Mezeler - Ordövrler Çay Saati Tarifleri, Gün İkramları CookPlus Sponsorluğunda....

En beğendiğim tarif...

• Ankete Katılan
    156
  • Anket Kapalı .
Aslında ''Pilavlar'' güzel olabilir Egunal ne düşünüyor bakalım:56::34:

ben yazana kadar siz yazıyorsunuz yetişemiyorum arkadaş:1::1::1:
pilavları daha önce konuşmuştuk tek başına zayıf olur bir yemeğin yanında pilav olsa daha güzel denmişti sonra başka birşey belirlemiştik şimdi yine pilavlara gelmişiz :1::1::1: valla kolay olsun kimse zorlanmadan yapsın pilav hem pişmesi kolay hemde bir çok kişinin katılabileceği bir kategori olur...bizde değişik pilavlar öğreniriz belki:32::32::32:

Kandiliniz mübarek olsun. Rabbim dualarınızı kabul eylesin İnşaAllah.

Egunal tebrik ederim birinciliğini.:119:Seçeceğin hediyeni de güzel günlerde kullanırsın inşallah.

Yarışmaya katılan herkesi tebrik ederim.Ellerinize sağlık.

Canim ben öyle anladim ama senin dedigin gibide olabilir..diger haklar vuslata gecmisse onun fikirlerini alalim o zaman:26:

Evet canim güzel bir yarisma oldu..Gecen yarismada gazel kendisi secmisti hediyesini..sanirim kendin seciyorsun:44:

pilavlar olabilir evet:56:
Evet olabilir..:56::34:
ben yazana kadar siz yazıyorsunuz yetişemiyorum arkadaş:1::1::1:
pilavları daha önce konuşmuştuk tek başına zayıf olur bir yemeğin yanında pilav olsa daha güzel denmişti sonra başka birşey belirlemiştik şimdi yine pilavlara gelmişiz :1::1::1: valla kolay olsun kimse zorlanmadan yapsın pilav hem pişmesi kolay hemde bir çok kişinin katılabileceği bir kategori olur...bizde değişik pilavlar öğreniriz belki:32::32::32:

Canım kolay bir kategori olsun istiyorum.:34:
Ama güzel, pilavlarımız var:31:
Maklube Pilavı
Perde Pilavı
Hamsili pilav
Sebzeli pilavlar
Etli-tavuklu pilavlar
Garnitürlü pilavlar
Köfteli pilavlar
Bu liste uzayıp gidebilir:56::34:

Son düzenleme:
Canim ben öyle anladim ama senin dedigin gibide olabilir..diger haklar vuslata gecmisse onun fikirlerini alalim o zaman:26:

Evet canim güzel bir yarisma oldu..Gecen yarismada gazel kendisi secmisti hediyesini..sanirim kendin seciyorsun:44:

aslında anketi kapatmış kazen demekki uğradı yarışmaya o zaman vuslatı pro yapardı diye de düşündüm şimdi..
amaannnn neyse hep birlikte belirleyecez zaten sen ben o ne önemi var ki..

Kandiliniz mübarek olsun. Rabbim dualarınızı kabul eylesin İnşaAllah.

seninde kandilin mübarek olsun canım ve diğer arkadaşlarımında..

Egunal tebrik ederim birinciliğini.:119:Seçeceğin hediyeni de güzel günlerde kullanırsın inşallah.

Yarışmaya katılan herkesi tebrik ederim.Ellerinize sağlık.

sağol adracım...hediye konusunda da bilgim yok bakalım nolcek...

çok teşekkür ediyorum vuslatcım..
bende seni tebrik ediyorum böreğini yapacam ilk fırsatta...
kızlar kategoriyi benmi belirleyecem:26::26:
öyleysede hiç bir fikrim yok:50::50::50:
Ben de teşekkür ediyorum canım:16:

Ben de pilavlar olabilir diye düşünmüştüm ama:26:

Evet olabilir..:56::34:

Canım kolay bir kategori olsun istiyorum.:34:
Ama güzel, pilavlarımız var:31:
Maklube Pilavı
Perde Pilavı
Hamsili pilav
Sebzeli pilavlar
Etli-tavuklu pilavlar
Garnitürlü pilavlar
Köfteli pilavlar
Bu liste uzayıp gidebilir:56::34:

oooooooo pilavlar olmalı:56::56::56::32::32::32::21::21::21:

aslında anketi kapatmış kazen demekki uğradı yarışmaya o zaman vuslatı pro yapardı diye de düşündüm şimdi..
amaannnn neyse hep birlikte belirleyecez zaten sen ben o ne önemi var ki..

seninde kandilin mübarek olsun canım ve diğer arkadaşlarımında..

sağol adracım...hediye konusunda da bilgim yok bakalım nolcek...

Evet hediyeni kendin seçiyorsun.:31:.Süpriz 2. hediye belirli olacak diye biliyorum..:34:

1.yi cani gönülden kutluyorummm tebriklerrr :16::16::16:

gazele sormak lazım o ne yaptı en son o seçti ya bilgisi vardır..

250 TL'ye kadar istediğin birşeyi seçebilirsin denmişti galiba.Bak hiç de söylemedi Gazel ne seçtiğini.:44:

Egunal tebrikler :16::65: banada oy veren 3 arkadaşa cok teşekkür ederim :16:

Evet hediyeni kendin seçiyorsun.:31:.Süpriz 2. hediye belirli olacak diye biliyorum..:34:

cookplus tan seçicem onu biliyorum..sitesine zaten üye olmuştum daha önce lakin sitesine girince bir çok markanın ürünü var siteden rastgele seçebiliyormuyum yoksa sadece cookplus ın adını taşıyan ürünlerdenmi seçiyorum onuda bilmiyorum..ne çok bilinmez var bugün:1::1:gazel bilir aslında:27::27:

Back