- 9 Haziran 2013
- 7.909
- 12.734
- 248
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyiyim canım teşekkür ederim sen nasılsınnasılsınız hanımlar..
Evet öyle oldu hatta sona oy kullanmak isteyenler kullanamadıgünaydın...
önceki kategoride de böyle olmuştu demek unutmuşum acil b12 takviyesi şart bana
iyiyiz çok şükür..
sende iyisindir inşallah..
gitti pro gitti
Kesinlikle hak ettin canim..kazen gelirde prolugu sana verir insallahProluğu aldım kabul ettim
Teşekkür ederim canım benim Hakkım değil mi
Canimsin üzülme..daha yarisilacak cok kategori vargitti pro gitti
kesinlikle katiliyorum..kolay ama etkili bir kategori olsunYeni kategori hakkındaki fikirlerinizi alabilir miyim
Nacizane fikrim çok zor olmayan 1 çeşit yapılacak bir kategori olsun:44:Kategori zor katılmadık,katılamadık demesin kimse
Kesinlikle hak ettin canim..kazen gelirde prolugu sana verir insallah
Canimsin üzülme..daha yarisilacak cok kategori var
kesinlikle katiliyorum..kolay ama etkili bir kategori olsun
Egunal gelseydide belirleseydi kategoriyi..meraktan catlicigim yoksaKatılıyorum etkili ama kolay bir kategori olsun
Egunal gelseydide belirleseydi kategoriyi..meraktan catlicigim yoksa
Egunal gelseydide belirleseydi kategoriyi..meraktan catlicigim yoksa
Çok teessüf ederim , duygularımla oynayan bir imzan var
Tuzağa düştüm işte , iyi ki kameraya el salla denmiyor sonunda
Evet bende merak ediyorum yeni kategoriyi , belki katılırım bu kez , tembel işi olursa
sanmıyorum ama inşİyiyim canım teşekkür ederim sen nasılsın
Evet öyle oldu hatta sona oy kullanmak isteyenler kullanamadı
Ama daha ilk kez katıldın dur bakalım 2-3-4-5 defa katılacaksın elbet birinde alırsın
bende hamaratlık yok ablaKesinlikle hak ettin canim..kazen gelirde prolugu sana verir insallah
Canimsin üzülme..daha yarisilacak cok kategori var
kesinlikle katiliyorum..kolay ama etkili bir kategori olsun
Hiç öyle düşünme uygun kategoride tekrar bekliyorumEğlenmedin misanmıyorum ama inş
bende hamaratlık yok abla
egunal abla tebrik ederim
dipnot:benide tebrik edin4.olduminsan aferin der2 kişiyi geçtim
ah canimsin demek düstün tuzaga...Çok teessüf ederim , duygularımla oynayan bir imzan var
Tuzağa düştüm işte , iyi ki kameraya el salla denmiyor sonunda
Evet bende merak ediyorum yeni kategoriyi , belki katılırım bu kez , tembel işi olursa
bencede hemsom,ilk kategorinin ilk kurbanini bulduk,darisi digerlerineBu mesaj kayıt altına alınmıştır
Canım kolay ama güzel bir kategori olsun
Mesela ''Pilavlar'' gibi:26:
canim bu yarismaya bir katilan bir daha vazgecemiyor..bagiimlilik yapiyorsanmıyorum ama inş
bende hamaratlık yok abla
egunal abla tebrik ederim
dipnot:benide tebrik edin5.olduminsan aferin der2 kişiyi geçtim
sonradan saydım5.olmuşumay tabikide çok eğlendim harikaydıııııııııııııııııpro işin şakasıne güzel ablalar tanıdımmidem gözüm şenlendiHiç öyle düşünme uygun kategoride tekrar bekliyorumEğlenmedin mi
Yok ben 4. oldumAma aramızda çok oy farkı yok Gerçi beni yarışmacı olarak saymıyorlar,saymayın
çok eğlenceli yaay çook teşekkür ederimcanim bu yarismaya bir katilan bir daha vazgecemiyor..bagiimlilik yapiyor
tebrik ederim canimcigim