Mezeler - Ordövrler Çay Saati Tarifleri, Gün İkramları CookPlus Sponsorluğunda....

En beğendiğim tarif...

• Ankete Katılan
    156
  • Anket Kapalı .
İnşaAllah güzel haberlerini alırsın canım, Rabbim acil şifalar versin.

hoş geldin egunal... fikrim gelmiştide söyledim ablalarım destek oldu nasıl sen ne diyon? ama bende aynı şeyi düşünüyorum .. mesela 9 15 ocak arasında kategorilerinizi belirtin dicez.. bu süreçte herkes yazcak örneğin ; ''dilaraa domatesden uğur böceği sandvçlerim.. '' yazıp liste çıkarcaz.. ayın on beşinde herkes koycak siteye konusunu yemeğiyle.. bir gün sonrada oylancak.. olur mu kii

''dilaraginosss : domateden uğur böcekli kanepelerim..'' o tarihler içinde herkes kendi yapcağıı yazın böyle..

sonra tariflerin açıklancağı o gün içinde resmi ile tarif yazılıp konuya eklensin.. böylece bugün yapamadım yorgundum falan olmaz.. tüm tarifler aynı gün gelir ve oylama sunulur... hem tarif gelmeden ismi gelincede eğlenceli ve merak verici olur bence

Bende senin gibi düsünüyorum canim..her zaman bir adim önde olalim diye önce katilim bile zorla oluyor,böyle bir yaris olsa ne olur bilemiyorum yani
Selam hanımlar
Bu yarışma çok heyecanlı
Selam canimsin..nasil oldun daha iyimisin

evet canim heyecanli gidiyor..egunal her zamanki gibi önde,arkadan vuslat nefesim ensende diyor..onun ardindan ben kaplumbaga hiziyla ilerliyorum
olur katılırım 4 aylık eşimi nasıl zehirleyebilirim kategorisi açın birinci belli ikinci kimm

Kim açacak konuyu Mune ablam duymasın:18::18::18:
Bencede duymasin,her yerde kulagi var valla..hemen gelir bizi boyar
Allah yardımcısı olsun Burası çok cazip gelmiyor demek ki
buranin yatak odasi yok ondandir canim

Vuslat biraz ekşın mı yapsak.Sen yarışmacı adaylarımızdan birine sataş masusçuktan.Bak nasıl geliyorlar.
kurbani secmissin adracigim

Ben mi Tabi sonra ilk banımı yiyeyim sonra Hazır ilk defa 2. olarak götürürken atma beni beni ateşe:18:
Başka bir aday bulsak ortalığı kızıştıracak
ay canim sen daha hic ceza almadinmi..oy oy kiyamam ben sana

e ben tecrübeli sayilirim..yarisma icin herseye varim..ben satasayimmi...

bende katilim konusunda süpheliyim:44:

haklısın valla çok sönük olur.ya bence tek çözüm oylamanın gizli olması evet o zamanda itiraz edenler şikayet edenler olacaktır ama en azından renkli ve katılımı bol olur.benim bildiğim ya da hatırladığım diyelim yeni sponsorumuz için bu kural değişti yani hediye alınabiliyor ama diğer haklar pro ve kategori belirleme hakları ikinci olana geçiyor gibi anladım ben ne yani yanlışmı anlamışım

Amin vuslatcım güzel haberler almayı çok istiyorum..

tatlım ben bu gibi konularda yemek editörlerimizin fikirlerine bağlı kalırım onların olur demesi önemli benim için.Onların öngörüleri çok önemli yapılıp ypılamayacağı ve yapıldığında karşılaşılacak sorunlar ya da olumlu durumları onlar tahmin ederler.Fikir çok güzel uygulanabilirliliğide yetkili ve etkili editörlerimize bağlı diye düşünüyorum

en azından fikrimin beğenilmesine çok sevindim yetkililere duyurmuş olalım uygun görürlerse hoş olur...

Eveet sicilim temiz
Tamam kurbanı bulduk

Eveet sicilim temiz
Tamam kurbanı bulduk

herkese iyi akşamlar diliyorum ben kaçıyorum.. mesaim bitcek sonrada eve gidip yemek bulaşık tavuk tarifi denicem iç pilava sarcam yapabilirsem sonuçları paylaşırım .. akşam yine gelirim öpüyorum

Evet canım oylama dışında yarışmada değişmesi gereken birşeyin olduğunu düşünmüyorum ama onunda bir çözümü yok böyle devam edilecek
Biraz daha iyiyim canım çok sağolAma hala çok dolaşamıyorum
Evet her yerde kulağı var ben bile KİBlerim ona göre
Evet biz baştan 1.yi söylemiştikHatta ben sonuncu olacağımıda söylemiştim Yine iyi gidiyorum

İnşaallah öyledir 2. pro kartlı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…