Mezeler - Ordövrler Çay Saati Tarifleri, Gün İkramları CookPlus Sponsorluğunda....

En beğendiğim tarif...

• Ankete Katılan
    156
  • Anket Kapalı .
Hiç duymamış olayım sarışın bomba ,çıtır ablam
Abla ben uğraşıyorum onunla hiç niyeti yok katılmaya

Ne çıtırı canım ya geçti bizden artık
İkna etmeye çalışalım olmazsa :13::13:

Abla iki kere katıldım derceye bile giremedim

Tamam canım, bu ara rahatsızsım ilerleyen zamanlar da İnşaAllah katılmayı düşünüyorumZaman var daha zaten

Öyle deme ya üzülürünm sonra,bak geçen günkü yöresel yemek yarışmasında verdim gazı dejavuya hemen yaptı katıldı..
,Hatta sponsoru ben ve nevoş olduk ..
Sen yaparsın hadi bakalım şimdiden menünü seç hazırla olurmu

Maşaallahın var
Yok ikna olmuyor
Abla yeni sponsor olma arayışlarındasınVer gazı beni yormasınlar

Hayırlısı olsun canım hakkın da

Verin gazı Nevoş bir, sen iki Bu gidişle yarışmacılar artacak gibi

Dimi öyle bir şey de var yok anladım ben artık yarışma mantığını iştah kabartacak masayı değil direkt yaptığın şeyi çekeceksin ve herkesin genelde sevdiği bildiği aşina olduğu bir şey olacak nasıl iyi kavramış mıyım canımm.. Valla kayınbirader gelsin gitsin 16 sında burada 26 sında gitmiş olur rahat rahat yaparım o zaman hem araştırayım biraz.

Ablam sen düşünmez misin yarışmaya katılmayı

Ben de yapıyorum görüntü sahiden güzel oluyor tadıda öyle

Dimi çok güzel bende yengemden öğrenmiştim çok enteresan gelmişti. Yediğimde inanamadım.

Nefis oluyor o pasta birde arasına istersen kremalı muhallebi de koyabiliyorsun

Bilmiyorum yaaaaaa bir dünya resim işi var

Evet muhallebi yapılıyor arasına pasta kreması değil yengemden öyle öğrendim yani harika oluyor.

Abla iki kere katıldım derceye bile giremedim

Tamam canım, bu ara rahatsızsım ilerleyen zamanlar da İnşaAllah katılmayı düşünüyorumZaman var daha zaten

Şimdi ne oldu sen görüşmeye gittin 3 saat konuştular, çalışanlarla tanıştırdılar oldu ama kendi şartlarını mı dayadılar nasıl dayadılar kızım neyse olmuş yaa şimdilik idare ederse sen bilirsin eşinle de konuş bakalım da hayırlı olsun mu desek şimdi

Çok güzel oluyor,hatta annem ilk gördüğünde demişki üzerinde ne kadar çok antep fıstığı var demiş tahmin etmemiş ıspanak olduğunu..

Çok güzel oluyor,hatta annem ilk gördüğünde demişki üzerinde ne kadar çok antep fıstığı var demiş tahmin etmemiş ıspanak olduğunu..

Benim yengem ilk defa yapmıştı dayıma yedirdik ıspanaklı desek asla yemez yedi yedi beğendin mi dedi yengem beğendim ama üzerindekiler fıstık değil bu ne ya dedi ıspanak dedi yengem dayım şok oldu hiç ıspanak tadı yok dedi usulünü biliyorsun dimi neden ıspanak tadı olmadığını söylemeyeyim onu da

Söylesene merak ettim

ayyyyy ıspanaklı pasta harika birşey ya
ben hiç yapmadım
uğraştırıcı diye üşendim hep ama bayılırım
birde o pastada ıspanak tadı hiç olmaz ya ona hep şaşırmışımdır
bir arkadaştan tarif almıştım oda maşallah destan gibi yazmış bu ne ya kim uğraşcak diyip atmıştım tarifi yıllar önce
valla yaparsanız ben kesinlikle denemek isterim

benim birşeyler yapmam için misafir gelmesi lazım diyordum dayımlar gelecekmiş
annemin izinli olduğu gün gelmek istediler
ama o günde ben yokum ya stajdayım kötü oldu
napsam acaba
akşam gelipte ne yapabilirim ki öyle hızlı hızlı
yarışma için uygun olmaz yani haliyle
pazartesiden yapıp salıya mı saklasam napsam

bende ilk defa ortaokulda bir arkadaşımın doğumgününde yemiştim
yemeden önce herkes sordu tabi bu pasta neli falan
arkadaşın annesi söylemiyor
fıstıklı diyor gülüyor
yiyin söylücem dedi yedik tabi hala anlamadık fıstık sanıyoruz çocuk aklı işte
ıspanak diyince şok olmuştuk
diyoruz ıspanağın kekte ne işi var
çok acayip canım istedi ama valla

Bende yaparım bir ara favorülerimin arasındaydı çok güzel olur
Bu arada iyi akşamlar

Söylesene merak ettim
Yaptığım zaman görürsün abla biliyorsundur sen üst süslemsinin nasıl yapıldığınıı

Canım arkadaşın nasıl yapıyordu bilmiyorum ama çok kolay canım ya bildiğin kek yapıyosun ama yuvarlak olamalı ıspanak var sadece içinde sğt yerine ıspanak koyuluyor detay vermiyim bende bayadır yapmıyorum ölçüleri hatıralmıyorum ehh yaparsam madem seviyosun oy verirsin artık ahaa baya da seveni varmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…