- 29 Haziran 2012
- 8.307
- 5.140
- 398
Tesekkür ediyorum canim..bende iyiyim..cocuklari babasiyla babaanneye gönderdim,keyif yapiyorumİyiyim canım çok şükür sen nasılsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tesekkür ediyorum canim..bende iyiyim..cocuklari babasiyla babaanneye gönderdim,keyif yapiyorumİyiyim canım çok şükür sen nasılsın
Tesekkür ediyorum canim..bende iyiyim..cocuklari babasiyla babaanneye gönderdim,keyif yapiyorum
evet canim esimin bütün ailesi burda..Ohhh ne güzel gel keyfim gel
Eşinin ailesi orda o zamanÖyle olması bir açıdan iyi olabilir yalnız değilsiniz
evet canim esimin bütün ailesi burda..
canim herkes isinde gücünde,haftasonundan haftasonuna bir araya gelmeye calisiyoruz...
yanliz degilim canim evet
Böyle olması güzelmiş canım
Bizim burda kimse yok
canim seninki dahada zor...en azindan hastalikta,bir sorun oldugunda eltilerim var yardima geliyorlar..dogumlarimda hep onlar yetisti..kimse olmasaydi ne yapardim bilemiyorum:26:
evet canim hayirlisiEvet canım zor oluyor
Hasta olduğumuz zaman,bayramlarda,tatillerde,özel günlerde zor zamanlar yaşayabiliyoruzMesela 1 haftadır hastayım bayağı zorluk yaşadım bir akrabam olsaydı sıkıntı olmazdıArkadaşlarım dün aradılar niye aramadım çağırsaydın vs..Ama olmuyorBen çok rahat biri değilim
Hayırlısı sağlık olsun
evet canim hayirlisi
canim bende rahat degilim ..karsimda biri is yaparken uyuyamam..kendimi cok rahatsiz hissederim..o yüzden bende kimseyi cagiramiyorum:26:
evet canim..uzakta oldumu insan bir tanidik ariyor etrafinda..dedigin gibi manevi yönden desteklerEvet canım öyle başkası yaparken rahat edemem
Eşinin ailesinin olması manevi açıdan iyi olur.:44:Çok uzaktasın
evet canim..uzakta oldumu insan bir tanidik ariyor etrafinda..dedigin gibi manevi yönden destekler
oylamada 1 gün kaldi canim..yarin oylama patlamasi olmazsa birinci belli
Evet canim..bencede proluk vuslata verilsin..yani insallah öyle olur..sonucta eski kurallar gecerli olsaydida vuslatcigima verilecekti prolukYok canım sanmıyorum oylama bu şekil devam eder.
Hediye Egunal'in diğerleri Vuslat'ın galiba:44:Yani pro kart ve kategori seçimi
Bakalım nasıl olacak yarın veya pazartesi öğreniriz..Evet canim..bencede proluk vuslata verilsin..yani insallah öyle olur..sonucta eski kurallar gecerli olsaydida vuslatcigima verilecekti proluk
yeni kategori ne olur acaba
Proluğu aldım kabul ettimYok canım sanmıyorum oylama bu şekil devam eder.
Hediye Egunal'in diğerleri Vuslat'ın galiba:44:Yani pro kart ve kategori seçimi
Teşekkür ederim canım benim Hakkım değil miEvet canim..bencede proluk vuslata verilsin..yani insallah öyle olur..sonucta eski kurallar gecerli olsaydida vuslatcigima verilecekti proluk
yeni kategori ne olur acaba
Oylamada son saatlerKatılım başlama tarihi : 10 Aralık 2013
En son başvuru tarihi : 05 Ocak 2014 / 23:00 Pazar
Oylama başlama tarihi : 06 Ocak 2014
Oylama bitiş tarihi : 12 Ocak 2014 / 23:00 Pazar
Günaydınlar
Oylamada son saatler
günaydınnn...
anket saat 9:49 da kapatılacak diye yazıyordu hakikaten kapatılmış yani akşam 23:00 bitiş tarihi burda geçerli olmadı:26:
Günaydın.
Bir önceki kategoride de böyle olmuştu
günaydınnn...
anket saat 9:49 da kapatılacak diye yazıyordu hakikaten kapatılmış yani akşam 23:00 bitiş tarihi burda geçerli olmadı:26:
Günaydın.
Bir önceki kategoride de böyle olmuştu
nasılsınız hanımlar..