kazene dilekce yazsak, bu konuda degisiklige gitmezmi acabaEvet öyleymiş
Canım oylamadan kaynaklandığını düşünüyorumArkadaş çevresi biraz oylamayı etkiliyor:44:
kazene dilekce yazsak, bu konuda degisiklige gitmezmi acaba
Bence puanlama sistemi daha amntikli..hem kimsenin hevesi kirilmaz oy almadim diye,hemde her yemege puan verilirCanım nasıl olabilir bilmiyorum:26:Yani bir çözüm olsa sunarız
Deme öyleEvet canım çabuk geçiyor biz de yaşlanıyoruz
Evet öyleymiş
Canım oylamadan kaynaklandığını düşünüyorumArkadaş çevresi biraz oylamayı etkiliyor:44:
Bence puanlama sistemi daha amntikli..hem kimsenin hevesi kirilmaz oy almadim diye,hemde her yemege puan verilir
Deme öyleKompleksim yükseliyor
Evet, benim de bu yüzden hevesim kırılıyor her defasın da, ama sonra bir bakıyorum yine yarışmadayım
Bu sefer de öyle olursa noktayı koyucam
Dinlenmeye mi çekiliyorsun
Benimde 5 oldu yeter artık katılmayayım5 Kişi olmasını son güne kadar bekleyeceğim bundan sonra
canim bu konuda bir fikrin varsa düsünelim..kazenlede konusalim..:26:Deme öyleKompleksim yükseliyor
Evet, benim de bu yüzden hevesim kırılıyor her defasın da, ama sonra bir bakıyorum yine yarışmadayım
Bu sefer de öyle olursa noktayı koyucam
nevosum haklisin ama arada daglar kadar fark olmaz en azindan..Evet olabilirAma arkadaş çevresinden oy alanlar yine yüksek puan alır
Umarim canimYaşlarımız yakın canım kompleks yapma
Canım umarım herkes emeğinin karşılığını alır
yok canim kendine oy kullanabiliyorsun..0 da kalmazsin en azindanbencede 0 oy alırsam 3.sayfa haberlerinde görürsünüz beni
Evet ben renk olsun diye katılıyorum yoksa yarışma çok önemli değilEvet canım süresiz dinlenmeye çekilicemOlmaz sen katıl, yarışmanın rengisin sen
Haklısın canımcanim bu konuda bir fikrin varsa düsünelim..kazenlede konusalim..:26:
nevosum haklisin ama arada daglar kadar fark olmaz en azindan..
Bakiyorum biri 50-60 oy aliyor,digeri 0...bence haksizlik bu,sonucta emek veriliyor..karsiligi 0 oy olmamali
Umarim canim
bencede 0 oy alırsam 3.sayfa haberlerinde görürsünüz beni
Bence puanlama sistemi daha amntikli..hem kimsenin hevesi kirilmaz oy almadim diye,hemde her yemege puan verilir
Arkaşına 10 üzerinden 9 diğerine 1Evet olabilirAma arkadaş çevresinden oy alanlar yine yüksek puan alır
Yaşlarımız yakın canım kompleks yapma
Canım umarım herkes emeğinin karşılığını alır
yok canim kendine oy kullanabiliyorsun..0 da kalmazsin en azindan
bence pegasus abla egunal abla ile sen kapışcanız yarışmadaEvet ben renk olsun diye katılıyorum yoksa yarışma çok önemli değil
Haklısın canım
Yok canım o kadar değilBen sonuncu olabilirim Daha öncede 4 kez katıldım biri hariç diğerlerinde çok az oy aldım
Arkaşına 10 üzerinden 9 diğerine 1
40 a doğru gidiyoruzBen de öyle umuyorum canım
yok kendime oy vermicem de sana mı nevreste ablaya mı egunal ablaya mı oy versem bilemedim düşünüyorum neden bu kadan güzel yapıyonuz
bence pegasus abla egunal abla ile sen kapışcanız yarışmada
bencede olmayabilir bi baktınız proyu kaptımCanım belli olmaz bakalım
görüşürüz ablaaBen çıkıyorum hanımlar görüşürüz
Nevosum egunal olmasa sen derdim ama egunalin oldugu hic bir yarismada baskasi kazanmadiEvet ben renk olsun diye katılıyorum yoksa yarışma çok önemli değil
Haklısın canım
Yok canım o kadar değilBen sonuncu olabilirim Daha öncede 4 kez katıldım biri hariç diğerlerinde çok az oy aldım
damlaya damlaya göl olurArkaşına 10 üzerinden 9 diğerine 1
40 a doğru gidiyoruzBen de öyle umuyorum canım
yok kendime oy vermicem de sana mı nevreste ablaya mı egunal ablaya mı oy versem bilemedim düşünüyorum neden bu kadan güzel yapıyonuz
bence pegasus abla egunal abla ile sen kapışcanız yarışmada
canim o belli olmuyor..hic beklemedin anda bir bakmissin bütün oylar seni gösteriyorEvet aynen öyle olur
Yok söyleme
Ben çıkıyorum hanımlar görüşürüz
Insallah canim..bende yarismada almistim proyu,darisi isteyen herkese diyeyimbencede olmayabilir bi baktınız proyu kaptım
görüşürüz ablaa
canim bu konuda bir fikrin varsa düsünelim..kazenlede konusalim..:26:
nevosum haklisin ama arada daglar kadar fark olmaz en azindan..
Bakiyorum biri 50-60 oy aliyor,digeri 0...bence haksizlik bu,sonucta emek veriliyor..karsiligi 0 oy olmamali
Umarim canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?