• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mezeler - Ordövrler Çay Saati Tarifleri, Gün İkramları CookPlus Sponsorluğunda....

En beğendiğim tarif...

• Ankete Katılan
    156
  • Anket Kapalı .
Ohhh ne güzel gel keyfim gel:52:
Eşinin ailesi orda o zaman:31:Öyle olması bir açıdan iyi olabilir yalnız değilsiniz:34:
evet canim esimin bütün ailesi burda..
canim herkes isinde gücünde,haftasonundan haftasonuna bir araya gelmeye calisiyoruz...
yanliz degilim canim evet:31:

Böyle olması güzelmiş canım:31:
Bizim burda kimse yok:ssz:

canim seninki dahada zor...en azindan hastalikta,bir sorun oldugunda eltilerim var yardima geliyorlar..dogumlarimda hep onlar yetisti..kimse olmasaydi ne yapardim bilemiyorum:26:

canim seninki dahada zor...en azindan hastalikta,bir sorun oldugunda eltilerim var yardima geliyorlar..dogumlarimda hep onlar yetisti..kimse olmasaydi ne yapardim bilemiyorum:26:

Evet canım zor oluyor:31:
Hasta olduğumuz zaman,bayramlarda,tatillerde,özel günlerde zor zamanlar yaşayabiliyoruz:31:Mesela 1 haftadır hastayım bayağı zorluk yaşadım bir akrabam olsaydı sıkıntı olmazdı:ssz:Arkadaşlarım dün aradılar niye aramadım çağırsaydın vs..Ama olmuyor:31:Ben çok rahat biri değilim:9:
Hayırlısı sağlık olsun:31:

Evet canım zor oluyor:31:
Hasta olduğumuz zaman,bayramlarda,tatillerde,özel günlerde zor zamanlar yaşayabiliyoruz:31:Mesela 1 haftadır hastayım bayağı zorluk yaşadım bir akrabam olsaydı sıkıntı olmazdı:ssz:Arkadaşlarım dün aradılar niye aramadım çağırsaydın vs..Ama olmuyor:31:Ben çok rahat biri değilim:9:
Hayırlısı sağlık olsun:31:
evet canim hayirlisi:16:

canim bende rahat degilim ..karsimda biri is yaparken uyuyamam..kendimi cok rahatsiz hissederim..o yüzden bende kimseyi cagiramiyorum:26:

nevosum begen tusu yeniden gelecekmi,yoksa bu yildizami kaldik canim..bir bilgin varmi:26:

evet canim hayirlisi:16:

canim bende rahat degilim ..karsimda biri is yaparken uyuyamam..kendimi cok rahatsiz hissederim..o yüzden bende kimseyi cagiramiyorum:26:

Evet canım öyle başkası yaparken rahat edemem:31:
Eşinin ailesinin olması manevi açıdan iyi olur.:44:Çok uzaktasın:38:

Evet canım öyle başkası yaparken rahat edemem:31:
Eşinin ailesinin olması manevi açıdan iyi olur.:44:Çok uzaktasın:38:
evet canim..uzakta oldumu insan bir tanidik ariyor etrafinda..dedigin gibi manevi yönden destekler:16:

oylamada 1 gün kaldi canim..yarin oylama patlamasi olmazsa birinci belli:52:

evet canim..uzakta oldumu insan bir tanidik ariyor etrafinda..dedigin gibi manevi yönden destekler:16:

oylamada 1 gün kaldi canim..yarin oylama patlamasi olmazsa birinci belli:52:

Yok canım sanmıyorum oylama bu şekil devam eder.:34:
Hediye Egunal'in diğerleri Vuslat'ın galiba:44:Yani pro kart ve kategori seçimi:9:

Hediye Egunal'in diğerleri Vuslat'ın galiba:44:Yani pro kart ve kategori seçimi:9:
Evet canim..bencede proluk vuslata verilsin..yani insallah öyle olur..sonucta eski kurallar gecerli olsaydida vuslatcigima verilecekti proluk:16:

yeni kategori ne olur acaba:52:

Proluğu aldım kabul ettim:9::9:
Evet canim..bencede proluk vuslata verilsin..yani insallah öyle olur..sonucta eski kurallar gecerli olsaydida vuslatcigima verilecekti proluk:16:

yeni kategori ne olur acaba:52:
Teşekkür ederim canım benim:16: Hakkım değil mi:17:

Günaydınlar:16::16:
Katılım başlama tarihi : 10 Aralık 2013
En son başvuru tarihi : 05 Ocak 2014 / 23:00 Pazar
Oylama başlama tarihi : 06 Ocak 2014
Oylama bitiş tarihi : 12 Ocak 2014 / 23:00 Pazar
Oylamada son saatler :52:

Back