- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
Hoşgeldin canım ben iyiyim teşekkürler sen nasılsın
Allah kolaylık versin canım
Evet 1 Tatlı-1 Tuzlu ile yarışmaya katılabilirsin
Naber kızlar geyik mi yapıyosunuz bakıyım.benim haftasonu kek börek günüm yapmışken eklesemmi acaba ama yarışma kazanmaz o tarifler gayetbasit bir de her aşamayı fotoğraflayacak vaktim yok evde de çok işim var ama öyle pişince resimlerini çekerim aslında bi pastam var görüntüsü süper de adından dolayı oy vermezler
Canım fırsatın olursa senide aramızda görmek isterizNaber kızlar geyik mi yapıyosunuz bakıyım.benim haftasonu kek börek günüm yapmışken eklesemmi acaba ama yarışma kazanmaz o tarifler gayetbasit bir de her aşamayı fotoğraflayacak vaktim yok evde de çok işim var ama öyle pişince resimlerini çekerim aslında bi pastam var görüntüsü süper de adından dolayı oy vermezler
bende iyiyim ablacım çok şükür
amin sağolasın
teşekkür ederim cevabın için ben düşüneyim bakayım neler yapılabilir
Naber kızlar geyik mi yapıyosunuz bakıyım.benim haftasonu kek börek günüm yapmışken eklesemmi acaba ama yarışma kazanmaz o tarifler gayetbasit bir de her aşamayı fotoğraflayacak vaktim yok evde de çok işim var ama öyle pişince resimlerini çekerim aslında bi pastam var görüntüsü süper de adından dolayı oy vermezler
Hayırlı olsun
Masa düzeni şart mı? İmkanı olamayanlar açından :26:
Kulağıma fısıldasana kimseye söylemem
bende genelde kek börek pasta falan çok yaparımda şimdi yarışma olunca insan farklı birşey olsun istiyor dimi
pastanın adını çok merak ettim valla söylermisin
Canım fırsatın olursa senide aramızda görmek isteriz
Usha düşünüyor katılabilir
Tamam canım nasıl istersen bekliyoruz
Kulağıma fısıldasana kimseye söylemem
evet kesinlikle farklı birşeyler olması lazım ama göze hitap etmesi lazım aslında diyelim. Şimdi ne el açması börekler filan olur ben giremem o işlere ama muhabbet olsun diye bişiler yapabilirim belki.benim pastam yapmam sanırım onu söyleyeyim ıspanaklı pasta ama sadece renk vermesi için koyuluyor az bir şey çok güzel oluyor rengi tadında hiç anlaşılmıyor bir de üstüne koyuyorsun nasıl oluyor biliyor musun toz yeşil fıstık varmış üzerinde gibi oluyor ama işte onu tatmaları lazım adına oy gelmez.
vaay Ushayı kandırdın yani sen var ya sen bu hediye olayı herkesi gaza getirecek gibi. Usha da hediye istiyordu zaten yani neden olmasın bakarsın haftasonu yapar eklerim dimihem daha çook zaman var yaparım bir ara rahat zamanda kayınbirader gelecek p.tesi günü de belki öbür haftasonu yemeğe alırım kaynana kayınpeder o filan yurtdışında yaşıyor k.birader 10 günlüğüne geliyor evde iş çok o gitsin yarışma için bişiler yapabilirim belki
Hoşgeldin canım
Yok şart değilNasıl sunmak istersen sunabilirsin
Ablam sen düşünmez misin yarışmaya katılmayıÖnce benöğreneyim adını merak ettim
söyledim bile abla aşağıda ıspanaklı pasta görüntüsü mükemmel ama oy olayı sanmam adından dolayı ıykk ıspanaklı pasta mı olurmuş diye lakin süper bir şey sadece renk veriyor ve o renkte muhteşem oluyor fıstıklı pasta gibi
Hoş buldum canım
Tamam o zaman, ama güzel güzel masalar olursa ben sunumdan sınıfta kalırım
Neyse önce bir takip edeyim nasıl sunumlar olacak
söyledim bile abla aşağıda ıspanaklı pasta görüntüsü mükemmel ama oy olayı sanmam adından dolayı ıykk ıspanaklı pasta mı olurmuş diye lakin süper bir şey sadece renk veriyor ve o renkte muhteşem oluyor fıstıklı pasta gibi
Ablam sen düşünmez misin yarışmaya katılmayı
Ben de yapıyorum görüntü sahiden güzel oluyor tadıda öyle
Bu kategoride daha katılım olmadıya bu ıspanaklı pastayı falan göremıyorum nerde yarışma tarıfleri, bide geçmış yarısmaların sonuclarının nerden öğrenıyoruz bulamıyorumen son yöresel lezzetlerde ne oldu mesela?????
Nefis oluyor o pasta birde arasına istersen kremalı muhallebi de koyabiliyorsun
Bilmiyorum yaaaaaa bir dünya resim işi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?