Çay tiryakilerinin paylaşım alanı :))))

terlik bu çok iyi ya bende denyeceğima.s yeşil çayın bergamutlu olanını bilmiyordum!..

Dene canım harika oluyor... Bende alışamamıştım bu şekilde alıştım artık içebiliyorum... Tabiiki siyah çayımı içmeden yapamam aman aman...lmaz:

terlik valla bende siyah çayı bırakamam da işte yeni şeyleri de denemek lazım!a.s
benim eşim hiç çay içmezdi benden sonra tiryaki oldu :1shok:akşam yemeklerinden sonra içmezse başım ağrıyo diyooo!...

terlik valla bende siyah çayı bırakamam da işte yeni şeyleri de denemek lazım!a.s
benim eşim hiç çay içmezdi benden sonra tiryaki oldu :1shok:akşam yemeklerinden sonra içmezse başım ağrıyo diyooo!...

Bize gelen gelin ve damatlarda öyle oluyor derinciğim, önceleri sevmiyorlar çayı 1 taneyi zor içiyorlar zaman geçtikçe bir bakıyorum ki onlar bizden önce başım ağrıyor canım çay istiyor diyorlar sırnaşık şey

siz nerelisiniz terlikciğimmm?fisfisfis

siz nerelisiniz terlikciğimmm?fisfisfis

Anne tarafı Arnavut (Selanik) , Baba tarafı Gürcü (Artvin'e yerleşmişler)
Ben İstanbul doğumluyum... İşte böyle derinim...
Arkadaşlar çaylar demlendimi?...
Gece serinde içen varmı diye bir bakayım dedim... ama yok herhalde...:umursamaz:

Selam tiryakilerim birazdan çay yapacağım, sizler?...
Öylede canım çay istediki kızlar... Hepinizi 5 çayına beklerim... :dance:

Kızlar misss gibi çayımı demledimmm.... Hem içiyorum hemde sizlere yazıyorumm

Yokmu çay içennnn hadiyin tiryakiler çaylar nerede... sengözlerimebaksanab

Dumanı üstünde çaylar buyrun....

Selam arkadaşlar;
Çaylar geliyor hadiyin tiryakiler çaya;

Son düzenleme:
Oyyyyyyyyy terlikcim neler hazırlamışsın böyle yenmezmi bunlar hemen başlayayım yemeğe kaydirigubbakcemile5 elllerine sağlık canım.

Oyyyyyyyyy terlikcim neler hazırlamışsın böyle yenmezmi bunlar hemen başlayayım yemeğe kaydirigubbakcemile5 elllerine sağlık canım.

Afiyet olsun birtanem... :teytey:

Ateşte olan çayda ne de lezzetli olur ama değilmi? tiryakiler...

Selam kızlar çayımda elimde balkonda şöyle sefalandık kocişimleee....
Birde topiğimde bizim tiryaki arkadaşlarımla karşılıklı içeyim dedim...
Öylede güzel olmuş ki, tavşan kanı bunlar tavşan.... varmı çay içen sıcakta içilmiyor bu aralar akşam üzeri içiyoruz... ehh içiyoruz diyim bari eşim pek sevmemekle birlikte bir tanede olsa eşlik ediyor ya meyve suyuna yada gazoza vs geçiş yapıyor...

Öncelikle çaylar....

Hadiyin ziyafet var..........

Son düzenleme:
Burdayım terlikçim eskisi gibi çok sık giremiyorum siteye
Ama yinede buralardayım canım sen asılsın umarım iyisindir kız geldi okuldan tatil için

terlikcim ne güzel seyler hazirlamissin ssen ya.
ellerine saglik canim benim. hemen geliyoruma.s.CADIARZU

Burdayım terlikçim eskisi gibi çok sık giremiyorum siteye
Ama yinede buralardayım canım sen asılsın umarım iyisindir kız geldi okuldan tatil için

Günaydın terlikçim çay isteyecem bir bardak arkadaşım şekersiz lütfen

Merhabalar ankım, bende yaz sebebiyle sık giremiyorum... Evde yokum o yüzden tatlım..
Oh ana kız özlem giderin... gezdir kızı.. sefalanın tatlım... zemuszemus
ıstediğin çay olsun birtanem hemen çayları ve mamaları hazırlarım canım benim... Anlaşılan sende benim gibi şekersiz
içenlerdensin...:dance: opuyorumnanaktan

terlikcim ne güzel seyler hazirlamissin ssen ya.
ellerine saglik canim benim. hemen geliyoruma.s.CADIARZU

Hemen gel bir tanem tekrar hazırlıyorum... opuyorumnanaktan

merhaba terlikciğimmopuyorumnanaktan buraya gelince canımm çay pasta börek çekiii vallaaaa!..

Çay tiryakisi arkadaşlarıma özel hazırladım, hadiyin hanımlar KK tüm arkadaşlarım davetlidir... :teytey:zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…