Çay tiryakilerinin paylaşım alanı :))))

Selam kızlar nasılsınız?........
Tiryakilerim uyuyor herhalde, ben çayımı yudumlarken sizlere
de sunmak isterim... buyrun tiryaki arkadaşlarım çaya hadiiiyin kızlaaarrrrrr.....

grnt156p.jpg

Baktım bana uğramıyorsun merak ettim ...Gelmişken birer çay içelim ne dersin?

kahvalti.jpg

Baktım bana uğramıyorsun merak ettim ...Gelmişken birer çay içelim ne dersin?

kahvalti.jpg

Günaydın tiryakiler....
Canım benim ben sana uğramammı?... İnan kısıtlı açıyorum pc tatile gittik geldi tekrar bir tatil , oğluşun yüzme dersi, piyano kursu derken okullar açıldı vakit azlığından hemen birkaç yazıp çıkıyorum şu anda dahi çıkmam gerekiyor tatlım... Seni çookkk öpüyorum... içelim çaylarımızı birtanem kahvaltı da hazırladım bennnn buyrunnnnnnnnn
kahvaltisof.jpg

Sağol terlik, senin işin zor ama öncelik çocukların.
Merak etme biz buralardayız....Gelince birer kahve içeriz artık.Ben de seni çok öptüm canım

Sağol terlik, senin işin zor ama öncelik çocukların.
Merak etme biz buralardayız....Gelince birer kahve içeriz artık.Ben de seni çok öptüm canım

Canım kahveler hazır , bende seni öpüyorum... opuyorumnanaktan

103145.jpg
29655ad0-2d0c-4afa-87fa-9a3f6cd56cd9.jpg
Arkadaşlar hadi kahveyeee.... yeşilim afiyet olsun tatlım... :kahve:

ohhh kızlar burnuma kahve kokuları geldi :roflol:
yarasın :)

Buyur tatlım gelll sanada kahve var gel otur tatlım...

oturma%2Bodas%C3%84%C2%B1.bmp

Evime hoşgeldiniz kahveler de hazır tiryakiler aranızda kahve değilde çay isteyenler varsa o da hazır işte ziyafet zamanı ....
geç oldu ama hafif şeyler... opuyorumnanaktan

halenze_3e_tugayi.JPG

%C3%A7ay+sofras%C4%B1+sagl%C4%B1kl%C4%B1.jpg

Son düzenleme:
Adamın biri işten eve gelmiş bir bakmış, karısı başka bir adamla yatakta.
Hemen tabancasını almış ve öteki adama:
''Madem karımı istiyorsun onu benden erkek gibi al. Seni düelloya davet ediyorum''demiş. Öteki adam bunu kabul etmiş, ikisi birlikte yandaki odaya girmişler kapıyı kapatmışlar, sonra kadının kocası öteki adama fısıldamış;
''Aslında kimsenin canının yanmasına gerek , ikimizde havaya ateş edelim sonra ölmüş gibi yere yatalım, karım ilk önce hangimizin yanına koşarsa en çok sevdiği odur...''
Böylece ikisi havaya bir el ateş edip hemen kendilerini yere atmışlar...
Kadın silah sesini duyar duymaz koşarak içeri girmiş... Yerde yatan iki adama bakmış ve bağırmış...
''Hayatım çıkabilirsin, ikisi de öldü...!'' delikafaduldensırnaşık şey

Günaydınnn hepinize kahvaltı hazır tiryakilerimmmm hadiyinnn çayaaaaaa.... buyrunnnnnnnnn

[0195507627667075]DSCN5045.JPG

1232040152image_777_.jpg
Çaylar sıcakkkk offff tavşan kanı bunlarrr.... yerimseniben

bekle geliyooom,,,,,,,,,:eek:bi cay tiryakisi olarak hamileligim baslamasiyla caydan nefret eder oldum:1shok:,fakat belki bi haftadir azar azar iciyorum su an oldugu gibiyerimseniben

gerci sofrana hic bise gerekmez bi kus sutu eksik ama elim bos gelmek istemedim,cog borek getirdim,(teyzemin kulaklari cinlasin,cok guzel yapar bu boregi)

bekle geliyooom,,,,,,,,,:eek:bi cay tiryakisi olarak hamileligim baslamasiyla caydan nefret eder oldum:1shok:,fakat belki bi haftadir azar azar iciyorum su an oldugu gibiyerimseniben

Benim hamleliğim geldi aklıma , bende çaydan nefret etmiştim hatta yanımda içerlerken ayyy nasıl içiyorsunuz derdim. Çocuk doğduktan 1 yıl sonra anca içmeye başladım. Herhalde bir daha çay içmeyeceğim bu gidişle derdim ama çok şükür eski halime döndüm... vereliniortak

gerci sofrana hic bise gerekmez bi kus sutu eksik ama elim bos gelmek istemedim,cog borek getirdim,(teyzemin kulaklari cinlasin,cok guzel yapar bu boregi)

Ay ayyy ben bu böreğe hiç hayır diyemem , en sevdiklerimden biridir... uzun zaman oldu yemeyeli elisim ellerine sağlık teşekkürler tatlım , hamilelik nasıl gidiyor :uhm:

SHAKSPEAR ' den......

