- 9 Haziran 2013
- 7.909
- 12.730
- 248
Insallah canim..bende yarismada almistim proyu,darisi isteyen herkese diyeyim
Nevosum egunal olmasa sen derdim ama egunalin oldugu hic bir yarismada baskasi kazanmadi
damlaya damlaya göl olur
canim o belli olmuyor..hic beklemedin anda bir bakmissin bütün oylar seni gösteriyor
görüsürüz hemsom
yok kendime oy vermicem de sana mı nevreste ablaya mı egunal ablaya mı oy versem bilemedim düşünüyorum neden bu kadan güzel yapıyonuz
bence pegasus abla egunal abla ile sen kapışcanız yarışmada
Ben çıkıyorum hanımlar görüşürüz
oy
Görüşürüz canım
Evet canim sonuc degismesede moralde bozulmaz..Bilemiyorum ki canım, gizli olsa diyeceğim oylama ama yine de sonuç değişmez san ki:26:
Birden fazla tarife oy verme daha mantıklı gibi, dediğin gibi en azından 0 oy olanağı olmaz.
Ben gerçekten çok üzülüyorum sırf arkaşı diye oy vermeler falan, diğer yarışmacılara büyük haksızlık bence
bencede cikma..ben 2.denemeemde kapmistim prolugu..belki seninkide 2.dedir..olmadı alana kadar mutfaktan çıkmam
bu kadar güzellik içinde beni göstermeyeceği kesindeyarın görüciiz
oysen benim gözlerimin gönlümün 1.sisin ablacım
üniversiteye hazırlanıyorum artık aşçılık bölümüne gidimEvet canim sonuc degismesede moralde bozulmaz..
Artik nasil olur bilmiyorum ama umarim seninde dedigin gibi arkadasa degilde yemeklere gider oylar
bencede cikma..ben 2.denemeemde kapmistim prolugu..belki seninkide 2.dedir..
Gel hadi gel aldın gönlümü öpeyim seni
Evet canim sonuc degismesede moralde bozulmaz..
Artik nasil olur bilmiyorum ama umarim seninde dedigin gibi arkadasa degilde yemeklere gider oylar
Canim ben senin yasindayken yumurta bile kiramazdim..sen süpersin yani,kendini yabana atmaüniversiteye hazırlanıyorum artık aşçılık bölümüne gidim
sınıfımdakiler evde kalcan diyolarCanim ben senin yasindayken yumurta bile kiramazdim..sen süpersin yani,kendini yabana atma
ben zeytinyaglilardan sonra tanistim yarismayla..ben geldigimdede ayni oylar sorundu,halada oylar sorun...bu konuda herkes fikrini bildirse,dedigim gibi kurallar düzenlenir aslindaUmarım canım, yoksa herkes teker teker çekiliyorKatılacak pek kimse olmayacak bu gidişle, ilk başlarda daha canlıydİ yarışma bölümü, şimdi ne kadar sessiz
18 yaşındaysa olur rakip oluruzBir sonra ki kategori de kızımı yarıştırıcam
benimkilerde hep dibine tutardisınıfımdakiler evde kalcan diyolarbende kıramıyorum ki pişiremiyorum üstü çiğ çiğ kalıyo
Oyy canim...Bir sonra ki kategori de kızımı yarıştırıcam
18 yaşındaysa olur rakip oluruz
Görüsürüz canim..bende masayi toparlayayim bari..cocuklari yedirdim,masayida toplarsam kimse kaldiramaz beni dahahamarat ablalarımben çıkayım artık,görüşürüz kendinize hamarat ellerinize ve mutfaklarınıza çok cici bakın
Evet, yönetimin oylama konusun da bir düzenleme yapması gerektiğini düşünüyorumben zeytinyaglilardan sonra tanistim yarismayla..ben geldigimdede ayni oylar sorundu,halada oylar sorun...bu konuda herkes fikrini bildirse,dedigim gibi kurallar düzenlenir aslinda
hamarat ablalarımben çıkayım artık,görüşürüz kendinize hamarat ellerinize ve mutfaklarınıza çok cici bakın
Yok canım henüz o kadar olmadı18 yaşındaysa olur rakip oluruz
benimkilerde hep dibine tutardi
Oyy canim...kac yasinda kizin vuslatcigim..
Masallah canim,Yok canım henüz o kadar olmadı
15 yaşın da canım, bugün dedim seni yarıştırayım , hemen atladı tamam diye
Sağol canımMasallah canim,büyütmüssün sen
15 yasinda mutfak isi geliyorsa elindenharika
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?