- 20 Mart 2008
- 141.600
- 213.124
- 1.423
- 60
Hiç duymamış olayımsarışın bomba ,çıtır ablam
Abla ben uğraşıyorum onunla hiç niyeti yok katılmaya
Abla iki kere katıldım derceye bile giremedim
Tamam canım, bu ara rahatsızsım ilerleyen zamanlar da İnşaAllah katılmayı düşünüyorumZaman var daha zaten
Ne çıtırı canım ya geçti bizden artık
İkna etmeye çalışalım olmazsa :13::13:
Öyle deme ya üzülürünm sonra,bak geçen günkü yöresel yemek yarışmasında verdim gazı dejavuya hemen yaptı katıldı..
,Hatta sponsoru ben ve nevoş olduk ..
Sen yaparsın hadi bakalım şimdiden menünü seç hazırla olurmu
Şimdi iş oldu mu olmadı mı:26:
Oldu canım oldu da istediğim şartlarda olmadıonların şartlarını kabul ettim kısa bir süreliğine
Hayırlısı olsun canım hakkın daİş oldu olmasına da kandırıldım sanırım :26: normal bir iş görüşmesi en fazla yarım saat sürer ama bunlar 3 saat boyunca anlata anlata beynimi yıkadılar
Bir baktım çalışanlara takdim ediliyorum
Şartlar istediğim gibi olmadıeşimle de doğru düzgün konuşamadım allak bullak oldum resmen senin anlayacağın benden size yar olmaz
Ne çıtırı canım ya geçti bizden artık
İkna etmeye çalışalım olmazsa :13::13:
Öyle deme ya üzülürünm sonra,bak geçen günkü yöresel yemek yarışmasında verdim gazı dejavuya hemen yaptı katıldı..
,Hatta sponsoru ben ve nevoş olduk ..
Sen yaparsın hadi bakalım şimdiden menünü seç hazırla olurmu
Maşaallahın var
Yok ikna olmuyor
Abla yeni sponsor olma arayışlarındasınVer gazı beni yormasınlar
Ben kaçıyorum sonra görüşürüz hanımlar
Hayırlısı olsun canım hakkın da
Verin gazıNevoş bir, sen iki Bu gidişle yarışmacılar artacak gibi
Görüşürüz canımBen kaçıyorum sonra görüşürüz hanımlar
Canım çok oylama gördüm el açma yufkaların oy alamadığıSen eğleniyor musun onu söyle Daha vakit var katılmak istersen mutlaka katıl belki şans sana güler İlla 1. olmak gerekmiyor belki 2. hediye şansın olabilir
Usha'yı kandırmaya çalışıyorum belki dedi bilmiyorum
Tamam canım nasıl istersen vaktimiz çok
Ablam sen düşünmez misin yarışmaya katılmayı
Ben de yapıyorum görüntü sahiden güzel oluyor tadıda öyle
Nefis oluyor o pasta birde arasına istersen kremalı muhallebi de koyabiliyorsun
Bilmiyorum yaaaaaa bir dünya resim işi var
Abla iki kere katıldım derceye bile giremedim
Tamam canım, bu ara rahatsızsım ilerleyen zamanlar da İnşaAllah katılmayı düşünüyorumZaman var daha zaten
İş oldu olmasına da kandırıldım sanırım :26: normal bir iş görüşmesi en fazla yarım saat sürer ama bunlar 3 saat boyunca anlata anlata beynimi yıkadılar
Bir baktım çalışanlara takdim ediliyorum
Şartlar istediğim gibi olmadıeşimle de doğru düzgün konuşamadım allak bullak oldum resmen senin anlayacağın benden size yar olmaz
Dimi öyle bir şey de var yok anladım ben artık yarışma mantığını iştah kabartacak masayı değil direkt yaptığın şeyi çekeceksin ve herkesin genelde sevdiği bildiği aşina olduğu bir şey olacak nasıl iyi kavramış mıyım canımm.. Valla kayınbirader gelsin gitsin 16 sında burada 26 sında gitmiş olur rahat rahat yaparım o zaman hem araştırayım biraz.
Dimi çok güzel bende yengemden öğrenmiştim çok enteresan gelmişti. Yediğimde inanamadım.
Evet muhallebi yapılıyor arasına pasta kreması değil yengemden öyle öğrendim yani harika oluyor.
Çok güzel oluyor,hatta annem ilk gördüğünde demişki üzerinde ne kadar çok antep fıstığı var demiştahmin etmemiş ıspanak olduğunu..
Benim yengem ilk defa yapmıştı dayıma yedirdik ıspanaklı desek asla yemez yedi yedi beğendin mi dedi yengem beğendim ama üzerindekiler fıstık değil bu ne ya dedi ıspanak dedi yengem dayım şok oldu hiç ıspanak tadı yok dedi usulünü biliyorsun dimi neden ıspanak tadı olmadığını söylemeyeyim onu da
evet kesinlikle farklı birşeyler olması lazım ama göze hitap etmesi lazım aslında diyelim. Şimdi ne el açması börekler filan olur ben giremem o işlere ama muhabbet olsun diye bişiler yapabilirim belki.benim pastam yapmam sanırım onu söyleyeyim ıspanaklı pasta ama sadece renk vermesi için koyuluyor az bir şey çok güzel oluyor rengi tadında hiç anlaşılmıyor bir de üstüne koyuyorsun nasıl oluyor biliyor musun toz yeşil fıstık varmış üzerinde gibi oluyor ama işte onu tatmaları lazım adına oy gelmez.
Çok güzel oluyor,hatta annem ilk gördüğünde demişki üzerinde ne kadar çok antep fıstığı var demiştahmin etmemiş ıspanak olduğunu..
bende ilk defa ortaokulda bir arkadaşımın doğumgününde yemiştim
yemeden önce herkes sordu tabi bu pasta neli falan
arkadaşın annesi söylemiyor
fıstıklı diyor gülüyor
yiyin söylücem dedi yedik tabi hala anlamadık fıstık sanıyoruz çocuk aklı işte
ıspanak diyince şok olmuştuk
diyoruz ıspanağın kekte ne işi var
çok acayip canım istedi ama valla
Yaptığım zaman görürsün abla biliyorsundur sen üst süslemsinin nasıl yapıldığınııSöylesene merak ettim
ayyyyy ıspanaklı pasta harika birşey ya
ben hiç yapmadım
uğraştırıcı diye üşendim hep ama bayılırım
birde o pastada ıspanak tadı hiç olmaz ya ona hep şaşırmışımdır
bir arkadaştan tarif almıştım oda maşallah destan gibi yazmış bu ne ya kim uğraşcak diyip atmıştım tarifi yıllar önce
valla yaparsanız ben kesinlikle denemek isterim
bende ilk defa ortaokulda bir arkadaşımın doğumgününde yemiştim
yemeden önce herkes sordu tabi bu pasta neli falan
arkadaşın annesi söylemiyor
fıstıklı diyor gülüyor
yiyin söylücem dedi yedik tabi hala anlamadık fıstık sanıyoruz çocuk aklı işte
ıspanak diyince şok olmuştuk
diyoruz ıspanağın kekte ne işi var
çok acayip canım istedi ama valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?