cookplus tan seçicem onu biliyorum..sitesine zaten üye olmuştum daha önce lakin sitesine girince bir çok markanın ürünü var siteden rastgele seçebiliyormuyum yoksa sadece cookplus ın adını taşıyan ürünlerdenmi seçiyorum onuda bilmiyorum..ne çok bilinmez var bugüngazel bilir aslında
Egunal tebriklerbanada oy veren 3 arkadaşa cok teşekkür ederim
250 TL'ye kadar istediğin birşeyi seçebilirsin denmişti galiba.Bak hiç de söylemedi Gazel ne seçtiğini.:44:
1.yi cani gönülden kutluyorummm tebriklerrr
oylamaya yetişemedim sanırımama üç tarif aldım çiçek böreği,erişteli sebze böreği ve ıspanaklı mini pasta tariflerini aldım şimdi göbeğimi toplayıp markete gidicem çok canım çekti
eşim tır kullanmaya başladı malum yollarda aç sefil kalıyolar sürekli börek bişiler istiyo saolun hanımlar güzel şeyler öğrenmiş oldum elinize sağlık
1.yi cani gönülden kutluyorummm tebriklerrr
:129::129::129:eveeettttttt
iveeeeeettttKategoriyi PİLAVLAR olarak kabul ediyor musunuz
oylamaya yetişemedim sanırımama üç tarif aldım çiçek böreği,erişteli sebze böreği ve ıspanaklı mini pasta tariflerini aldım şimdi göbeğimi toplayıp markete gidicem çok canım çekti
eşim tır kullanmaya başladı malum yollarda aç sefil kalıyolar sürekli börek bişiler istiyo saolun hanımlar güzel şeyler öğrenmiş oldum elinize sağlık
Canım sitenin içinden 250 tl'lik herşeyi seçebilirsin..:26:
Evettttt kurbanlar.pardon katilacaklar parmak kaldirsinYeni kategori ''PİLAVLAR''
yine gene ve her zamantebrikler canım zaten artık seni görünce midemizden evet oyu yükseliyo herelde papuçlarını koysan yicek moddayız artık
(bu bi anne tabiridir annenin her yaptıgı sevilir yenilir ya o yüzden bizde öle denir anne papuçlarını koysa yenir diye)
bu arada hediyeler devretmiyo herelde bu sefer sen mi alcaksın hediyeyeiyaa çok şanslısın kendin seçiceksin hemde 250 tl lik bişiler seçiceksin kıskandım güle güle kullan
son dakika da karar degistirme sonra bak..hevesimiz kursagimizda kaliyor sonraben katılmıyorum valla billa
eminim son kararım
son dakika da karar degistirme sonra bak..hevesimiz kursagimizda kaliyor sonra
iveeeeeetttt
bana ne oluyorsa
Her türlü sansim yokmus yani
canım çok sağol ne güzel yorum bu böyle
beğenilmesi çok mutlu ediyor beni...
bir sürede havam değişiyor yarışmaya katılınca iyi geliyor bana...
evet bu kez hediye çok güzel almayı düşündüğüm bir kaç şey vardı ihtiyacım olan tam zamanında yetişti diyebilirim...
vallaaaaaaaa yeminlen
Canim yap bir nohutlu oilav..oyum senin o zaman,pesin söylimpirinç pilavı yapıp katılcamşaka şaka bu yarışmada yohum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?