Mezeler - Ordövrler Çay Saati Tarifleri, Gün İkramları CookPlus Sponsorluğunda....

En beğendiğim tarif...

• Ankete Katılan
    156
  • Anket Kapalı .
Canım geçmiş olsun, hayırdır, kötü bir şey değildir umarım:26:

sağol vuslatcım..kendimle ilgili değil canım yakınlarımla ilgili bir durum cuma günü belli olacak sonuç artık bu 2 gün düşünmekten acaba ne oldu demekten kendimi yer bitiririm...etrafımda 3 kişi var şu an hastane işleri olan onların arasında kaldım yorgunum yani..herşey hikaye önce sağlık gerisi bir şekilde olur...

İnşaAllah sonuçlar yüzünüzü güldürür canım Rabbim daima sağlık, sıhhat versin(amin).

Ayy keşke canım benim
Evet egunal kaçıyor ben kovalıyorum Fark atmış yine
Canim cok fark yok,her an degisebilir sonuclar

Vuslatcigim kuzularina cok gecmisolsun..okullardan getiriyorlar seninde dedigin gibi
Kesinlikle her an degisebilir

Canim cok gecmisolsun yakinlarina..insallah saglikli haberlerini alirsin

iyi akşamlarr yarışma başlamışş ben yeni uğrayabildimm neler neler yapılmışş herkesin ellerine emeğine sağlık

Son düzenleme:

Vuslatcigim kuzularina cok gecmisolsun..okullardan getiriyorlar seninde dedigin gibi

Kesinlikle her an degisebilir

Canim cok gecmisolsun yakinlarina..insallah saglikli haberlerini alirsin

sağol canım

Sağol canım Okulları özel olarak dezenfekte etseler fena olmaz aslın da, işe yarardı belki:44:

Secim kampanyasinami baslasam ne yapsam...

Gecen yarista tutmustu,belki yine tutar

Bana oy verein yabanci dil kursu acacagim buraya,devamida gelecek..

Secim kampanyasinami baslasam ne yapsam...

Gecen yarista tutmustu,belki yine tutar

Bana oy verein yabanci dil kursu acacagim buraya,devamida gelecek..

Bak bir de yabancı dil kursu diyor Yabancı dil yüzünden iş bulamayanlar koşa koşa gelecek şimdi

Hassas noktadan vurdun Valla Dur ben topiğe kilit vurayım da kimse gelmesin
oda birseymi canim..daha diyet yapanlar icin planlarim var

gel vatandas gel,kalmadi bitiyor..bana oy verin,zayiflayin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…