sabahları siyah çayı severim özelliklede sabah ac karnına,içerimde içerim hemde aynen senin gibi şekersiz,hiç hatırlamam şekerli çayı içtiğimi,nasıl olmuş şekersiz çaya başlamamı bende bilmem yani.
ama benim yaptığım aç karnına çay içmek zararlı aslında.
sonrasında hiç aramam,
öğleden sonra yine bir kupa neskahvem olur,ama süt tozulu değil,gercek sütten yaparım.
gün içersinde mutlak bir kupa yeşil çay,akşamları uyku problemim olduğu için hep bitki çaylarına ağırlık veririm..
çaylar börekler ,sofralar,ay ben kacayım burdan üçgün sonra gelirim,orucumda.zemuszemus
Terlikçiğim...Günaydın canım...
Önce babacığına şifalar diliyor, sizlere sabır...inan okur okumaz babacığım geldi aklıma. standın uzun seneler dayanan olmasına çok dikkat edin. çin malı olmamasında ısrar edin. çok önemli biliyorsunuzdur hatırlatayım dedim...
tekrar uğrar, güzel haberlerini alırım
geçmiş olsun terlikciğmmmm!!:teselli:Nescafe içersem bende normal sütle yaparım tozunu kullanmam...
aynı şeyler içiyoruz demekki bende illaki yeşilçayımıda içerim. Bir öneride daha bulunayım, 1 tane keçiboynuzunu kır ve az suda kaynat çok faydalı oğluma dahi içiriyorum ben.
Allah kabul etsin canım bende tutacağım inşallah ; yarın babamın anjiyosuda bir yapılsın hayırlısıyla... moralimi burada sizlerle yazarak atmaya çalışıyorum anneciğimin morali bozukkk...:gitme:
Ne zaman pc açarım bilmiyorum bakalım ... birazdan annemlere gideceğim. Yarın hastaneye erken gideceğiz hoşçakalın arkadaşlar.... hayırlı haberler le dönmek nasip olur inşallah... :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
iyi akşamlarr terlikciğimm!!opuyorumnanaktan
tekrardan çokkk geçmiş olsun!:1hug:
ben de çayı demledim!
canım ailemi izleyeceğimm!!!a.s
selam terleik seni böyle neşeli görmek sevindirdi beni...
çayları, masayı bile hazırlamışsın....teşekkürler
ben de dondurma yiyorum buralar hâla sıcak size de yolluyorum...afiyet olsun
Çok şükür yeşilim , babamın iyileşmesi benim için mutlulukların en güzeli... Şükür Rabbime... :Saruboceq: Sizlere de çok teşekkür ederim... hep yanımda olmanıza sevindim. Eşimde sizleri ne kadar sevdiğimi görünce KK sız bir hayat düşünülemez diyeee... bana espri yapıyorrr... yerimseniben kıskanıyormusun yoksa diyorum bende onu kızdırıyorumm... Şeniz oyy oyy dondurmada nefisss görünüyorrr....
:icecream::icecream::icecream:
Günaydın,günaydın Pozitif düşün bugün Önce gülümse Sonra gül Kahkaha at Ve hatta, Ve hatta... Katıla katıla Gül korkma Siyah renk gidecek önce Günün pozitifleşecek Gökkuşağı gibi aynen renk renk Bil ki 7 renkten oluşan renk Beyazdır... Ve gülmek bulaşıcıdır Haydi, bulaştır!
Tünaydın canım...O güzel masa da Çayı kaçırdım..Size Kahve getirdim
topigin hayirli olsun canimmmmmmopuyorumnanaktan
cayla fazla aram yok tur aralikli olarak bitki caylari yesil cay iciyorum
yanliz su bir gercekki siyah caysiz olmazzzzzzzzzzzzlmaz puyorumnanaktan