- 18 Ekim 2020
- 5.043
- 13.017
- 198
Özelde çalışmaktan iyidir. İzini hastalığı her şeyi sıkıntı.Bak gene gıcık oldum yaw,çok az memur zammı yapıldı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Özelde çalışmaktan iyidir. İzini hastalığı her şeyi sıkıntı.Bak gene gıcık oldum yaw,çok az memur zammı yapıldı
Hakkında hayırlısı bundan sonra Rabbim gönlüne göre versinYok sonra işe girdim ardından besyo kazandım hazırlıkta sonra annemler kayıt yaptırma artık hayata atıl dediler yine kızıp okulu terk ettim sonra yine işe girip çocuk g. Önlisans bitirip anaokullarında çalışmaya başladım.
Daha sonra ingilizce eğitimi alıp dil okuluna geçiş yaptım sonra evlendim. Şimdide işte belli belirsiz çocuk g. lisans bitirip sınavdan sınava koşmaya çalışmaya.
Ya orası öyle tabi bebişim ama bu şartlarda cidden yetersiz, gerçi biz ona bile razıyız insan üzülüyorÖzelde çalışmaktan iyidir. İzini hastalığı her şeyi sıkıntı.
Aminnnn inşallah hepimizin öyle olsun.Hakkında hayırlısı bundan sonra Rabbim gönlüne göre versin
Razıyım valla keşke devlet gelse bu sene. Evli misin?Ya orası öyle tabi bebişim ama bu şartlarda cidden yetersiz, gerçi biz ona bile razıyız insan üzülüyor
Evliyim canım. Ags ile devlet hemen gelmez canım uc yıl eğitim verilecek beni etkilemiyor ama seni etkilerRazıyım valla keşke devlet gelse bu sene. Evli misin?
Çok şükür canımAminnnn inşallah hepimizin öyle olsun.
Hayattaki en iyi seçimim eşim olduğu için çok rahat sırtımı yaslayıp ilerleyebiliyorum çok şükür.
Senin sağlığın nasıl, Ameliyattan önce konuşmuştuk sanırım en son.
Yaşadığın yerde olsa sıkıntı olmaz ama farklı şehire gitmek zorEvliyim canım. Ags ile devlet hemen gelmez canım uc yıl eğitim verilecek beni etkilemiyor ama seni etkiler
Nevos kolay olmayacak,zorlaştiracaklar eminim kiYaşadığın yerde olsa sıkıntı olmaz ama farklı şehire gitmek zor
Kolay bir şey yok artıkNevos kolay olmayacak,zorlaştiracaklar eminim ki
Aylık 23 bin verilecekmis, sonra eğitim sonra sınav ne gerek vardı bunlara artık kolay hicbirsey kalmadıKolay bir şey yok artık
Daha çok sistem değişir.Aylık 23 bin verilecekmis, sonra eğitim sonra sınav ne gerek vardı bunlara artık kolay hicbirsey kalmadı
İlk yıl eğitim verilecek işte 550 saat yazıyor sitesinde sonra 3 yıl sözleşmeli çalışacaksın sonra atama. Bana da çok fark etmiyor sonuçta anaokulları yarım gün. Eğitim verecekleri yerde Ankarada var. Sözleşmeli olarak da Ankara verirse çok iyi vermezlerse o zaman bakarım ona. Daha şuan hiç bir şey belli değil çünkü.Evliyim canım. Ags ile devlet hemen gelmez canım uc yıl eğitim verilecek beni etkilemiyor ama seni etkiler
Fıtık ameliyatı mı olmuştun? Sanki kadınsa bir şeydi diye hatırlıyorum aslında.Çok şükür canım
İyiyim canım sağ ol
İşte dikkat ediyorum. Pek dışarı çıkmıyorum, kendimi çok yormuyorum, ağır falan kaldırmıyorum. Öyle olunca sıkıntı olmuyor. Arada böbreklerim ağrıyor. Yine de çok şükür
Zorlaşmış.Aylık 23 bin verilecekmis, sonra eğitim sonra sınav ne gerek vardı bunlara artık kolay hicbirsey kalmadı
Yok canım çift yıla odaklanma, sen ankaradaysan senin için sıkıntı yok o zaman artık insanları yormasinlarİlk yıl eğitim verilecek işte 550 saat yazıyor sitesinde sonra 3 yıl sözleşmeli çalışacaksın sonra atama. Bana da çok fark etmiyor sonuçta anaokulları yarım gün. Eğitim verecekleri yerde Ankarada var. Sözleşmeli olarak da Ankara verirse çok iyi vermezlerse o zaman bakarım ona. Daha şuan hiç bir şey belli değil çünkü.
Bir de benim ilk hedef hep çiftyıllarda yapılandı.
Hayırlısı olsun hakkımızda.
Fıtık ameliyatı mı olmuştun? Sanki kadınsa bir şeydi diye hatırlıyorum aslında.
Bu daha başlangıç canım, açıklanmayan şeyler var bekleniyorZorlaşmış.
Yok canım rahmim ve sol yumurtam alındı.İlk yıl eğitim verilecek işte 550 saat yazıyor sitesinde sonra 3 yıl sözleşmeli çalışacaksın sonra atama. Bana da çok fark etmiyor sonuçta anaokulları yarım gün. Eğitim verecekleri yerde Ankarada var. Sözleşmeli olarak da Ankara verirse çok iyi vermezlerse o zaman bakarım ona. Daha şuan hiç bir şey belli değil çünkü.
Bir de benim ilk hedef hep çiftyıllarda yapılandı.
Hayırlısı olsun hakkımızda.
Fıtık ameliyatı mı olmuştun? Sanki kadınsa bir şeydi diye hatırlıyorum aslında.
anlıyorumBu daha başlangıç canım, açıklanmayan şeyler var bekleniyor