bekliyim beri. onlari dizimin dibinde oturtur cay iceriz artik

:dance::roflol: ben de oglanlari bekliyim beri. onlari dizimin dibinde oturtur cay iceriz artik

Olur niye olmasınki...
Şöyle dizinin dibine otutturup çapkınlıklarını dinlersinn:asigim:
birde futbol muhabbeti olursa ooo tadından yenmez şekerimm...
Allah yavrularına uzun ve sağlıklı ömür versin..

ayyyy ne güzel seyler yapmissin. hepsinden alirim valla.ay canim cekti yaaaaaa:CüvCüv:

Bunada şükür ama değilmi hanımlar az kalmış büyümelerine... sağlık olsun burada beraber eşlik ediyoruz şekerim... afiyet olsun tatlım... :teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…