• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mezeler - Ordövrler Çay Saati Tarifleri, Gün İkramları CookPlus Sponsorluğunda....

En beğendiğim tarif...

• Ankete Katılan
    156
  • Anket Kapalı .
Katılsam mı diye düşünmüş olabilirsin:23:

Bak canım:34:Güle güle iyi günlerde kullan:16:

:52::52::52:

Konu bugün açılmayabilir belki yarın:26:

Ben hayatta inanmam geçen kategoridede öyle söylesin 5. gerekmediği takdirde katılmam demiştin:52:

Olur canım neden olmasın pilav çok önemlidir:56::52:

:23::23:Listeye aldım seni kaçışın yok bekliyorum:52:

Pilavlar kategorisinin son katılım günü gelmeden inanmam:9:

Aldım tabiki:27:

Yok değil mi kaçamaz:52:

Ben vereyim aklı hemen nasıl ve ne pilavı yapacağını araştırmaya başla:56::4::52:

Yok canim benim,bende emeklilik istiyorum artik..tabikiside buralardayim ama sohbet ve oy kullanmak icin:ssz:

Katilacaklar vazgecmeden acilsaydi iyiydi:52:

iyiym çok şükür egunal :54:

bende iyiyim nevrestee :54:

kategori pilav mı nasıl yani ne pilavı istenilen pilav mııı biri bi açıklama yapsın bende katılmak istiyooomm:1::1::52::52:
Evet canim yeni kategori pilavlar ve evet istedigin pilav..aklina gelen her türlü pilavi yapabilirsin:56:

Sakin vazgecme ama,katilacaksin bak:52:
bu arada herkese hayırlı kandiller diliyorum. rabbim hakkıyla bugünü idrak etmeyi nasip etsin bizlere...:46:
Sanada hayirli kandiller canim:16:
pes etmek değil abla ya derslerim var çalışmam gerek:43:
Tamam canim sende tenefüslerde yaparsin pilavini:52:
Demokrasilerde careler tükenmez:9:
Yeni kategori pilavlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr imis. Düsüneyim birazcik en iyisi. :34:
Aaaa niyeki...eminimki cok güzel tarifler vardir sizdede..düsünün ama sonrada katilmaya karar verin:56:

aaaa bak hediye dedik dedik sen hediyenin fotosunu koydunmu görmedim ben merak ettim şimdi...

koymuştum fotorafını canım görmemişsin geldi tek kişilik yatak örtüsü geldi :12: hemde özge marka adımda özge benim başta kargocu verince şok oldum aaa adıma yatak örtüsü yaptırmışlar diye sonra şoktan çıkınca anladımki markasıymış:37::1:

$NAKISLI-RANFORCE-TEK-KISILIK-YATAK-ORTUSU__56196313_0.jpg $NAKISLI-RANFORCE-TEK-K-YATAK-ORTUSU__72436862_0.jpg bunun mor rengi geldi bana:31:

iyiym çok şükür egunal :54:
bende iyiyim nevrestee :54:

kategori pilav mı nasıl yani ne pilavı istenilen pilav mııı biri bi açıklama yapsın bende katılmak istiyooomm:1::1::52::52:
Canım sadece pilav :56:
İstediğin bir pilav çeşidini yaparak katılabilirsin:34:Kolay bir kategori:56:
bu arada herkese hayırlı kandiller diliyorum. rabbim hakkıyla bugünü idrak etmeyi nasip etsin bizlere...:46:
Hayırlı kandiller canım:16:
Hayırlı olsun hemşom:52:
inan bu kez valla billa dedim yetmedi yeminlen dedim:1::1::1:
çok istersen bende yapar buraya koyarım fotosunu nefsimi körelyetim diye:1::1::1:

sağol canım :38:
:44:Yazılı belge isterim:52:
Tamam kategori açılınca ana başlığa eklersin:56::9:
Yeni kategori pilavlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr imis. Düsüneyim birazcik en iyisi. :34:
Güzel ve kolay bir kategori bekliyorum:56::34:
Yok canim benim,bende emeklilik istiyorum artik..tabikiside buralardayim ama sohbet ve oy kullanmak icin:ssz:

Katilacaklar vazgecmeden acilsaydi iyiydi:52:

Tamam hemşom seni şimdilik izne ayırıyorum fikrin değişirse bekliyoruz:56::38:

Pilav mıııııııııııııı:14::14::14:
Ben katılamam, ayarını tutturmam çok zor oluyor :17:

Pilav mıııııııııııııı:14::14::14:
Ben katılamam, ayarını tutturmam çok zor oluyor :17:

Canım çorbalar,et yemekleri,tatlılar,pastalar,börekler,zeytinyağlılar ,köfteler hepsi yarıştı bir pilav kategorisi gerekiyordu:26::5:
Başka bir kategoride senide mutlaka görmek istiyorum:48:Bu kategoriyide yine düşün:34:Çok zor olmasın herkes katılsın istedik:34:

