Çay tiryakilerinin paylaşım alanı :))))

evet çaylar geldi kızlarrrrrrrrrrrrr tomurcuk attım mis gibi isteyenlerrrrrrrrrrr:jeyyar:

çay yok mu çay-tatlicadiarzu- acilen çay içmem lazım ama yapmaya üşeniyorumkaydirigubbakcemile3 burası tek ümidimdi:çok üzgünüm:

Canım arkadaşım çay istermiş yaaaa, sana çaylar feda olsun tatlım.... buyrun buyrun afiyet olsun zakkumum ve tüm tiryaki arkadaşlarım hepinize merhabalar...

Ooo..!! terlik sen neler hazırlamışsın öyle

Harika görünüyolar delikafadulden

selam
off onlar ne ya yemede yanında yat :roflol:

Afiyet olsuunnn. Aramıza hoşgeldiniz.... alkisalkisalkis

cayim bitti,bi saniye doldurup gelem,
oooooh varmi cay gibibsi,bide evim guzel koksun diyen ,ne yapmaliyim,hangi deterjani yada hangi kokuyu almaliyim diyene bi tavsiye,cay demleyin onun kokusu,yeter valla,mis mis,,

Elisim çok haklısın o çay kokusu yokmuuuuuu oohhhh canım istedi vallahi ...

tamda çayımı yudumlarken bu topiğe rastlamam ne tesadüfkaydirigubbakcemile3...selam çaycı hatunlar.:lepi: geçerken bir uğrayı verdim.a.s.a.s.a.s.

Aramıza hoşgeldin birtanem ; demek çayınıda yudumluyorsun bu arada... eeeee tiryaki dediğin elinde çayıyladır zaten değilmi?... Afiyet olsun... alkisalkisalkis

evet çaylar geldi kızlarrrrrrrrrrrrr tomurcuk attım mis gibi isteyenlerrrrrrrrrrr:jeyyar:

İsteyen olmazmı ben alıyimmm mis kokulu çaydan... ellerine sağlık birtanem.... :dance:

bende alabilirmiyim bi çay arkadaşlar valla yeşil çay içmekten gına geldii!!!
mis gibi en kokulu yerinden olsun amaa
bi gün banada beklerimmmm

Bayılıcam... yemede yanında yat dedikleri bu heralde

Terlik ne marifetlisin..... tamam evde kalmazsın bu garanti...

Bayılıcam... yemede yanında yat dedikleri bu heralde

Terlik ne marifetlisin..... tamam evde kalmazsın bu garanti...

Günaydın Arkadaşlar,
canım ye yeeee... harika mamalar yaaa... eh biraz marifetliyimdir :jeyyar:
Evde kalmadım tatlım ya evliyim zatennn... delikafadulden
Öptüm seni janseliciğim, kaydirigubbakcemile3

Elimde çayım yeni bir güne daha merhaba diyoruz... :lepi:
Oğlumun mezuniyet töreni vardı cumartesi günü geçen haftadan beri daha yeni evdeyim diyebilirim... Harika gösteriler yaptılar, sergi düzenlediler... Çocuklarımız harikalar faaliyetleri çok güzeldi...alkisalkisalkis
Tiryakiler nerelerdesiniz?.... huhuhuhuhu......... :icecream:
Hadi kızlar çaylar hazırmı?........ Uyanın...

cocugum hasta biliyosun canim,moralim bozuk ama cayim gene elimde,doktordan eve girdigim gibi caya daldim,,cay butun streside aliyo,yorgunluguda aliyo,

vasiyetimdir oldugum zaman mezarimin ustune cay ekin,,,

cocugum hasta biliyosun canim,moralim bozuk ama cayim gene elimde,doktordan eve girdigim gibi caya daldim,,cay butun streside aliyo,yorgunluguda aliyo,

vasiyetimdir oldugum zaman mezarimin ustune cay ekin,,,

Allah sağlıklı hayırlı ömür versin canım benim... Bende çaysız bir gün bile düşünemiyorum... kaydirigubbakcemile3

Oy oy çayımda gelmiş yaaaa....
Harikasın canım teşekkür ederim iyi dileklerin için... Senide evladından güldürsün yüce Rabbim... a.s.:teytey:

bn geldimdelikafadulden ben geldimdelikafaduldenbiraz basim agriyo ama her yudumda sanki azaliyo gibi,hadi kalkin ama caylar soguyacak,:mymeka:,,optum hepiniziŞeniz,

Benimde vasiyetimdir... ben ölünce çay ellerinden düşmesin..
Hem ağlasın hem içsinler.. demlik demlik.......

senağlama senağlama

Bazen hep acaba annem beni demliğe mi düşürmüş derdim ama burayı görünce demliğe düşenin bir tek ben olmadığımı anlamış oldum.:içelim:

Bir bebeğin emziğine olan özlemi kadar seviyorum çayı. ( Tavşan kanı olanını yanlız yeşil olanı beni pek açmiyi )

ben de tam bir siyah çay tiryakisiyim we de şekersiz içenlerrden :)...ama artık yeşil çay içmek ıstıyrm daha dogrusu içebilmek istiyorm çünkü siyah çayın zararlı oldugu,kansızlık yaptıgını duydummm..ama yeşil cay ın tadı kotu yaa napcam ben?:1no2:

Şöyle yapabilirsin ben yeşil çaydan demliğe koyuyorum birde yeşil çayın bergamut aromalı çayı var küçük kutuda ondanda bir tatlı kaşığı koyuyorum harika oluyor çay...
İstersen dene canım... Şimdiden afiyet olsun... turkbayragi

terlik bu çok iyi ya bende denyeceğima.s yeşil çayın bergamutlu olanını bilmiyordum!..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…