Hep taktik maktik yoksa nasıl büyür bu sayfalarHeee o mesele. Bir an senin menajerim olduğunu unutmuşum sorry
Doğaçlaman böyle oluyorsaEskiden olsa prova bile yapardım masa içinşimdi doğaçlama takılıyorum
Aklımızı okudun resmenAcaba kek ve poğaçanın yanına ne yapsam
Kısırı seviyor kısır mı yapsam
Kurabiye de güzel olur
Başka yoğurtlu bir meze mi yapsam
Ya da şöyle iddialı sunumlu birşey
Tabağı hangisini seçsrm
Örtüyü hangisini örtsem
Şu gün mü yapsam bugün mü
Keki önceden yapabilirim aslında sunum fotosu da çekerim, sofra günü yine yaparım
Az Google, ye, Pinterest, eski konular falan bakayım görsellere fikir olsun
Siz de kafanızda böyle düşünüp plan yapıyorsunuz itiraf edin
Ben değiştirmezsem menümü düşündüm Benim işim belli olmaz değiştirebilirim. Tabaklar, örtü doğaçlama olacakAcaba kek ve poğaçanın yanına ne yapsam
Kısırı seviyor kısır mı yapsam
Kurabiye de güzel olur
Başka yoğurtlu bir meze mi yapsam
Ya da şöyle iddialı sunumlu birşey
Tabağı hangisini seçsrm
Örtüyü hangisini örtsem
Şu gün mü yapsam bugün mü
Keki önceden yapabilirim aslında sunum fotosu da çekerim, sofra günü yine yaparım
Az Google, ye, Pinterest, eski konular falan bakayım görsellere fikir olsun
Siz de kafanızda böyle düşünüp plan yapıyorsunuz itiraf edin
Cano gönderilerine bir sürü yorum yapmayı düşünüyorumHeee o mesele. Bir an senin menajerim olduğunu unutmuşum sorry
Yaza yaz ne olacakCano gönderilerine bir sürü yorum yapmayı düşünüyorumbu takıntılı kim dersin diye korkuyorum
Yaaa bende kafamda sofrayı kurdum ama gerçekte olacak mı en çok onu merak ediyorumBen değiştirmezsem menümü düşündüm Benim işim belli olmaz değiştirebilirim. Tabaklar, örtü doğaçlama olacakBaşkada hiç düşüncem yok. Zaten gündüz akşama kadar kimse olmuyor. Foto çeker oturup yerim
Ben yazıyorum kesin bu sapık kim diyorlarCano gönderilerine bir sürü yorum yapmayı düşünüyorumbu takıntılı kim dersin diye korkuyorum
Cano daha çok soft tercih eder gibime geliyor benimdeRenkli bir sofra bekliyorum
İki defa yaptımYaza yaz ne olacak
Yok kuzu öyle değil, sadece 1 tane değil fazla fazla yapmak istiyorumBen yazıyorum kesin bu sapık kim diyorlar
Oy kıyamam, çen ilk defa mı yorum yaptınİki defa yaptım
Yap yap birsey olmaz nolcakYok kuzu öyle değil, sadece 1 tane değil fazla fazla yapmak istiyorum
Sofrayı düşünmedim sadece menü hazırYaaa bende kafamda sofrayı kurdum ama gerçekte olacak mı en çok onu merak ediyorumgenelde hayaller hayatlar oluyo nevosum
EvetOy kıyamam, çen ilk defa mı yorum yaptın
Hepimize sürpriz olacak o nevosumSofrayı düşünmedim sadece menü hazırİçeride birde nasıl çıkacak bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?