Mecbur kalmadıkça hiç yapmadımSon zamanlarda görülmedi
Eslii adını dağlara yazarımYok önce cano yapsın aslında bugün yapmalıydı yapmamış
Öncelik veriyoruz isteSiz ikiniz bana komplo mu kuruyorsunuz
Seeeeennnnnnnn, inanmadımHiç planlamadımyanına ne yaparım. Masayı nasıl düzenleyebilirim vs diye
Valla yok yavSeeeeennnnnnnn, inanmadımçoktan bellidir
Bende sosyoloji okumuştum 3 . Sınıfta anneme gıcık olup okulu bırakmıştım hahahaTabi kiAilemizin Sosyologu
Daha başlamadım bilePüü, nevostanda utanmiyom
Sonra evlendin mi yaniBende sosyoloji okumuştum 3 . Sınıfta anneme gıcık olup okulu bırakmıştım hahaha
Bizi beğenmiyor musunVe aile icinde kaldı
Tabi canım hem hazırda bekliyorumSen influzersin yapmazsın öyle şeyler canom
Tamam geri alıyorum nevos,ben bari calisiyomDaha başlamadım bile
Bizede ayni yaw hava canomTabi canım hem hazırda bekliyorumHava birde yağmurlu. Gece gibi dışarısı gündüz vakti
Yok sonra işe girdim ardından besyo kazandım hazırlıkta sonra annemler kayıt yaptırma artık hayata atıl dediler yine kızıp okulu terk ettim sonra yine işe girip çocuk g. Önlisans bitirip anaokullarında çalışmaya başladım.Sonra evlendin mi yani
Bak gene gıcık oldum yaw,çok az memur zammı yapıldıBizi beğenmiyor musun
Ah be kuzu besyo bırakılır mı,şuan çoktan atanmistinYok sonra işe girdim ardından besyo kazandım hazırlıkta sonra annemler kayıt yaptırma artık hayata atıl dediler yine kızıp okulu terk ettim sonra yine işe girip çocuk g. Önlisans bitirip anaokullarında çalışmaya başladım.
Daha sonra ingilizce eğitimi alıp dil okuluna geçiş yaptım sonra evlendim. Şimdide işte belli belirsiz çocuk g. lisans bitirip sınavdan sınava koşmaya çalışmaya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?