• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mezeler - Ordövrler Çay Saati Tarifleri, Gün İkramları CookPlus Sponsorluğunda....

En beğendiğim tarif...

• Ankete Katılan
    156
  • Anket Kapalı .
benimde şansım yoktu canım bereket ben katıldıgımda hediye 2.ye geçiyodu :DD 2.ydim ama guruluydum aileme 1. oldum dedim hediyeleri alınca:17::1::1::9:

aynen canım ya 250 tl valla benimde çok hoşuma giderdi neler alınır neler :32::21:

aaaa bak hediye dedik dedik sen hediyenin fotosunu koydunmu görmedim ben merak ettim şimdi...

cidden katılmıyorum antipatik olmaya başladım ''yine'' kelimelerini çok okuyorum sıkıldı artık herkes benden farkındayım...
Yok canim ne sikilmasi..:16:sen katildigin zaman birinci bastan belli oluyor artik,ondandir o yine ler:9:

Pİlava da bayılırım valla...

Güzel de yaparım ama katılsammı ki acep..:))

Yok canim ne sikilmasi..:16:sen katildigin zaman birinci bastan belli oluyor artik,ondandir o yine ler:9:

işte ben buna takılıyorum neden birinci baştan belli oluyor haliyle bu cümleler yüzünden katılasım gelmiyor (4 kez katıldım Allahtan katılasım gelmemiş:1::1:)...ben olunca heyecanı kaçıyor bende yorumlarımla sizinle olayım artık...emekliye ayrıldım:1::1::1:

işte ben buna takılıyorum neden birinci baştan belli oluyor haliyle bu cümleler yüzünden katılasım gelmiyor (4 kez katıldım Allahtan katılasım gelmemiş:1::1:)...ben olunca heyecanı kaçıyor bende yorumlarımla sizinle olayım artık...emekliye ayrıldım:1::1::1:
canim simdi katilasin gelmeden katildigin 4 kategoridede sen birinci olunca ister istemez seni birinci görüyoruz:17:

yokm canim ne emekliligi,daha ne tarifler vardir sende..ögrenmeden birakmayiz:52:

Ben yemek yapacaktim bu arada,kalkamadim bir türlü:52:

size doyum olmaz hanimlar..görüsürüz:16::54:

iveeeeeetttt
bana ne oluyorsa:9:

Her türlü sansim yokmus yani:9:
Katılsam mı diye düşünmüş olabilirsin:23:
teşekkür ederiz efenim:42::42:

o zaman ben bi bakayım şimdi:1::1::1:
Bak canım:34:Güle güle iyi günlerde kullan:16:
Evettttt kurbanlar.pardon katilacaklar parmak kaldirsin:52:
:52::52::52:
Bende yemek yapayim bari..o zamana kadar yeni konu acilir belki..:6:
Konu bugün açılmayabilir belki yarın:26:
ben katılmıyorum valla billa:1::1::1:
eminim son kararım:42::42::42:
Ben hayatta inanmam geçen kategoridede öyle söylesin 5. gerekmediği takdirde katılmam demiştin:52:
pirinç pilavı yapıp katılcam:52::52::52::52::52::52:şaka şaka:27::27:bu yarışmada yohum:27:
Olur canım neden olmasın pilav çok önemlidir:56::52:
Pİlava da bayılırım valla...

Güzel de yaparım ama katılsammı ki acep..:))
:23::23:Listeye aldım seni kaçışın yok bekliyorum:52:
Pilavlar kategorisinin son katılım günü gelmeden inanmam:9:
Hic durma bencede katil:52:

Nevosum bu mesaji kara kapli kitaba gec hemen
:60::60:
Aldım tabiki:27:
bu mesajı yazdın artık katılmak zorundasın nevreste listeye yazmıştır bile kaçamazsın artık:52::52::52:
Yok değil mi kaçamaz:52:
Essas mı diyonuz....:52:Yandık deseniz yaa...

Abooo napcam o zaman bi fikir bari verin...;).

Ben vereyim aklı hemen nasıl ve ne pilavı yapacağını araştırmaya başla:56::4::52:

günaydın...
önceki kategoride de böyle olmuştu demek unutmuşum acil b12 takviyesi şart bana:1:

iyiyiz çok şükür..
sende iyisindir inşallah..

iyiym çok şükür egunal :54:

İyiyim canım teşekkür ederim sen nasılsın:16:

Evet öyle oldu hatta sona oy kullanmak isteyenler kullanamadı:9:

Ama daha ilk kez katıldın dur bakalım 2-3-4-5 defa katılacaksın elbet birinde alırsın:52:

bende iyiyim nevrestee :54:

Yeni kategori ''Pilavlar'':52:

kategori pilav mı nasıl yani ne pilavı istenilen pilav mııı biri bi açıklama yapsın bende katılmak istiyooomm:1::1::52::52:

Katılsam mı diye düşünmüş olabilirsin:23:

Bak canım:34:Güle güle iyi günlerde kullan:16:

:52::52::52:

Konu bugün açılmayabilir belki yarın:26:

Ben hayatta inanmam geçen kategoridede öyle söylesin 5. gerekmediği takdirde katılmam demiştin:52:

Olur canım neden olmasın pilav çok önemlidir:56::52:

:23::23:Listeye aldım seni kaçışın yok bekliyorum:52:

Pilavlar kategorisinin son katılım günü gelmeden inanmam:9:

Aldım tabiki:27:

Yok değil mi kaçamaz:52:

Ben vereyim aklı hemen nasıl ve ne pilavı yapacağını araştırmaya başla:56::4::52:

inan bu kez valla billa dedim yetmedi yeminlen dedim:1::1::1:
çok istersen bende yapar buraya koyarım fotosunu nefsimi körelyetim diye:1::1::1:

canim simdi katilasin gelmeden katildigin 4 kategoridede sen birinci olunca ister istemez seni birinci görüyoruz:17:

yokm canim ne emekliligi,daha ne tarifler vardir sende..ögrenmeden birakmayiz:52:

sağol canım :38:

Buna katilacagim diye hayal ederken bir seyler ters gitti ve katilamadim. Umarim bir sonraki kategoride ben de katilacagim, gerci kategoriyi görmeden konusmak olmaz ama. :1:

Back