Aha yandın pegasus
Hemsom sagolsun gambazlamis beni
Büyük patron yakacak beni..yarin buralarda olamazsam sebebi belli canim..Aha yandın pegasus
Büyük patron yakacak beni..yarin buralarda olamazsam sebebi belli canim..
Allah razi olsun canim..gözlerim yasardiEvet alışkanlık yaptı yemekleri mi sürekli ekliyorumBurası heyecan yapmıyor
Biz bakarız onlaraSana sarma içli köfte börek çörekte yollarız tam yerindesin
Allah razi olsun canim..gözlerim yasardi
Canim lütfen yemekler az yagli olsun..börek yerine salata tercihimdir..izgara balik et olabilir..sarmalar lahana olsun ve bulgurlu olsun..
diyeti bozarsam kizlar beni yakar
Bilirim canim kiyamazsin
5 yildizli otel gibi valla.canim sen kiblemiyorsam ben kendimi kibleyecegim..koca dirdiri yok,cocuk zirziri yok..yemeklerde özel oluyor..ben hep mapusta kalayim bariTamam sana özel menü hazırlayacağız
Birini ben alırım ikisini nevoş alır ben de çocuk sayısı fazlaHemsom sagolsun gambazlamis beni
Evet alışkanlık yaptı yemekleri mi sürekli ekliyorumBurası heyecan yapmıyor
Biz bakarız onlaraSana sarma içli köfte börek çörekte yollarız tam yerindesin
Biraz sonra yetkililer gelirler
28 canim..güccügüm daha hemsom
Daha önce sormuş olabilirimYaşın kaç canım
Tabi hizmette sınır yok sauna,havuz herşey mevcut5 yildizli otel gibi valla.canim sen kiblemiyorsam ben kendimi kibleyecegim..koca dirdiri yok,cocuk zirziri yok..yemeklerde özel oluyor..ben hep mapusta kalayim bari
Birini ben alırım ikisini nevoş alır ben de çocuk sayısı fazla
Sonra beni de resmi olmadan çocuk yuvası açmış diye içeri almasınlar
Yarışmaya heyecan kalmıyor tabiEvet biz bakarİz sen düşünme çocukları, gözün arkada kalmasın
]Birini ben alırım ikisini nevoş alır ben de çocuk sayısı fazla
Sonra beni de resmi olmadan çocuk yuvası açmış diye içeri almasınlar
Tesekkür ettim vuslatcigim..kendimi kiblemeye karar verdim,tatil niyetineYarışmaya heyecan kalmıyor tabiEvet biz bakarİz sen düşünme çocukları, gözün arkada kalmasın
5 yildizli otel gibi valla.canim sen kiblemiyorsam ben kendimi kibleyecegim..koca dirdiri yok,cocuk zirziri yok..yemeklerde özel oluyor..ben hep mapusta kalayim bari
Kulaga cok hos geliyor canim...Tabi hizmette sınır yok sauna,havuz herşey mevcutBende mi gelsem
Büyükleri ben alırım
Evet kalmadı
Kulaga cok hos geliyor canim...
az daha saydirsam hemen alirlarmi acaba
18 de evlendim..20 de anne oldum..24 te 2 numara,26 da 3 numara olduEvet benden küçüksün erken evlendin galiba
Haklisin hemsom..bir an gaza geldim..kazen abimiz olmasa bu site nice olur diye toparlayip noktayi koyayimBence daha ileri gitme:18:
Canim sen kac yasindaydinEvet küçükmüşsün canım, duyan da 50lerdeyim sanır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?