• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mezeler - Ordövrler Çay Saati Tarifleri, Gün İkramları CookPlus Sponsorluğunda....

En beğendiğim tarif...

• Ankete Katılan
    156
  • Anket Kapalı .
Insallah canim..bende yarismada almistim proyu,darisi isteyen herkese diyeyim:9:
:27::27:olmadı alana kadar mutfaktan çıkmam:60::60::60::60::60::60:
Nevosum egunal olmasa sen derdim ama egunalin oldugu hic bir yarismada baskasi kazanmadi
:60::60::60:

damlaya damlaya göl olur:37:

canim o belli olmuyor..hic beklemedin anda bir bakmissin bütün oylar seni gösteriyor:34:

görüsürüz hemsom:16::54:

bu kadar güzellik içinde beni göstermeyeceği kesinde:27:yarın görüciiz:23::23:

Bilemiyorum ki canım, gizli olsa diyeceğim oylama ama yine de sonuç değişmez san ki:26:
Birden fazla tarife oy verme daha mantıklı gibi, dediğin gibi en azından 0 oy olanağı olmaz.
Ben gerçekten çok üzülüyorum sırf arkaşı diye oy vermeler falan, diğer yarışmacılara büyük haksızlık bence:50:
Evet canim sonuc degismesede moralde bozulmaz..
Artik nasil olur bilmiyorum ama umarim seninde dedigin gibi arkadasa degilde yemeklere gider oylar:16:
:27::27:olmadı alana kadar mutfaktan çıkmam:60::60::60::60::60::60:

bu kadar güzellik içinde beni göstermeyeceği kesinde:27:yarın görüciiz:23::23:
bencede cikma..ben 2.denemeemde kapmistim prolugu..belki seninkide 2.dedir..

:38::38::38:

Artik nasil olur bilmiyorum ama umarim seninde dedigin gibi arkadasa degilde yemeklere gider oylar:16:

bencede cikma..ben 2.denemeemde kapmistim prolugu..belki seninkide 2.dedir..

:38::38::38:
üniversiteye hazırlanıyorum artık aşçılık bölümüne gidim:27::27::27::27:

Gel hadi gel aldın gönlümü öpeyim seni:38::38:
:54::54::54::54::16::16::16:

Umarım canım, yoksa herkes teker teker çekiliyor:ssz: Katılacak pek kimse olmayacak bu gidişle, ilk başlarda daha canlıydİ yarışma bölümü, şimdi ne kadar sessiz:31:

Umarım canım, yoksa herkes teker teker çekiliyor:ssz: Katılacak pek kimse olmayacak bu gidişle, ilk başlarda daha canlıydİ yarışma bölümü, şimdi ne kadar sessiz:31:
ben zeytinyaglilardan sonra tanistim yarismayla..ben geldigimdede ayni oylar sorundu,halada oylar sorun...bu konuda herkes fikrini bildirse,dedigim gibi kurallar düzenlenir aslinda:6:

hamarat ablalarım:16:ben çıkayım artık,görüşürüz kendinize hamarat ellerinize ve mutfaklarınıza çok cici bakın:16::16::16:

ben zeytinyaglilardan sonra tanistim yarismayla..ben geldigimdede ayni oylar sorundu,halada oylar sorun...bu konuda herkes fikrini bildirse,dedigim gibi kurallar düzenlenir aslinda:6:
Evet, yönetimin oylama konusun da bir düzenleme yapması gerektiğini düşünüyorum:ssz:
hamarat ablalarım:16:ben çıkayım artık,görüşürüz kendinize hamarat ellerinize ve mutfaklarınıza çok cici bakın:16::16::16:

Görüşürüz canım:16: Sen de iyi bak kendine:54:

Back