• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Çay Saati Tarifleri:Poğaça ve Kek Tarifleri

Yok sonra işe girdim ardından besyo kazandım hazırlıkta sonra annemler kayıt yaptırma artık hayata atıl dediler yine kızıp okulu terk ettim sonra yine işe girip çocuk g. Önlisans bitirip anaokullarında çalışmaya başladım.
Daha sonra ingilizce eğitimi alıp dil okuluna geçiş yaptım sonra evlendim. Şimdide işte belli belirsiz çocuk g. lisans bitirip sınavdan sınava koşmaya çalışmaya.
Hakkında hayırlısı bundan sonra Rabbim gönlüne göre versin 🤲 🥰

Hakkında hayırlısı bundan sonra Rabbim gönlüne göre versin 🤲 🥰
Aminnnn inşallah hepimizin öyle olsun.
Hayattaki en iyi seçimim eşim olduğu için çok rahat sırtımı yaslayıp ilerleyebiliyorum çok şükür.
Senin sağlığın nasıl, Ameliyattan önce konuşmuştuk sanırım en son.

Aminnnn inşallah hepimizin öyle olsun.
Hayattaki en iyi seçimim eşim olduğu için çok rahat sırtımı yaslayıp ilerleyebiliyorum çok şükür.
Senin sağlığın nasıl, Ameliyattan önce konuşmuştuk sanırım en son.
Çok şükür canım 🥰 ❤️
İyiyim canım sağ ol 😍
İşte dikkat ediyorum. Pek dışarı çıkmıyorum, kendimi çok yormuyorum, ağır falan kaldırmıyorum. Öyle olunca sıkıntı olmuyor. Arada böbreklerim ağrıyor. Yine de çok şükür 🤲 🥰

Evliyim canım. Ags ile devlet hemen gelmez canım uc yıl eğitim verilecek 🥺 beni etkilemiyor ama seni etkiler🥺
İlk yıl eğitim verilecek işte 550 saat yazıyor sitesinde sonra 3 yıl sözleşmeli çalışacaksın sonra atama. Bana da çok fark etmiyor sonuçta anaokulları yarım gün. Eğitim verecekleri yerde Ankarada var. Sözleşmeli olarak da Ankara verirse çok iyi vermezlerse o zaman bakarım ona. Daha şuan hiç bir şey belli değil çünkü.
Bir de benim ilk hedef hep çiftyıllarda yapılandı.
Hayırlısı olsun hakkımızda.
Çok şükür canım 🥰 ❤️
İyiyim canım sağ ol 😍
İşte dikkat ediyorum. Pek dışarı çıkmıyorum, kendimi çok yormuyorum, ağır falan kaldırmıyorum. Öyle olunca sıkıntı olmuyor. Arada böbreklerim ağrıyor. Yine de çok şükür 🤲 🥰
Fıtık ameliyatı mı olmuştun? Sanki kadınsa bir şeydi diye hatırlıyorum aslında.

İlk yıl eğitim verilecek işte 550 saat yazıyor sitesinde sonra 3 yıl sözleşmeli çalışacaksın sonra atama. Bana da çok fark etmiyor sonuçta anaokulları yarım gün. Eğitim verecekleri yerde Ankarada var. Sözleşmeli olarak da Ankara verirse çok iyi vermezlerse o zaman bakarım ona. Daha şuan hiç bir şey belli değil çünkü.

Yok canım çift yıla odaklanma, sen ankaradaysan senin için sıkıntı yok o zaman 👍 artık insanları yormasinlar 🥺

Yok canım rahmim ve sol yumurtam alındı.

Back
X