Çay tiryakilerinin paylaşım alanı :))))

var yaa bayılırım
çay ve simit ayrılmaz ikilidir bence
siz bir de eskişehirin simidini deneyin
vazgeçemeyeceksiniz
cokacimcoook

Geldim terlikçim çay içilmezmi şimdi ellerine sağlık canım benim....

cay gibisi varmı ya yerimseniben

slmm bayanlar cay ve simit seven varmııı ?kaydirigubbakcemile3

Canım ankım gelmişsin fakat ben çıkmışım :a015:demek öptüm seni tatlım... a.s.
Bencede çayla simit harika giderrr dilaycığım.... Sevilmezmi çay yaaa bugün arkadaşlarla içtik harika da demlenmişti.... kaydirigubbakcemile3

var yaa bayılırım
çay ve simit ayrılmaz ikilidir bence
siz bir de eskişehirin simidini deneyin
vazgeçemeyeceksiniz cokacimcoook

Eskişehir'e yolum düşerse hemen deneyeceğim tatlım... heleki çaylada içeceğim gelirsem inşallah... kaydirigubbakcemile3 Çaylar hanımlar hadiyin içen varmı?............ şakkıdı

Son düzenleme:
selam yafriler nasılsınız...
ooo çaylar kekler offf yemde yanında yat ...
hincik çay olsada içsem..

cay cay cay,suan bile yanimda cayim,bugun kacinci bardagim bilmem,kocam svmez cayi mesela,sasarim ona cay sevilmezmi diye,bazen benim zorumla icer bikac bardak ,sanki bikac demlik icmis gibi ,,,tamam yeter icim disim cay oldu der,bende derim sen agzinin tadini bilmiyon,,,,,,,:1closedeyes:

cay oldumu baska bise aramam,ama su mamalardan olsa birazcik hicde fena olmazdi hani,,,,delikafadulden

Ohhhh çayınıda içiyorsun ne güzelll afiyet olsun tatlım... Benim eşimde öyle akşam çay içmek istediğimde onada veririm 1 bardağı anca içer pek arası yok... Sdece kahvaltılarda... şakkıdı Bende diyorum ki , hoşaftan ne anlar derler ya (kızsın diye şaka yapıyorum yinede içmiyor)... Mamalardan buyur tatlım... İyi geceler... uyku geldi...
a.s

çay yok mu çay-tatlicadiarzu- acilen çay içmem lazım ama yapmaya üşeniyorumkaydirigubbakcemile3 burası tek ümidimdi:çok üzgünüm:

Çay benim vazgecilmezin...

Çok seviyorum her an içmem gereken bişey

Tiryakiyim... ben abartıyorum ama napim seviyorum...

Ooo..!! terlik sen neler hazırlamışsın öyle

Harika görünüyolar delikafadulden

cayim bitti,bi saniye doldurup gelem,
oooooh varmi cay gibibsi,bide evim guzel koksun diyen ,ne yapmaliyim,hangi deterjani yada hangi kokuyu almaliyim diyene bi tavsiye,cay demleyin onun kokusu,yeter valla,mis mis,,

tamda çayımı yudumlarken bu topiğe rastlamam ne tesadüfkaydirigubbakcemile3...selam çaycı hatunlar.:lepi: geçerken bir uğrayı verdim.a.s.a.s.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…