Canım çorbalar,et yemekleri,tatlılar,pastalar,börekler,zeytinyağlılar ,köfteler hepsi yarıştı bir pilav kategorisi gerekiyordu:26::5:
Başka bir kategoride senide mutlaka görmek istiyorum:48:Bu kategoriyide yine düşün:34:Çok zor olmasın herkes katılsın istedik:34:

Gerçekten de zor değilmiş :20:
Pilav yahu pilav, benim gibi bir acemiden istenen şey pilav :30:
Bir düşüneyim, bir iki deneyeyim evde :31:

Aaaa niyeki...eminimki cok güzel tarifler vardir sizdede..düsünün ama sonrada katilmaya karar verin:56:

Aslinda isin en kötü yani pilavlar kategorisinde sade bir pilavla katilamayacak olusumuz. :)
Biri hamsili pilav yapti mi bittik zaten. :27::27::27::27::27::27:

Güzel ve kolay bir kategori bekliyorum:56::34:

Birkac zor pilav cesidi var, onlari yapamayacagim icin degisik bir seyler üretmem lazim. :D:D:D:D

Pilavlar da karar kılınmış, ne zaman açılacak yeni konu:26:
Canım konu yarın ancak açılır diye düşünüyorum:34:
Gerçekten de zor değilmiş :20:
Pilav yahu pilav, benim gibi bir acemiden istenen şey pilav :30:
Bir düşüneyim, bir iki deneyeyim evde :31:
:17:Canım sen de haklısın:29:
Bu arada kırmızı çok yakışmış:38:
Aslinda isin en kötü yani pilavlar kategorisinde sade bir pilavla katilamayacak olusumuz. :)
Biri hamsili pilav yapti mi bittik zaten. :27::27::27::27::27::27:

Birkac zor pilav cesidi var, onlari yapamayacagim icin degisik bir seyler üretmem lazim. :D:D:D:D

Evet çeşit çeşit pilavlar yarışacak inşaallah:56:
Çeşit çok aslında düşündüğünüz farklı bir pilav var ise kimse katılmadan harekete geçmelisiniz:9:

Son düzenleme:
Nevrestecim , bu pilav kategorisi buraları şenlendirecek , bereketlendirecek sanki , ne dersin ?

Pirincin bereketinden mi nedir :1:

Esimin kuzeni esimle berabermis simdi..aramis halka tatli istiyormus cani,yaparmisin dedi simdi..
bi yutkundum,ben diyetli bir hatunum su saatte ne tatlisi demi:19:

dedim evde irmik kalmamis:27:

o zaman kek yap demezmi:51:

dedim yumurtada yok
:60:

bizde var ben getiririm dedi sonra:53:

arkadan k.vdenin sesi geldi..su satte ne misafirligi,cocuklar uyumustur yarin okula gidecekler dedi:38:

son anda kurtuldum anlicaniz

:60::60::60:

olmazmi canim..diyet bölümünde bu lapayla ne kadar kilo veren var sen biliyormusun:52::52:

Ooooo hiç bu açından düşünmemiştim :1:

Katılırsam eğer var aklımda 2-3 çeşit pilav , şöyleeee azıcık meşakkatlisinden :34:

Nevrestecim , bu pilav kategorisi buraları şenlendirecek , bereketlendirecek sanki , ne dersin ?

Pirincin bereketinden mi nedir :1:
Evet canım inşaallah çok bereketli olacak:56::52:
Bulgur pilavı yapmak isteyen olmaz mı:52:
bencede:52:

Listenin basindada sen geliyorsun canim,tarifni düsündünmü:9::9:
Değil mi ilk adayımız Aus:52:
Hı hı ,pirinç lapası :52::52::52:

Şansım olur mu dersin ? :6:
Olur canım neden olmasın:56::27:
Esimin kuzeni esimle berabermis simdi..aramis halka tatli istiyormus cani,yaparmisin dedi simdi..
bi yutkundum,ben diyetli bir hatunum su saatte ne tatlisi demi:19:

dedim evde irmik kalmamis:27:

o zaman kek yap demezmi:51:

dedim yumurtada yok
:60:

bizde var ben getiririm dedi sonra:53:

arkadan k.vdenin sesi geldi..su satte ne misafirligi,cocuklar uyumustur yarin okula gidecekler dedi:38:

son anda kurtuldum anlicaniz

:60::60::60:
:53:Bu saatte iyi yırtmışsın:52:
Kayınvalidene saygılar:42:

Ooooo hiç bu açından düşünmemiştim :1:

Katılırsam eğer var aklımda 2-3 çeşit pilav , şöyleeee azıcık meşakkatlisinden :34:

katil canim coktandir yoksun zaten,özledik senin tariflerini:56::38:

merak ettim..konu acilsada tarifler gelse :52:

Back