18 de evlendim..20 de anne oldum..24 te 2 numara,26 da 3 numara oldu
Kizlarimla arkadas gibi olcaz..ne güzel..birbirimizin kiyafetlerini giyeriz bakarsin..bu yüzden zayiflamam sart
Vuslatcigim kol kola girelim istersen mapusa,bu firsat bir daha ele gecmezBöyle mapusa can kurban
Haklisin hemsom..bir an gaza geldim..kazen abimiz olmasa bu site nice olur diye toparlayip noktayi koyayim
Canim sen kac yasindaydin
birde kac kiz,kac erkek..
ne merakliyim yahu
Vuslatcigim kol kola girelim istersen mapusa,bu firsat bir daha ele gecmez
Kulaga cok hos geliyor canim...
az daha saydirsam hemen alirlarmi acaba
Bence de gitme canım, sonra görüş yasağı koyarlar mamalardan da olursunBence daha ileri gitme:18:
18 de evlendim..20 de anne oldum..24 te 2 numara,26 da 3 numara oldu
Kizlarimla arkadas gibi olcaz..ne güzel..birbirimizin kiyafetlerini giyeriz bakarsin..bu yüzden zayiflamam sart
Bence de gitme canım, sonra görüş yasağı koyarlar mamalardan da olursun
Biz giyiyoruz kızımla, gerçi benim kıyafetler kızıma dar geliyor biraz
Ben yolu yarıladım canım 35Haklisin hemsom..bir an gaza geldim..kazen abimiz olmasa bu site nice olur diye toparlayip noktayi koyayim
Canim sen kac yasindaydin
birde kac kiz,kac erkek..
ne merakliyim yahu
Vuslatcigim kol kola girelim istersen mapusa,bu firsat bir daha ele gecmez
Ben yolu yarıladım canım 353 kız 1 erkek canım
Girelim girmesine de canım benim 4 çocuğu kimin başına salıcam
Maşaallah canım
Benim 2 yıl olmadı bende 21 de evlendim24 yaşıma girmeye az kalmıştı kızlarım oldu 29 da 3 numara
Evet oğlumdan önce 36 bedendim kızları kardeşim sanıyorlardıTekrar zayıflamam gerekiyor
Yok canim kafa dinlemeye gidiyoruz..cocuklara bakarlar artikTam pansiyon olursa bende geleyim ama çocuklar ve eşim olmasın
Ay evet canim..bak ben onu düsünemedimBence de gitme canım, sonra görüş yasağı koyarlar mamalardan da olursun
Biz giyiyoruz kızımla, gerçi benim kıyafetler kızıma dar geliyor biraz
Sen çok zayıfsın maşaallahÇokta güzelsin
Evet ya,kazen bizim cocuklar ortada kalir bak,sakin davranmaBizde çocuk çok kimse kabul etmez
Ben yolu yarıladım canım 353 kız 1 erkek canım
Girelim girmesine de canım benim 4 çocuğu kimin başına salıcam
Bir ay mapusta kalsam bana tatil gibi gelir herhalde, ekmek elden su göldenTam pansiyon olursa bende geleyim ama çocuklar ve eşim olmasın
Sen çok zayıfsın maşaallahÇokta güzelsin
Bende merak ediyorum herkesi..her giren bir resim eklese,merakta kalmasak bizde ne güzel olurduBir ay mapusta kalsam bana tatil gibi gelir herhalde, ekmek elden su gölden
Canım benim çok teşekkür ederimGüzel bakan güzel görürmüş nevoşum
Ya ben seni çok merak ediyorum, hatta en çok seni merak ediyorumBir göstersene kendini nevoşum
Şimdiki aklaım olsa bende erken evlenmezdim
Sende erken sayilirsin canim..simdiki kizlar evlenmiyor..zamane kizlari iste
Canim ben evlendigimde 34 giyiyordum
3 numaraya kadar 36 giydim..sonrasinida ne sen sor,ne ben söylim hemsom
Yok canim kafa dinlemeye gidiyoruz..cocuklara bakarlar artik
Ay evet canim..bak ben onu düsünemedim
Sen baya zayifsin o zaman:44:
Öylemi..ben görmedim birsey diyemicem ama vuslatcigim bundan sonra en kadim dostumsun..e dost dosttan birsey saklamaz..canim 4 tane dogurup nasil zayif kalabildin..sirlarini alabilirmiyim
