Çay tiryakilerinin paylaşım alanı :))))

selam yeliz
bende öyle başlığı görünce tıkladım
nişanlım bize çaya gelmişti çağrışım oldu :)) çayı ben demlemişti bilmem nasıl oldu :dilcikar::roflol:
yarın alırım ifadesini artık :)))

çaysız hayat olamaz,
mümkün değil
içmezsem günde üç öğün,
beynim uğulduyor
orta halli,şekersiz,
bu saatte de yapılmaz ki,
neyse yarın gece sahura artık

terlikkk o sofraya dalmak istiyorum cokacimcoook

Ne sofra ama değilmi canım yaaa...bende görünce daldım ve sizlerle paylaştım canım... kaydirigubbakcemile3

Terlikcim neler hazırlamışsın öyle ağzım sulandı yawwww hemen yemek lazım bunları kaydirigubbakcemile3

Hemen ye yoksa kalmaz tatlım... opuyorumnanaktan

selam kızlar ben geldimmma.s.

slm keyifli çaylar kızlar

Selam tiryakiler hepinize... opuyorumnanaktan

ben çaya tomurcuk çayı da koyuyorum.çook güzel oluyo. böle seven tiryakiler var mı?

Bende koyuyorum tatlım sevmeyen varsa ona ayrı demliyorum... Hatta yeşil çayımı demlerkende tomurcuk katıyorum... Harika oluyor...
opuyorumnanaktan

Günaydın hanımlarrrr.

Günaydın canım arkadaşım nasılsın?... kaydirigubbakcemile3

ee anasina bak kizini al diye bosuna dememiske:roflol:
siz en iyisi bana gelin caya

Öğretiriz canım değilmi?... yerimseniben

Ben şöyle çay demlerim : İyi suyla çay yapıyorum . Alt çaydanlığa iyi su koyuyorum. O esnada demliğe çay koyuyorum bir tatlı kaşığı da tomurcuk ekliyorum,
soğuk suyla çayı yıkıyorum ( çayı demliğime koyduğum süzgeçle demlerim ben) Kaynayan sıcak suyla çayı demliyorum, alt çaydanlığa tekrar soğuk iyi su koyuyorum orta ateşte çayı demlenmeye bırakıyorum bir müddet sonra çayı kısıyorum bardağa bir miktar dem döktüğümde tavşan kanı gibiyse demlenmiştir afiyetle içebilirsiniz...
Farkılı demleyenler bizlerle paylaşabilirler... kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…