Çay tiryakilerinin paylaşım alanı :))))

ohh mis mis
ellerıne sağlık balım
ee acıktım yanına bısıler koysan

Balın peteğinede hayranımdır...

Çayımla geldim:))

Hoşgeldin ablacığım kahve ve çay ile ilgili yazıyı okudum. Hakikatten kahve kokusu beni kendimden geçirir. Kahve kutusunun kapağını açtığım gibi ilk işim koklamaktır.

Selam kızlar...Ben de çayımla geldim. Karnım tok, üzerine çay iyi gider

Hoşgeldin yeşilim , pekiii sade çay iç şimdilik canım birazdan bende çayı demleyip sofrayı hazırlayacağım çay faslı başlıyorrrr...... vereliniortak

Selam hanımlar...
Çaylar ballar ne güzel böyle ...
Bende çay içiyorum şimdi keşke hep beraber olsaydıkta karşılıklı içseydik ne güzel olurdu...

buyrunnnnnnnnn Eveeettt hazır çayımız ve soframız arkadaşlar...

elim boş geldim tatlım.
aman aman harika. o kadar acıktım ki...diğerleri de gelsin hemen
valla ank inşallah bir gün buluşuruz hep beraber...terlik de ist. dimi?

elim boş geldim tatlım.

Gelmen yeter yeşilim ...
Evet canım ıstanbulll... ankıma bende katılıyorum bu kadar olurrr bende çayımı içiyordum. Malum Cuma iş yapmadım , birazdan yapacağım oğluş bugün evde uyuyor. Çamaşırlarım yıkanıyordu birazdan asarım. Ütüm var, iş çoookkkk iş bitermi ?.. (bitmesin tabiiki,) Buluşuruz inşallah da hep beraber sofralarımızda oturup muabbetle çaylar nede iyi gider... ısteyince gerçek olur kaydirigubbakcemile3

buyrunnnnnnnnn Eveeettt hazır çayımız ve soframız arkadaşlar...

canım ya döktürmüşsün yine ellerine sağlık kaydirigubbakcemile3

elim boş geldim tatlım.

inşallah ablacım denk gelirde buluşuruz burada kaydirigubbakcemile3
evet terlikte istanbulda

siz gelmeden ben bi parca börekten yedim
çok acıkmıştııımmm cokacimcoook

ev sahibininde işi var az daha durursam burda hepsini yiyebilirim en iyisi gidem bennnn :a015:

iyi akşamlar terlik
çayımı içtim gidiyordum
bide göbek atayım dedimmmm
bekle birazdan atyorum bi dakkaaakaydirigubbakcemile5

Ooooooh sofra harika görünüyor mutlaka dün bitmiştir hepsi bana kalmamıştır :çok üzgünüm:Baksana İrnam başlamış bile artık gerisi gelmiştira.s Afiyet olsun şekerlerim.

Esmerim göbecikler için teşekkürler :dance:

Yeşilim'e katılıyorum inşallah birgün bu sofralar gerçek olur.:1hug::

Ooooooh sofra harika görünüyor mutlaka dün bitmiştir hepsi bana kalmamıştır :çok üzgünüm:Baksana İrnam başlamış bile artık gerisi gelmiştira.s Afiyet olsun şekerlerim.

cokacimcoook sizede varkaydirigubbakcemile5 lereenim buyrun iftardayız bi gelsen her şey var ordaaakaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan
zemuszemusterlik nerdesin çay alamay geldim
ama yoksun canımmmmopuyorumnanaktan

ŞenizŞeniz ben de size tşk ederim
evet keşke kk bütün kadınları bi buluşma düzenlenseee
inş duyarlar sesimizi adminlerrr kaydirigubbakcemile5

Hepinize hayrılı akşamlar tiryakilerim... muhabbetiniz ne kadar da güzelll...

Terlik henüz gelmemişsin...Umarım iyisinizdir

Evet yeşilim gelemedim, haftasonu oğlumun kursları vardı akşamda amca kızı yeni evli oturmaya davet etmişti, annemlerle oradaydık pazartesi oğlum hastaydı doktora götürdüm bugünde okuldaydım (sınıfannesiyim ) işte böyle yeşilim birazdan çayı demlerim iyi gider... inşallah sende iyisindir canım... kaydirigubbakcemile3

ınşallah ablacığım, heleki muhabbetle ne de güzel gider... elbet toplanıp bir araya geliriz... umarım iyisindir ablacığım... kaydirigubbakcemile3

cokacimcoook sizede varkaydirigubbakcemile5 lereenim buyrun iftardayız bi gelsen her şey var ordaaakaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan
zemuszemusterlik nerdesin çay alamay geldim
ama yoksun canımmmmopuyorumnanaktan
Gel canım birazdan demlenir çayımmm... zemuszemus

ŞenizŞeniz ben de size tşk ederim
evet keşke kk bütün kadınları bi buluşma düzenlenseee
inş duyarlar sesimizi adminlerrr kaydirigubbakcemile5

Harikasın canım, bizde seni atama kıyamayız (bende) opuyorumnanaktanalkisalkisalkis

Son düzenleme:
Çayım demlendi arkadaşlar hadiyin soğutmayalım... kaydirigubbakcemile5

Hepimize yetecek kadar demlendi....

Son düzenleme:
Kahvaltıyı balkona hazırladım arkadaşlar boğaza nazırrr...... buyrunnn.... opuyorumnanaktan

oh ellerine sağlık terlik çiğimmm
bende sabah sabah sizlere kahfeeee

Hoşgeldin birtanem.... Ellerine sağlık tatlım ohhh ohhh en sevdiğim içecek... alkisalkisalkis
Şu anda kahvemi aygaza koydum inan , sabah kahvaltı sonrası kahve içmeden işe başlamam... Tabii biliyorsunuz benim kahveler fincanla aygazda pişiyor... :1shok: toplanırsak sizlere de kahveleri fincanda pişiririm...
Aşağıdaki linkte resimli detay anlatılmıştır... sizde yapın çok lezzetli oluyor ve iç iç soğumuyor kahveniz... :sm_confused:

http://www.kadinlarkulubu.com/mutfa...5-turk-kahvesi-yapmanin-puf-noktalari-20.html

Son düzenleme:
başlayammı yinee,allahtan bugün yanlız değilim esmerde gelmiş,amanda aman balkon sefası ,neler hazırladın böyle,manzarada güzel,ayy acıktım napsakki,
dök kız cayları dööökk döökk hadiii..kaydirigubbakcemile3..
bende kete yaptım getirdim,seversiniz kıslar çok nefis oluyo.unlu kete deriz buna..
kahvelerde kahvaltıdan sonra olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…