Evet sırayla önce kim:26:Evet ya,kazen bizim cocuklar ortada kalir bak,sakin davranma
Cok cocuk güzelde,zor oluyor...burda 2 haftadir okullar tatil,acilsin diye dua ediyorum
Nöbetlese girelim o zaman..vardiyeli
Bir ay mapusta kalsam bana tatil gibi gelir herhalde, ekmek elden su gölden
Canım benim çok teşekkür ederimGüzel bakan güzel görürmüş nevoşum
Ya ben seni çok merak ediyorum, hatta en çok seni merak ediyorumBir göstersene kendini nevoşum
Bende merak ediyorum herkesi..her giren bir resim eklese,merakta kalmasak bizde ne güzel olurdu
Şimdiki aklaım olsa bende erken evlenmezdim
Ama erken anne olmak güzel
Evet babaları baksın bir zahmet
Evet sırayla önce kim:26:
Öyle miBilmemki bayağıdır resim eklemedim
Evet canim bazen hayalle gercek uyusmaya biliyor..o yüzden ben hic resim eklemiyorum,kimsenin hayallerini yikmayayim diyeÖyle benimde merak ettiğim çok kişi var ama yazışmalarla bazen farklı olabiliyoruzHayaller yıkılmasın
2 gün sonra verirler yuvayaBizde çocuk çok kimse kabul etmez
Sende erken sayilirsin canim..simdiki kizlar evlenmiyor..zamane kizlari iste
Canim ben evlendigimde 34 giyiyordum
3 numaraya kadar 36 giydim..sonrasinida ne sen sor,ne ben söylim hemsom
Yok canim kafa dinlemeye gidiyoruz..cocuklara bakarlar artik
Ay evet canim..bak ben onu düsünemedim
Sen baya zayifsin o zaman:44:
Öylemi..ben görmedim birsey diyemicem ama vuslatcigim bundan sonra en kadim dostumsun..e dost dosttan birsey saklamaz..canim 4 tane dogurup nasil zayif kalabildin..sirlarini alabilirmiyim
Sorma ya okula gidince bir nebze nefes alıyorum ben de, yoksa küçüğü de gün boyu pek uyku uyumuyor sesteEvet ya,kazen bizim cocuklar ortada kalir bak,sakin davranma
Cok cocuk güzelde,zor oluyor...burda 2 haftadir okullar tatil,acilsin diye dua ediyorum
Nöbetlese girelim o zaman..vardiyeli
2 gün sonra verirler yuvaya
O sırrı bilsem söylerim de ben de bilmiyorum canım
Tek yaptığım çocukların peşinden koşuşturma
Sorma ya okula gidince bir nebze nefes alıyorum ben de, yoksa küçüğü de gün boyu pek uyku uyumuyor seste
Zaten eli ayağı hiç durmuyor hep muzurluk peşinde
İyi tamam öyle olsunCanim önce vuslat girsin,onun 4 tane..bizden daha cok ihtiyaci var,sonrada ben gideyim..sen edisin ya en son sen gir
Evet hayallerinizi yıkmayayımEvet canim bazen hayalle gercek uyusmaya biliyor..o yüzden ben hic resim eklemiyorum,kimsenin hayallerini yikmayayim diye
2 gün sonra verirler yuvaya
O sırrı bilsem söylerim de ben de bilmiyorum canım
Tek yaptığım çocukların peşinden koşuşturma
Sorma ya okula gidince bir nebze nefes alıyorum ben de, yoksa küçüğü de gün boyu pek uyku uyumuyor seste
Zaten eli ayağı hiç durmuyor hep muzurluk peşinde
Seni görmeden şurdan şuraya gitmem, o resim buraya gelecekŞimdiki aklaım olsa bende erken evlenmezdim
Ama erken anne olmak güzel
Evet babaları baksın bir zahmet
Evet sırayla önce kim:26:
Öyle miBilmemki bayağıdır resim eklemedim
Evet önce ben bir tatil yapayımCanim önce vuslat girsin,onun 4 tane..bizden daha cok ihtiyaci var,sonrada ben gideyim..sen edisin ya en son sen gir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?