terlik bu çok iyi ya bende denyeceğima.s yeşil çayın bergamutlu olanını bilmiyordum!..
terlik valla bende siyah çayı bırakamam da işte yeni şeyleri de denemek lazım!a.s
benim eşim hiç çay içmezdi benden sonra tiryaki oldu :1shok:akşam yemeklerinden sonra içmezse başım ağrıyo diyooo!...
Bize gelen gelin ve damatlarda öyle oluyor derinciğim, önceleri sevmiyorlar çayı 1 taneyi zor içiyorlar zaman geçtikçe bir bakıyorum ki onlar bizden önce başım ağrıyor canım çay istiyor diyorlar sırnaşık şey
siz nerelisiniz terlikciğimmm?fisfisfis
Oyyyyyyyyy terlikcim neler hazırlamışsın böyle yenmezmi bunlar hemen başlayayım yemeğe kaydirigubbakcemile5 elllerine sağlık canım.
Selam kızlar çayımda elimde balkonda şöyle sefalandık kocişimleee....
Birde topiğimde bizim tiryaki arkadaşlarımla karşılıklı içeyim dedim...
Öylede güzel olmuş ki, tavşan kanı bunlar tavşan.... varmı çay içen sıcakta içilmiyor bu aralar akşam üzeri içiyoruz... ehh içiyoruz diyim bari eşim pek sevmemekle birlikte bir tanede olsa eşlik ediyor ya meyve suyuna yada gazoza vs geçiş yapıyor...
Öncelikle çaylar....
Hadiyin ziyafet var..........
Burdayım terlikçim eskisi gibi çok sık giremiyorum siteye
Ama yinede buralardayım canım sen asılsın umarım iyisindir kız geldi okuldan tatil için
Günaydın terlikçim çay isteyecem bir bardak arkadaşım şekersiz lütfen
terlikcim ne güzel seyler hazirlamissin ssen ya.
ellerine saglik canim benim. hemen geliyoruma.s.CADIARZU
merhaba terlikciğimmopuyorumnanaktan buraya gelince canımm çay pasta börek çekiii vallaaaa!..
Çay tiryakisi arkadaşlarıma özel hazırladım, hadiyin hanımlar KK tüm arkadaşlarım davetlidir... :teytey:zemuszemus