Çay tiryakilerinin paylaşım alanı :))))

sahurda sendeyim ellerine sağlık canım

terlikcim nerelerdydin.
sesin solugun cikmadi.
yine döktürmüssün:1hug:

Teşekkürler canlarım... İftara çok kısa bir vakit kala kızlar öncelikle çayımı demledimmmm biraz birşeyler yeyip hemen çaya geçiyorum o kadar özlüyorum ki çayıııı.... :sm_cool:
Sizler nasıl özlüyormusunuz tiryakiler...
Hazırladım sofrayıııı çaylar tabiiki öncelikle hazırrrr... :dance:
Bize anca semaverle çay yeter değilmi tiryakiler... buyrun arkadaşlar... Hayırlı iftarlar arkadaşlar Allah dualarınızı kabul buyursun... :Saruboceq:

Selam arkadaşlar,
Ahhh ahhh çay saatine daha varr... yinede ben size iftar için şimdiden yiyeceklerimizi hazırlamak istiyorum...

Oyyy oyyy kısırrr...

Börülce salatasına da hayır denemezzzz...

Kızlar çay faslına ve uykuya dalmışım sizlere çay sunmaya yeni pc açtımmm...

Tatlı yiyelim tatlı konuşalım...

Oyyyy oyyy oyyyy...

akannehir bana bişeyler oluyor terlikcim akannehir

nettin sen öleeeee döktürmüşsün gene opuyorumnanaktan

iftardan sonra çayda ne kdr güzel gidiyo :)

Bencede canım, ahhh ahhh ösledim yaaa... yanlız belirtmeden edemiyeceğim, bu aralar boğazlarım ağrıyor felaket bir öksürük var bende. Komşum soğuk sıcak içeceklerden kaynaklanıyor diyor bende haklı buldum çünkü grip değilim. Bilhassa iftar oldumuydu hemen birşeyler yeyip çayı bir içişim varki, sıcaaakkk sıcaaakkk daha sonrada canım soda istiyor onuda soğuk soğuk derken lmaz:anlayacağınız hastayım boğazlar felaket oldu... akannehiröksürürken fena oluyorum... Bu yüzden aman sizlerde dikkat edin... yasakkelime

iyi pazarlarrr!!!opuyorumnanaktan
terlikciğim geçmiş olsun!:teselli:
yukarda da sofra süper gözüküyooo!cokacimcoook
keşke aynı yerlerde olsaydık da toplanıp yapsaydıkk hepsindeee!!

iyi pazarlarrr!!!opuyorumnanaktan
terlikciğim geçmiş olsun!:teselli:
yukarda da sofra süper gözüküyooo!cokacimcoook
keşke aynı yerlerde olsaydık da toplanıp yapsaydıkk hepsindeee!!

Sanada iyi pazarlar derinim, teşekkürler tatlım ... opuyorumnanaktan
Ayyy ne iyi olur hep beraber böyle güzel bir sofrada muhabbetle ziyafet etmek değilmiii vereliniortak

Sanada iyi pazarlar derinim, teşekkürler tatlım ... opuyorumnanaktan
Ayyy ne iyi olur hep beraber böyle güzel bir sofrada muhabbetle ziyafet etmek değilmiii vereliniortak
valla çok güzel olurdu!a.s
oralara gelirsem arayacağım zaten birkaç kişiyi toplanalımm!!!

inşallahh Allah kısmet ederse gelince haber vereceğim!!!:1hug:

Tamam canım... opuyorumnanaktan

İftara sayılı dakikaların kaldığı şu sıralar sizlere iftar sofrası hazırladım hadiyin arkadaşlar buyrun... buyrunnnnnnnnn Sesinizi duyar gibi oluyorum çayı demlemeyi unutmaaaa delikafadulden çaysız olurmu kızlar... :içelim:

Eeeee üzerine önce kahve iyi gider değilmi kızlar...

Veeee tabiiki çaylarımız...

Orucunuz kabul olsun arkadaşlar... Afiyet Olsun... opuyorumnanaktancokacimcoook

iyi akşamlarrr ohhh masalar kurulmuş caylar kayfeler tellikçim allah kabul etsinnn:Saruboceq:kaydirigubbakcemile3

valla ben ikisini de pek tercih etmiyorum, günde yaklaşık 10 fincana tekabül eden miktarda çay içiyorum fakat benim tercihiç ceylon çayından yana :1ninca:

bı cay ıcem dıye ugradım ama:içelim:
bu usta takıldı gözüme:roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…