- 29 Haziran 2012
- 8.307
- 5.138
- 398
Tesekkür ediyorum canim..bende iyiyim..cocuklari babasiyla babaanneye gönderdim,keyif yapiyorumİyiyim canım çok şükür sen nasılsın![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tesekkür ediyorum canim..bende iyiyim..cocuklari babasiyla babaanneye gönderdim,keyif yapiyorumİyiyim canım çok şükür sen nasılsın![]()
Tesekkür ediyorum canim..bende iyiyim..cocuklari babasiyla babaanneye gönderdim,keyif yapiyorum![]()
evet canim esimin bütün ailesi burda..Ohhh ne güzel gel keyfim gel
Eşinin ailesi orda o zamanÖyle olması bir açıdan iyi olabilir yalnız değilsiniz
![]()
evet canim esimin bütün ailesi burda..
canim herkes isinde gücünde,haftasonundan haftasonuna bir araya gelmeye calisiyoruz...
yanliz degilim canim evet![]()
Böyle olması güzelmiş canım
Bizim burda kimse yok![]()
canim seninki dahada zor...en azindan hastalikta,bir sorun oldugunda eltilerim var yardima geliyorlar..dogumlarimda hep onlar yetisti..kimse olmasaydi ne yapardim bilemiyorum:26:
evet canim hayirlisiEvet canım zor oluyor
Hasta olduğumuz zaman,bayramlarda,tatillerde,özel günlerde zor zamanlar yaşayabiliyoruzMesela 1 haftadır hastayım bayağı zorluk yaşadım bir akrabam olsaydı sıkıntı olmazdı
Arkadaşlarım dün aradılar niye aramadım çağırsaydın vs..Ama olmuyor
Ben çok rahat biri değilim
Hayırlısı sağlık olsun![]()
evet canim hayirlisi
canim bende rahat degilim ..karsimda biri is yaparken uyuyamam..kendimi cok rahatsiz hissederim..o yüzden bende kimseyi cagiramiyorum:26:
evet canim..uzakta oldumu insan bir tanidik ariyor etrafinda..dedigin gibi manevi yönden desteklerEvet canım öyle başkası yaparken rahat edemem
Eşinin ailesinin olması manevi açıdan iyi olur.:44:Çok uzaktasın![]()
evet canim..uzakta oldumu insan bir tanidik ariyor etrafinda..dedigin gibi manevi yönden destekler
oylamada 1 gün kaldi canim..yarin oylama patlamasi olmazsa birinci belli![]()
Evet canim..bencede proluk vuslata verilsin..yani insallah öyle olur..sonucta eski kurallar gecerli olsaydida vuslatcigima verilecekti prolukYok canım sanmıyorum oylama bu şekil devam eder.
Hediye Egunal'in diğerleri Vuslat'ın galiba:44:Yani pro kart ve kategori seçimi![]()
Bakalım nasıl olacak yarın veya pazartesi öğreniriz..Evet canim..bencede proluk vuslata verilsin..yani insallah öyle olur..sonucta eski kurallar gecerli olsaydida vuslatcigima verilecekti proluk
yeni kategori ne olur acaba![]()
Proluğu aldım kabul ettimYok canım sanmıyorum oylama bu şekil devam eder.
Hediye Egunal'in diğerleri Vuslat'ın galiba:44:Yani pro kart ve kategori seçimi![]()
Teşekkür ederim canım benimEvet canim..bencede proluk vuslata verilsin..yani insallah öyle olur..sonucta eski kurallar gecerli olsaydida vuslatcigima verilecekti proluk
yeni kategori ne olur acaba![]()
Oylamada son saatlerKatılım başlama tarihi : 10 Aralık 2013
En son başvuru tarihi : 05 Ocak 2014 / 23:00 Pazar
Oylama başlama tarihi : 06 Ocak 2014
Oylama bitiş tarihi : 12 Ocak 2014 / 23:00 Pazar
Günaydınlar
Oylamada son saatler![]()
günaydınnn...
anket saat 9:49 da kapatılacak diye yazıyordu hakikaten kapatılmış yani akşam 23:00 bitiş tarihi burda geçerli olmadı:26:
Günaydın.
Bir önceki kategoride de böyle olmuştu![]()
günaydınnn...
anket saat 9:49 da kapatılacak diye yazıyordu hakikaten kapatılmış yani akşam 23:00 bitiş tarihi burda geçerli olmadı:26:
Günaydın.
Bir önceki kategoride de böyle olmuştu![]()
nasılsınız hanımlar..![]()