Mezeler - Ordövrler Çay Saati Tarifleri, Gün İkramları CookPlus Sponsorluğunda....

En beğendiğim tarif...

• Ankete Katılan
    156
  • Anket Kapalı .
cookplus tan seçicem onu biliyorum..sitesine zaten üye olmuştum daha önce lakin sitesine girince bir çok markanın ürünü var siteden rastgele seçebiliyormuyum yoksa sadece cookplus ın adını taşıyan ürünlerdenmi seçiyorum onuda bilmiyorum..ne çok bilinmez var bugün:1::1:gazel bilir aslında:27::27:

Canım sitenin içinden 250 tl'lik herşeyi seçebilirsin..:26:

oylamaya yetişemedim sanırım:5: ama üç tarif aldım çiçek böreği,erişteli sebze böreği ve ıspanaklı mini pasta tariflerini aldım şimdi göbeğimi toplayıp markete gidicem:49::10::10:çok canım çekti:52::52:

eşim tır kullanmaya başladı malum yollarda aç sefil kalıyolar sürekli börek bişiler istiyo saolun hanımlar güzel şeyler öğrenmiş oldum elinize sağlık:56:

oylamaya yetişemedim sanırım:5: ama üç tarif aldım çiçek böreği,erişteli sebze böreği ve ıspanaklı mini pasta tariflerini aldım şimdi göbeğimi toplayıp markete gidicem:49::10::10:çok canım çekti:52::52:

eşim tır kullanmaya başladı malum yollarda aç sefil kalıyolar sürekli börek bişiler istiyo saolun hanımlar güzel şeyler öğrenmiş oldum elinize sağlık:56:

Hoşgeldin canım :16:Teşekkür ederim:16:

:129::129::129:eveeettttttt:56::56:

yine gene ve her zaman :1: tebrikler canım zaten artık seni görünce midemizden evet oyu yükseliyo herelde papuçlarını koysan yicek moddayız artık:52::56::56:

(bu bi anne tabiridir annenin her yaptıgı sevilir yenilir ya o yüzden bizde öle denir anne papuçlarını koysa yenir diye)

bu arada hediyeler devretmiyo herelde bu sefer sen mi alcaksın hediyeyei :52: yaa çok şanslısın kendin seçiceksin hemde 250 tl lik bişiler seçiceksin kıskandım:ssz: güle güle kullan:31:

Kategoriyi PİLAVLAR olarak kabul ediyor musunuz:56::29:
iveeeeeetttt
bana ne oluyorsa:9:

Her türlü sansim yokmus yani:9:

teşekkür ederiz efenim:42::42:

Canım sitenin içinden 250 tl'lik herşeyi seçebilirsin..:26:

o zaman ben bi bakayım şimdi:1::1::1:

Bende yemek yapayim bari..o zamana kadar yeni konu acilir belki..:6:

yine gene ve her zaman :1: tebrikler canım zaten artık seni görünce midemizden evet oyu yükseliyo herelde papuçlarını koysan yicek moddayız artık:52::56::56:

(bu bi anne tabiridir annenin her yaptıgı sevilir yenilir ya o yüzden bizde öle denir anne papuçlarını koysa yenir diye)

bu arada hediyeler devretmiyo herelde bu sefer sen mi alcaksın hediyeyei :52: yaa çok şanslısın kendin seçiceksin hemde 250 tl lik bişiler seçiceksin kıskandım:ssz: güle güle kullan:31:

canım çok sağol ne güzel yorum bu böyle:38::16::16:
beğenilmesi çok mutlu ediyor beni...
bir sürede havam değişiyor yarışmaya katılınca iyi geliyor bana...
evet bu kez hediye çok güzel almayı düşündüğüm bir kaç şey vardı ihtiyacım olan tam zamanında yetişti diyebilirim...

ben katılmıyorum valla billa:1::1::1:
eminim son kararım:42::42::42:

pirinç pilavı yapıp katılcam:52::52::52::52::52::52:şaka şaka:27::27:bu yarışmada yohum:27:

iveeeeeetttt
bana ne oluyorsa:9:

Her türlü sansim yokmus yani:9:

benimde şansım yoktu canım bereket ben katıldıgımda hediye 2.ye geçiyodu :DD 2.ydim ama guruluydum aileme 1. oldum dedim hediyeleri alınca:17::1::1::9:

canım çok sağol ne güzel yorum bu böyle:38::16::16:
beğenilmesi çok mutlu ediyor beni...
bir sürede havam değişiyor yarışmaya katılınca iyi geliyor bana...
evet bu kez hediye çok güzel almayı düşündüğüm bir kaç şey vardı ihtiyacım olan tam zamanında yetişti diyebilirim...

aynen canım ya 250 tl valla benimde çok hoşuma giderdi neler alınır neler :32::21:

cidden katılmıyorum antipatik olmaya başladım ''yine'' kelimelerini çok okuyorum sıkıldı artık herkes benden farkındayım...

Back