Mezeler - Ordövrler Çay Saati Tarifleri, Gün İkramları CookPlus Sponsorluğunda....

En beğendiğim tarif...

• Ankete Katılan
    156
  • Anket Kapalı .
Evet canım çabuk geçiyor biz de yaşlanıyoruz
Deme öyle Kompleksim yükseliyor
Evet öyleymiş
Canım oylamadan kaynaklandığını düşünüyorumArkadaş çevresi biraz oylamayı etkiliyor:44:

Evet, benim de bu yüzden hevesim kırılıyor her defasın da, ama sonra bir bakıyorum yine yarışmadayım
Bu sefer de öyle olursa noktayı koyucam

Evet, benim de bu yüzden hevesim kırılıyor her defasın da, ama sonra bir bakıyorum yine yarışmadayım

Yaşlarımız yakın canım kompleks yapma
Canım umarım herkes emeğinin karşılığını alır

canim bu konuda bir fikrin varsa düsünelim..kazenlede konusalim..:26:
Evet olabilirAma arkadaş çevresinden oy alanlar yine yüksek puan alır
nevosum haklisin ama arada daglar kadar fark olmaz en azindan..
Bakiyorum biri 50-60 oy aliyor,digeri 0...bence haksizlik bu,sonucta emek veriliyor..karsiligi 0 oy olmamali
Umarim canim

bencede 0 oy alırsam 3.sayfa haberlerinde görürsünüz beni

Evet canım süresiz dinlenmeye çekilicem Olmaz sen katıl, yarışmanın rengisin sen
Evet ben renk olsun diye katılıyorum yoksa yarışma çok önemli değil
Haklısın canım
bencede 0 oy alırsam 3.sayfa haberlerinde görürsünüz beni

Yok canım o kadar değilBen sonuncu olabilirimDaha öncede 4 kez katıldım biri hariç diğerlerinde çok az oy aldım

Bence puanlama sistemi daha amntikli..hem kimsenin hevesi kirilmaz oy almadim diye,hemde her yemege puan verilir

Evet olabilirAma arkadaş çevresinden oy alanlar yine yüksek puan alır
Arkaşına 10 üzerinden 9 diğerine 1

40 a doğru gidiyoruz Ben de öyle umuyorum canım

yok canim kendine oy kullanabiliyorsun..0 da kalmazsin en azindan
yok kendime oy vermicem desana mı nevreste ablaya mı egunal ablaya mı oy versem bilemedimdüşünüyorumneden bu kadan güzel yapıyonuz
bence pegasus abla egunal abla ile sen kapışcanız yarışmada

Nevosum egunal olmasa sen derdim ama egunalin oldugu hic bir yarismada baskasi kazanmadi

Arkaşına 10 üzerinden 9 diğerine 1

40 a doğru gidiyoruz Ben de öyle umuyorum canım
damlaya damlaya göl olur
yok kendime oy vermicem desana mı nevreste ablaya mı egunal ablaya mı oy versem bilemedimdüşünüyorumneden bu kadan güzel yapıyonuz

bence pegasus abla egunal abla ile sen kapışcanız yarışmada

Evet aynen öyle olur
Yok söyleme
canim o belli olmuyor..hic beklemedin anda bir bakmissin bütün oylar seni gösteriyor
Ben çıkıyorum hanımlar görüşürüz

görüsürüz hemsom

Son düzenleme:

Bilemiyorum ki canım, gizli olsa diyeceğim oylama ama yine de sonuç değişmez san ki:26:
Birden fazla tarife oy verme daha mantıklı gibi, dediğin gibi en azından 0 oy olanağı olmaz.
Ben gerçekten çok üzülüyorum sırf arkaşı diye oy vermeler falan, diğer yarışmacılara büyük haksızlık bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…