Korkusundan devamlı endişe içinde yasayan bir fare vardır. Büyücünün biri fareye acır ve onu bir kediye dönüştürür. Fare, kedi olmaktan son derece mutlu olacağı yerde bu kez de köpekten korkmaya başlar. Büyücü bu kez onu bir kaplana dönüştürür. Kaplan olan fare, sevineceği yerde avcıdan korkmaya baslar. Büyücü bakar ki, ne yaparsa yapsın farenin korkusunu yenmeye imkan yok. Onu eski haline döndürür.
Ve der ki,
"Sen cesaretsiz ve korkak birisin. Sende sadece bir farenin yüreği var. O yüzden ben sana yardım edemem.'
Ünlü yazar Shakespeare, bu konuda söyle diyor :

'ınsanların çoğu...

Sevmekten korkuyor, kaybetmekten korktuğu için..
Düşünmekten korkuyor, sorumluluk getireceği için.
Konuşmaktan korkuyor, eleştirilmekten korktuğu için.
Yaşlanmaktan korkuyor, gençliğin kıymetini bilmediği için.
Unutulmaktan korkuyor, dünyaya iyi bir şey vermediği için.
Ve ölmekten korkuyor, aslında yaşamayı bilmediği için...

Durma üz kendini üzebildiğin kadar, hatalarını düzeltecekse.
Düşünme hiç şu anını,düşüncesizlik garantiliyorsa yarını.
Ve kork ölümden ölesiye, korkun seni ölümsüzleştirecekse. ..

Son düzenleme:
Benim hamleliğim geldi aklıma , bende çaydan nefret etmiştim hatta yanımda içerlerken ayyy nasıl içiyorsunuz derdim. Çocuk doğduktan 1 yıl sonra anca içmeye başladım. Herhalde bir daha çay içmeyeceğim bu gidişle derdim ama çok şükür eski halime döndüm... vereliniortak

Ay ayyy ben bu böreğe hiç hayır diyemem , en sevdiklerimden biridir... uzun zaman oldu yemeyeli elisim ellerine sağlık teşekkürler tatlım , hamilelik nasıl gidiyor :uhm:

afiyet bal seker olsun tatlim,iyi gidiyo cok sukur,,5 bucuk ayi devirdik bugunhihoyyyt
subat gelecekmi acabakafamçokkarıştı

afiyet bal seker olsun tatlim,iyi gidiyo cok sukur,,5 bucuk ayi devirdik bugunhihoyyyt
subat gelecekmi acabakafamçokkarıştı

Hayırlısıyla öyle bir gelirki, bir bakarsınki bebişin doğmuş da bir yaş kutlamaları vs derken büyümüş... Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin tatlım... sağlıkla, sıhhatle , mutlulukla güzelim... :Saruboceq::emir_bebek::nazar:opuyorumnanaktan

ah! ah! bana gezmelere gelmiş ben yokken...hoş geldin terliğim. her zaman beklerim

kahveye teşekkürler:)

hadi dondurma yiyelim, burası hâla çok sıcak...

muzlu-dondurma.jpg

ah! ah! bana gezmelere gelmiş ben yokken...hoş geldin terliğim. her zaman beklerim

kahveye teşekkürler:)

hadi dondurma yiyelim, burası hâla çok sıcak...

muzlu-dondurma.jpg

Günaydın canım... Ahhh dondurma yenmezmi yeşilimmm.... oohhh ohhh..opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
Günaydın arkadaşlar....
Kahvaltı ediyorum buyrun beklerimmmm , hadi sizlerde kahvaltıya birşeyler ekleyebilirsiniz ayyyy biride kahve yapsa sonra bariii.... hadi kızlarrr... tiryakilerimmmm...
Güzel bir gün olur inşallahhh.... alkisalkisalkis:dance:
http://lezizsofralar.net/wp-content/uploads/2009/01/kahvalti-menu2.jpg
kahvalt&

dsc00144.jpg
Tiryakilerim hadiyinnn çay demlendiiiiiii..........buyrunnnnnnnnn sıcacık çaylar hazır isteyene bitki çayı da verebilirim.... cokacimcoook

Son düzenleme:
sabahları siyah çayı severim özelliklede sabah ac karnına,içerimde içerim hemde aynen senin gibi şekersiz,hiç hatırlamam şekerli çayı içtiğimi,nasıl olmuş şekersiz çaya başlamamı bende bilmem yani.
ama benim yaptığım aç karnına çay içmek zararlı aslında.
sonrasında hiç aramam,
öğleden sonra yine bir kupa neskahvem olur,ama süt tozulu değil,gercek sütten yaparım.
gün içersinde mutlak bir kupa yeşil çay,akşamları uyku problemim olduğu için hep bitki çaylarına ağırlık veririm..

çaylar börekler ,sofralar,ay ben kacayım burdan üçgün sonra gelirim,orucumda.zemuszemus

X