canimsin ha 4,ha 5 aramizda 1 rakamin lafimi olursonradan saydım5.olmuşum ay tabikide çok eğlendim harikaydııııııııııııııııı pro işin şakası ne güzel ablalar tanıdım midem gözüm şenlendi
sonraki ne olucak acep:26::26:canimsin ha 4,ha 5 aramizda 1 rakamin lafimi olur
ben sende bir sonraki kategoriye katilabilme potansiyelide görüyorum yani
kendimi çok önemli insan gibi hissettim
Evet yeni kategori adayları gelmeye başlıyorah canimsin demek düstün tuzaga...
o hissi biliyorum ausum
bencede hemsom,ilk kategorinin ilk kurbanini bulduk,darisi digerlerine
Canım sende renk kattın yarışmaya en önemlisi eğlenmek zatensonradan saydım5.olmuşum ay tabikide çok eğlendim harikaydııııııııııııııııı pro işin şakası ne güzel ablalar tanıdım midem gözüm şenlendi
Evet katılma potansiyeli varcanimsin ha 4,ha 5 aramizda 1 rakamin lafimi olur
ben sende bir sonraki kategoriye katilabilme potansiyelide görüyorum yani
sonraki ne olucak acep:26::26:
kendimi çok önemli insan gibi hissettimşimdi meydana çıkıp alkışa gerek yok dicem
sanmıyorum ama inş
bende hamaratlık yok abla
egunal abla tebrik ederim
dipnot:benide tebrik edin5.oldum insan aferin der 2 kişiyi geçtim
Hiç öyle düşünme uygun kategoride tekrar bekliyorumEğlenmedin mi
Yok ben 4. oldumAma aramızda çok oy farkı yok Gerçi beni yarışmacı olarak saymıyorlar,saymayın
Egunal gelseydi belli olacaktisonraki ne olucak acep:26::26:
Nevreste
kendimi çok önemli insan gibi hissettimşimdi meydana çıkıp alkışa gerek yok dicem
Bu mesaj kayıt altına alınmıştır
Canım kolay ama güzel bir kategori olsun
Mesela ''Pilavlar'' gibi:26:
Aaaaa skandal anket kapatılmış .
Bu akşam son sanıyordum , neden sona bıraktıysam . Yazmıştım daha önce zaten egunal , vuslat ya da pegasus arasında gidip geliyordum , ben gidip gelirken iş işten geçmiş bile .
Egunal tebrikler çok çok , masan , tariflerin her zaman ki gibi , pırıl pırıl , özenli ...
Vuslat senide çok tebrik ederim , sanırım sana oy verirdim , çok özür dilerim şuan bunu yazmamım bir anlamı olmasa da :26:
Aklımdaki diğer yarışmacıların daha önce birincilikleri vardı ve senin böreğin bana sürekli gel beni yaprak yaprak ye diyordu
Oylama kapatılmış ama ben daha var zannediyordum.
Egunal 1.liğini TEBRİK EDERİM canım..
Ve tabiki Vuslat seni de TEbRİK EDERİM canım..
Yarışmaya katılan arkadaşlar hepinizin ELLERİNE SAĞLIK..
Kesinlikle hak ettin canim..kazen gelirde prolugu sana verir insallah
Evet Vuslat ve Egunal fikirlerini söylesinler
aus abla tişkür ederimbende bağırıyorum forumda kısmetim açılsın diye yaptım dermişim
Teşekkür ederim canım benim
Sana da kocaman kocaman tebrikler canım .
Ben 18 yaşında '' anneeee kahvaltı hazır mı '' diye bağırıyordum daha
Yarışmayıda gerçekten eğlence olarak görmek lazım , bak aus ablana 5 kere mi ne katıldım ne 1.lik ne bir şey
Ya nevrestecim ne yalan söyleyeyim ben sanki seni başka bir yere koydum yarışmalarda , hatta bu kategoride kararsız kalınca eşime de gösterdim , o baklavaları arkadaşın yaptıysa ona oy ver dedi , bende dedim baklavalar masa için yarışmıyor ki , olsun dedi yapmış ya , bende ki cevap hem nevo zaten editör . Nevo lan dedi adam bana
Sen birincilik üstü bir yerdesin bizim gönlümüzde de midemizde de
is isten gecti canim..artik katilman farz olduBen seni ve kara kaplı defterini tamamen unutup yazmışım o mesajı
Kazen geleydi,belli olurdu..bekleyecegiz artikOyunu vermiş kabul etttim canım, çok teşekkürler
Çok teşekkür ederim
Teşekkürler canım:16 Hayırlırlı bakalım
Kategoriyi belirlemek 1.nin hakkı canım
tühHmmm işe yarar bir taktik olabilir
Bende bir erkek çocuk var ama 4 yaşında daha
Canım Egunal geçen sadece hediyeyi daha önce 1 .olan tekrar 1. olunca alacak diğer haklar 2.nin ben öyle anladım dedi banada mantıklı geldi:26:Beraber ikisi karar versinlerEgunal gelseydi belli olacakti
Nevreste:119:
Nasıl unutursunBen seni ve kara kaplı defterini tamamen unutup yazmışım o mesajı
Emin ol açılmıştıraus abla tişkür ederimbende bağırıyorum forumda kısmetim açılsın diye yaptım dermişim
Canım fikirlerinizi ikinizde söyleyin..Oyunu vermiş kabul etttim canım, çok teşekkürler
Çok teşekkür ederim
Teşekkürler canım:16 Hayırlırlı bakalım
Kategoriyi belirlemek 1.nin hakkı canım
vuslat abla çok ayıp.
sen bizim gönlümüzün 1.si forumumuzun 2.sisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?