Mezeler - Ordövrler Çay Saati Tarifleri, Gün İkramları CookPlus Sponsorluğunda....

En beğendiğim tarif...

• Ankete Katılan
    156
  • Anket Kapalı .
Insallah canim..bende yarismada almistim proyu,darisi isteyen herkese diyeyim
olmadı alana kadar mutfaktan çıkmam
Nevosum egunal olmasa sen derdim ama egunalin oldugu hic bir yarismada baskasi kazanmadi

damlaya damlaya göl olur

canim o belli olmuyor..hic beklemedin anda bir bakmissin bütün oylar seni gösteriyor

görüsürüz hemsom

bu kadar güzellik içinde beni göstermeyeceği kesindeyarın görüciiz

Evet canim sonuc degismesede moralde bozulmaz..
Artik nasil olur bilmiyorum ama umarim seninde dedigin gibi arkadasa degilde yemeklere gider oylar
olmadı alana kadar mutfaktan çıkmam

bu kadar güzellik içinde beni göstermeyeceği kesindeyarın görüciiz
bencede cikma..ben 2.denemeemde kapmistim prolugu..belki seninkide 2.dedir..

Artik nasil olur bilmiyorum ama umarim seninde dedigin gibi arkadasa degilde yemeklere gider oylar

bencede cikma..ben 2.denemeemde kapmistim prolugu..belki seninkide 2.dedir..

üniversiteye hazırlanıyorum artık aşçılık bölümüne gidim

Gel hadi gel aldın gönlümü öpeyim seni

Umarım canım, yoksa herkes teker teker çekiliyor Katılacak pek kimse olmayacak bu gidişle, ilk başlarda daha canlıydİ yarışma bölümü, şimdi ne kadar sessiz

Umarım canım, yoksa herkes teker teker çekiliyor Katılacak pek kimse olmayacak bu gidişle, ilk başlarda daha canlıydİ yarışma bölümü, şimdi ne kadar sessiz
ben zeytinyaglilardan sonra tanistim yarismayla..ben geldigimdede ayni oylar sorundu,halada oylar sorun...bu konuda herkes fikrini bildirse,dedigim gibi kurallar düzenlenir aslinda

hamarat ablalarımben çıkayım artık,görüşürüz kendinize hamarat ellerinize ve mutfaklarınıza çok cici bakın

ben zeytinyaglilardan sonra tanistim yarismayla..ben geldigimdede ayni oylar sorundu,halada oylar sorun...bu konuda herkes fikrini bildirse,dedigim gibi kurallar düzenlenir aslinda
Evet, yönetimin oylama konusun da bir düzenleme yapması gerektiğini düşünüyorum
hamarat ablalarımben çıkayım artık,görüşürüz kendinize hamarat ellerinize ve mutfaklarınıza çok cici bakın

Görüşürüz canım Sen de iyi bak kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…